Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama nie pozwala mi isc na ognisko klasowe.

Polecane posty

Gość gość

Ktore mam w sobote,poszlam do nowej klasy do lo i juz jedno bylo pod koniec wakacji ,nie bylo mnie bo bylam ma wakacjach,a teraz znowu robia w ta sobote i mama zabrania mi isc,bo mowi,ze bede pic.:/ Nie wiem dlaczego nie pozwala,nigdy ja nie zawiodlam,mialam srednia 5.1 w 3 gimnazjum ,a teraz tez lapie same dobre oceny.Ona powtarza ze nie poznalam mojej klasy wystarczajaco dobrze i na ogniska bede chodzic za kilka miesiecy jak ich poznam,a ja naprawde ich lubie i dosc znam ich,jestem do tego popularna w klasie i kazdy raczej mnie lubi,a matka i tak powtarza,ze nie moge im ufac :( Ale co mam ufac,skoro to zwykle ognisko kilometr od mojego domu.Jak ja przekonac by isc na ta impreze??

Gość gość
Bedziesz mieć jeszcze czas na imprezy :)

Gość gość
Aha to teraz w LO ona ma siedzieć w domu na d***e ,jak cała jej klasa się bawi razem?Up zabawny jesteś. Porozmawiaj jeszcze raz,że nie będziesz pić i wrócisz np. o 21 do domu.A jak nie pozwolą to wyjdz z domu i tyle,masz 16 lat...

Gość gość
nie marnuj szansy, 16 lat ma się tylko raz...

Gość gość
Mi rodzice skopali młodość, bo wiecznie robili problemy i słabo zintegrowałem się z klasą w liceum.

Gość gość
Obiecaj że wysprzątasz całą chatę lub coś innego o czym wiesz, że chwyci. Miaucz do skutku, szkoda tracić okazję.