Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy usunęłabyś tatuaż gdyby partner Cię o to poprosił?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu pisała tu dziewczyna któej chłopak namawiał ją żeby usunęła tatuaże. Nie wiem co się z nią w końcu stało, ale zastanawia mnie zdanie innych na ten temat.

Gość gość
ja bym nigdy nie miał dziewczyny która ma tatuaż więc nie miałbym takiego problemu ;)

Gość gość
raczej ona by nie miała ;)

Gość gość
Mi się podobają dziewczyny z tatuażami.

Gość gość
no tak ona - tatuaże to ogólnie patologia

Gość gość
patologia wedle definicji to coś innego niż zamiłowania estetyczne. Sama mam kilka tatuaży i z patologią nie mam nic wspólnego.

Gość gość
to poszukaj w necie "tatuaże patologia" ;)

Gość gość
czytałam kiedyś na ten temat i tatuaże w obecnych czasach nie mają nic wspólnego z patologią. Staram się źle ciebie nie oceniać, chociaż ignorancja to paskuna cecha, po prostu nie wszyscy muszą wiedzieć wszystko na każdy temat. Szkoda, że tacy ludzi jak ty próbują się wypowiadać kiedy nie mają zielonego pojęcia o czym właściwie mówią :)

Gość gość
Ja uważam że dziewczyny z tatuażami są ładne.

Gość gość
też mi się podobają

Gość gość
Nie usunęłabym, moje ciało należy tylko do mnie, więc czemu partner ma w to ingerować? Równie dobrze można by zapytać "czy pocięłabyś sobie rękę, gdyby partner o to poprosił".

Gość gość
zgadzam się, też bym nie usunęła. Dlatego dziwi mnie, że ktoś w ogóle miałby czelność o coś takiego prosić. Poza tym usuwanie boli!

Gość gość
najgorzej jak facet próbuje decydować o ciele kobiety...potem będzie jej mówił jak ma się czesać i co nosić

Gość gość
Nigdy nie miałbym dziewczyny z tatuażem. Tatuaże są obrzydliwe

Gość gość
a gdybys nie wiedzial, ze ma np. maly tatuaz na kostce? albo cos na plecach? kazalbys jej usuwac?

Gość gość
to już na pierwszej randce zamiast o zainteresowania pytasz "ej, masz jakieś tatuaże? bo jak tak to ja wychodzę"? :D

Gość gość
Kazał bym usunąć. Jeśli nie zerwał bym

Gość gość
czyli zdanie kobiety nie liczyłoby się dla ciebie i traktowałbyś ją jak przedmiot?

Nie usunęłabym. Żaden facet nie będzie decydował o moim wyglądzie.

Gość gość
Nigdy nie mów nigdy :). Ja uwielbiam moje tatuaże i nie usunęłabym ich na pewno ot tak dla kaprysu jakiegoś prawika i nie potraktowałabym poważnie faceta stawiającego ultimatum "ja albo tatuaże". Ale jeśli zależałoby od tego coś ważnego, to usunęłabym bez większego żalu. Powiedzmy, że partner umierałby na raka a jego ostatnim życzeniem byłoby zobaczyć mnie bez tatuaży. Usunęłabym. To absurdalna sytuacja, bo tatuaże na ogół mają małe znaczenie w życiu, ale gdyby miały, to czemu mam nie usunąć. To tylko kawałek skóry.

Gość gość
Zniszczonej skóry

gość dziś x fajny to musiałby być partner. Wypal sobie skórę, bo mam taki kaprys. Nie usunęłabym w życiu. Choćby nie wiem kto mnie o to prosił.

Zmieniłabym faceta.Poza tym nigdy nie czekam,żeby opowiedzieć o tym,że je posiadam.Ale na szczęście mój mąż (za kilka dni :P)je uwielbia i nie ma problemu :)

Gość gość
Oczywiście, ze nie - po pierwsze to facet ma kochać mnie za mnie a nie za moje ciało z lub bez tatuaży... Nie chciałabym faceta który traktuje mnie jak przedmiot, ktorym moze rządzić. Mój mąż nie przepada za tatuażami ale nigdy nie byl bezczelny żeby sugerować usunięcie.

Gość gość
Oj tam, strasznie jesteś delikatna. Dziaranie nie bolało? Nie trzeba do tego podchodzić aż tak powaznie: można coverować jak się znudzi, można też usunąć. Wszystko zależy od intencji, celu, wzajemnych relacji itp. Dla samego kaprysu nie, dla ważnego powodu tak. Powiedzmy, że partner musiałby z jakiegoś powodu ukrywać się np. przed mafią (bo np. byłby świadkiem) i chcąc uciec z nim lub nie zobaczyć go nigdy w życiu muszę usunąć wszystkie znaki szczególne i całkowicie zmienić wygląd. Nie zastanawiałabym się i usunęłabym. To tylko skóra. W życiu nie spodziewam się tak dramatycznych historii, ale na pewno nie powiem, że nigdy.