Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lista zajechanych nicków ero

Polecane posty

Gość gość

lista zajechanych nicków ero

Gość gość
Duch Cafe aka homodziad ze Ślunska - zajechany przez Żmija i Jukena

Gość gość
Wilk, który zajechał sie sam warz z Widmusiem Kreseczką :O

Gość Prawda jest taka że_
Wilk wpuścił węża na Kupałę i zwiał jak to zrozumiał :classic_cool:

Gość gość
Słodko Winna zajechana przez swoje kłamstwa, Pewnaa przez wywalenie @ Jacentego ;/

Gość gość
Nowy w mieście, Żmij, Matuzalem, Smof ostro zajechani przez mojego idola, Damiana Petrova 😘

Gość gość
twój idol męska prostytutko? :O

Gość gość
Żmijowi się należy, za te wszystkie osoby, które zajechał sam i w duecie z Jukenem. Karma wraca :O

Gość gość
dokładnie, ssij84 to głupi, fałszywy ch/uj

Duchełłe faktycznie tępiony był jak szczur. Tylko "chłopczyki z Wawy" dorwali się do klawiatury i odwiedzili skromne włości forume, zaraz zaczynała się pacyfikacja. Nie miał z Nimi lekko. ;) I chyba dopięli swego, bo już nie ma "Kapitana tonących okrętów" ;) .... a Gwiazdorkowi zostały tylko wspomnienia, które prześladują Go do tej pory.... widząc we wszystkich nowych projektach intruza z dawnych lat. ;)

Wilk dokładnie jak ktoś napisał sam się rozwalił. :O I przy okazji całe f8. Zupełnie nieświadomie, ale przed Wilkiem chamstwo się "przenikało". Ktoś pisał co myśli o drugim i jakoś to było. Pomarańcze popiskiwały za jedną, lub drugą stroną konfliktu. Wyraźna przejrzysta sytuacja. Dziś tego nie widzę. Podziały, nienawiść, spamy, podejrzenia, wyrzucania z tematów, mówienie co wolno a nie wolno pisać. :O To spuścizna po Wilku...

Co do Żmija to robi swoje. ;) Nadal nadaje, czyli nie powinno Go być na liście "zjechanych". Wciąż nadaje, jak J - 23 ;) Życzę każdemu takiego adwersarza. :) Gnoi z kulturą i nawet jak się przebiera, to Jego próżność nie pozwala mu na to, by nie wyszło, kto właśnie kręci. ;) Ma swoje zdanie, lubi bawić się słowem i tu zdziwię tych, którzy piszą że to fałszywy cḥuj. Jest bardzo lojalny wobec osób, którym zaufał... ;) Nie jest taki straszny jak go Widmo maluje ;) ....

Gość gość
Nowy, ile ty masz lat? 14? :O

Gość gość
Nowy piłeś , nie pisz :O

Gość gość
Juken kiedy został gwiazdorkiem po usadzeniu homodziada, wpadł w amok i n*******lał w kogo popadnie, Doktora Drejfusa, SMa, Nowego w Mieście, Grzesława, Kredka i wielu innych

Gość gość
A czasem nawet w Jukena :classic_cool:

Gość gość
Jak już w amoku zapominał, na jakim nicku pracuje. :classic_cool:

Gość świstak trojański
Tak, mnie też zdarzało się w chwilach uniesienia nadawać na świstaka. :classic_cool: A co gorsza, nie mogłem potem otrząsnąć się z tego, co wypisywałem na swój temat. :-o

Za trochę pomarańczo, będę miał 14 ale cyfry w drugą stronę ;) Może kilka słów o Smofie? Dla mnie kompletnie niezrozumiały. :( Jakaś bardziej widać zaawansowana szkoła jazdy. Robi swoje, co widać, a niektórzy to widzą i czują. :) Ich sprawa. Ma jazdę i raczej nie sprawia wrażenia osoby konfliktowej... do czasu... ;) Smofa kojarzę tylko dlatego, że zwrócił mi uwagę co do mojego avatara. Jak się okazało miał rację. :( Byle dziadostwo, szcza na projekt "Nowego w mieście" :O , [bez głębszej analizy] , a to zdecydowanie urąga tej osobie, o której ze Smofem myślimy. Nie dorastam mu do pięt i przyznaję się że chciałem tym pograć na pewnych emocjach pewnym osobą, które noszą koszulki ze swoimi idolami...

Gość gość
Smof pisał dawniej jako Ow(ow) w topikach o BDSM, i robił tam za mastera :P

Kiedy pisał z kim pisał, to Jego sprawa. Zwrócił mi uwagę, że coś mu się nie podoba i to wystarczyło. Zarzekałem się, że pewnych spraw nie zmienię. Myliłem się. :( Zmieniłem to, bo zmieniła się atmosfera na forume. :O I uwagę zwrócił mi nie jakiś siusiu majtek a koleś z "dziewiątki wyklętych". Kogoś coś boli? :O Na pewno nie Smofa, bo On, choć wiecznie pijany, wie co pisze... ;)

Gość gość
Nowy ściągaj majty :D

Gość gość
gość dziś no to dałes z tym BDSM pożywkę Petrovowi do jego opisu i fantazji o Smofie :O

Gość gość
"Dziewiątka wyklętych na Ero," Według Petriva , którym jest Zbyszek Rogal z Łodzi :-D

Gość gość
Po ujj to piszcie co Smof robi? Za chwilę Zbyszek Rogal zrobi edycję 9 wyklęytych. Bawi was to? Widać ile lat tu siedzicie że takie bzdury pamiétacie :/

To Wilk już wyklęty nie jest? Powoli to w złym tonie jest nie być wyklętym :P

Słodko winnej, bo o Niej wspomniano się raczej nie rozpiszę, bo zupełnie Jej nie znam. W sensie forumowym rzecz jasna. Może i miała tam hejty, ale to od pomarańczowych buraków a ci wiadomo, jeden drugiemu ciągnie. Boją się własnego cienia i żeby sobie to zrekompensować uderzają w niebieskich. No bo w kogo?

Hejty to ma Kuźniar. To co tu obserwujemy to wyłącznie konstruktywna krytyka, która czasem wymyka się spod kontroli :D

Gość gość
Wilk sam siebie zajechał ale wraz z Widmusiem też hejtowali :/

Gość gość
widmo nie hejtuje bo nie umie. ten wrażliwy i spolegliwy człowiek nie jest zdolny do hejtu