Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marko3133

Żona zdradziła.... co dalej

Polecane posty

Gość Marko3133

Witam wszystkich mam 29 lat żona 26 lat znamy się od 10 lat a po ślubie jesteśmy od 5 lat mamy też córkę 5 latek. Właśnie się dowiedziałem ze żona mnie zdradziła a dokładnie było to tak. Poszła na imprezę z siostrą tam bawiła się cała noc z obcym facetem którego tam poznała , po zabawie pośli w ustronne miejsce i zaczeli się całować on macał ja po tyłeczku i całował po piersiach na koniec ona zrobiła mu loda z połykiem seksu nie było. Było to 3 miesiące temu od tego czasu ani się nie kontaktowali ani nie spotykali po prostu był to jeden skok w bok. A ja dowiedziałem się o tym częściowo od jej siostry a resztę żona sama mi opowiedziała z płaczem. Twierdzi ze nie wie dlaczego to zrobiła co jej wtedy odbiło przeprasza i mówi że mnie bardzo kocha, i żebym jej nie zostawiał i dał jej jeszcze jedną szanse bo to była jej jedyna zdrada przez cały okres naszej znajomości. Ja też bardzo ją kocham ale teraz czuje się oszukany. CO MAM ZROBIĆ odpuścić sobie ten związek czy próbować to ciągnąc.

Gość gość
dla mnie szmata, lafirynda nic nie warta. Żona robi loda obcemu z połykiem. No ja p******************.

Gość gość
prowo... skąd wiesz ,że z połykiem? powiedziała jaki smak miały jego gluty? Daj spokój i idź zwal se konia