Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak utrzeć nosa potencjalnemu kochankowi???

Polecane posty

Gość gość
Tutaj nie ma mądrych panów, tutaj same prawiczki, opprocz zbereznika, ktory bzyka wszystko co sie rusza.

Gość gość
Wystarczy ze przestaniesz się odzywać. Nic bardziej nie boli. A ja..ją pierd... Zakochałem się w kochance masakra jakaś. I tak mnie zostawiła bo kto uwierzy takiemu. W d***e z tym wszystkim.

Gość gość
Też mógłbyś rozwinąć. A nie tak lakoniczne piszesz...

Gość gość
Wlasnie :)

Gość gość
no pisz tu jak na spowiedzi. My Cię wysłuchamy. I rade też damy jak będzie trzeba)

Gość gość
Dziewczyno dobre rady ignorujesz i czekasz na inne. Nie ma lepszej rady jak zostawic go

Gość gość
Ja nie bardzo mam potrzebę pisania bo u mnie wszystko jest już zakończone. Ja byłem odwrotnoscią twojego. Pisałem dużo do niej zawsze. Wgl chciałem dla niej wszystko rzucić. Przejechałem się i tyle. Nie wiem dlaczego nie znajdziesz sobie kogoś kto o ciebie zabiega. Tak jest chyba lepiej niż kombinować potem.

Gość gość
Chodzi o to, że ja po prostu już się w to odrobinę zaangażowałam. Możliwe że on to wyczuł i po prostu dlatego się nie stara. Jestem na tacy. Dzięki dziewczyny, widzę że nie mam mam innego wyjścia jak tylko odpuścić go sobie. A Tobie kolego powiem na pocieszenie, że Twoja najpewniej się zakochała i postanowiła uciąć żeby nie rozbijać rodzin. Trzymaj się.

Gość gość
Olej go po całości.

Gość gość
Zakochała się ? Na pewno nie. Myślisz, że ktoś kto kocha wolałby żeby jej ukochany został jednak w kompletnie wypalonym związku ? Z miłości uszczęśliwić na siłę ? Kiedy ktoś właśnie z tego ucieka, fajny prezent. Wolała zadbać o wszystko tylko nie o mnie. To nie ona rozbiła rodzinę tylko ja. I nie ma co zbierać. Na pewno nikt kto kocha nie zostawia. Znalazła dobry pretekst, żeby mnie zostawić. Jak się kogoś nie chce to zawsze znajdzie się powód. Uciąć z zakochania? To bzdura dla kogo to zrobiła. Zabrała mi siebie z zakochania. Nic gorszego nie można zrobić facetowi. Trudno, wybrała. Ja tak jak ty byłem na straconej pozycji zbytnio ufając i dając się na tacy. Za duży kredyt zaufania i jest co jest. Mam nadzieje, że jeszcze kiedyś znajdziemy kogoś kto będzie się cieszył z naszego zainteresowania. Zresztą ona ma już kogoś innego. Tyle z tej miłości. Tak cię kocham, że idź i uszczęśliwiaj inną na siłę. Czyli może spełnić jej życzenie i spróbować zakochać się znowu w żonie. Tyle mojego żalu i rozczarowania. Ale przynajmniej wiem, że jest szczęśliwa z innym tylko dlaczego czuję taka pustkę. Tak można utrzeć nosa, najlepiej zostawić.

Gość gość
Utrzeć nosa to ty możesz sama sobie tępa pesdo :D

Gość gość
A ty dzido idź być yntelygętna inaczej gdzie indziej

Gość gość
Twoje małżeństwo się rozpadło z powodu romansu? Czy po prostu się rozstałeś z żoną z braku miłości? Jakie były zasady znajomości z kochanką? Brała pod uwagę związek z Tobą? Czy mieliście czysty układ?

Gość gość
Podtrzymaj chwilkę jeszcze kontakt. Uwiedź go a potem olej. Cała filozofia. Niech gnój się wije :-P

Gość gość
Piszta bo ja też na takiego gnoja trafiłam. Kocham chyba. I umieram :-(

Gość gość
d***** ma dwóch mężów,swojego i drugiej kobiety szmata zawsze jest szmatą,żona ci zęby/,o ile je masz/,policzy

Gość gość
Odezwała się bezzębna sfrustrowana żona? Dawaj misiowi to nie będzie szukał na boku

Gość gość
dziś szukasz to ty tylko żaden cię ruszyć nie chce bezzębna sfrustrowana łajdaczko atakująca od lat wszystkie żony na kafe

Gość gość
Tak myślisz?'A wiesz jakiego loda robi bezzębna mężatka? Marzenie Twojego męża:-)

Gość gość
sztuczna szczęka ci wypada jak ciągniesz pałę cudzego męża? :D mężczyzna ma żonę a nie męża tłumoku

Gość gość
uwaga,hanka nadciąga

Gość gość
Tłumoka to masz w domu impotencie. Żal ci że nie ma chętniej co by chciała Twojego flaka wziąć do ust?