Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _PROWOKATOR_

Juz nie wiem jakie kolejne prowo wymyslic. Ma ktos jakis pomysl?

Polecane posty

Gość _PROWOKATOR_

Z tego co sie zorientowalem to najwiecej pelikanow sie zlatuje do tematow seksualnych lub chociazby zahaczajacych delikatnie o seks (np. kolezanka znalazla moj wibrator). Siedze teraz w kiblu z komorka i nagle nie wiem co wymyslec. Tyle juz prowow napisalem ze wyczerpalem chyba wszystkie fajne pomysly a jak sie powtarzam to zaraz znajdzie sie ktos kto pamieta wczesniejszy podobny temat i prowo zostaje spalone. Zapodajcie jakis nowy watek to cos wymysle :)

Gość gość
najlepsze tematy to o mężach, teściowych - moja teściowa tuczy moje dzieci, mam dosc jej, wtraca sie w nasze zycie a mąz to maminsynek - moj maz ogląda sie za innymi, podejrzewam ze mnie zdradzil albo tematy dotykajace drazliwych kobiecych tematow - grube kobiety nie powinny sie ubierac seksownie bo sie osmieszają - gruba kobieta zawsze bedzie zdradzona - jestem szczupla i nie rozumiem jak mozna sie spaść jak świnia

Gość gość
Teraz na czasie są prowokacje o uchodźcach, islamie, sexie polek z kolorowymi. Jak będę mieć więcej czasu to wyklepie jakieś fajne prowo.

Gość gość
o kiełbasie prowo zrób :D

Gość gość
Teraz na czasie są prowokacje o uchodźcach, islamie, sexie polek z kolorowymi. x bzdura, w 9 na 10 takich tematów nikt sie nie wypowiada, to męczący i malo atrakcyjny temat do dyskusji 🖐️

Gość _PROWOKATOR_
O kiełbasie? A co ma kiełbasa wspólnego z seksem? Hm... Już wiem! :D Zaraz będzie fajne prowo, czekajcie... ;)

Gość gość
Zakochałam się, ale ma żonę i dzieci itd. Zaraz zleci się banda żon i kochanek.

Gość gość
' rozchyl palcami płatki szparki i skieruje do wnętrza silny strumień ciepłej wody z prysznica. Powinno wypłukać kiełbasę.' 'Kiełbasę' to mi sie podoba najbardziej :D

Gość gość
Prowokatorze niepotrzebnie dałeś linka bo jak większość wejdzie na Twój temat i dowie się, że to prowo więc odpowiedzi więcej nie będzie. Trzeba było się potem przyznać. Talent masz nie ma co żeby tak na chybcika p*****lnąć niekiepski temacik :D

Gość gość
Dałbyś odnośniki do swoich postów? Mam też pomysł. :P

Gość _PROWOKATOR_
Teraz pisze z komorki ale jak bede mial lapciaka to dam linki ;)

Gość gość
Zakaz spuszczania sie na posciel ktora nie ma wiecej niz 2 godziny. Liczac od przebrania.

Gość gość
Wejdźcie na kafeteria forum na temat polska to pis nie po i przeczytajcie jak po polske zniszczył

Gość gość
seksturystyka i uchodźcy, prowo na czasie

Gość gość
Ee wejdz na topik gdzie sie kochaja i tam zaszalej