Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem fetyszystą i dewiantem.

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś myślałem, że mam fetysz tylko wobec bielizny używanej, typu majtki i stringi. Ale zauważyłem że podniecają mnie również i skarpetki znoszone, rajstopy, szpilki, stopy polakierowane na czerwono lekko przepocone. Ostatnio kupiłem sobie stringi używane, i zakładałem na twarz, wdychałem zapach, a im był mocniejszy, np bielizna 3-4 dniowa, też i po masturbacji kobiety, tym podniecenie jeszcze większe. Jestem zboczony, mam w domu dildo, i wsuwam go sobie w tyłek nieraz, wyobrażam sobie, jak mnie Domina rznie, sika na mnie, np marzy mi się być toaletą na siuśki, najlepiej na buzie i ogólnie być uległym.

Gość gość
Mieścisz się w standardach :) Ile masz lat?

Gość gość
zbok! :o

Gość gość
może chcesz kupić moje majtki?

Gość z archiwum x
Złoty deszcz pod prysznicem czy zapach bielizny pięknej kobiety to fajna sprawa.Kuwa ale noszonej kilka dni?To brudaska i cuchnie brudem anie kobietom

Gość gość
Dodam, że nie wiem, czy nie kręciłyby mnie również i podpaski zużyte. Kupiłem stringi 4 dniowe, w dodatku jeszcze po masturbacji. Nie mam nic przeciwko temu, gdy na nich znajdzie się np resztki moczu. Złoty deszcz mnie raczej nie kręci, ale chciałbym np aby kobieta sikała mi na twarz, ona siedzi na krześle toaletowy, a ja czekam cierpliwie jak zacznie ciepłym strumieniem siusiać mi na buzie. Albo zmusi mnie do wąchania jej tyłka, czy lekkiego lizania.

Gość gość
24 mam. Zamawiam obecnie znoszone skarpetki.

Gość gość
Oferuję Ci majtusie skarpeteczki co chcesz iza__bellamałpavp.pl

Gość gość
Oferuję Ci majtusie skarpeteczki co chcesz iza__bellamałpavp.pl