Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Won ze zdewociałymi ludźmi mieszkającymi w blokach, którym wszystko przeszkadza!

Polecane posty

Gość gość

szczekanie psa przeszkadza, krzyk dziecka przeszkadza, chodzenie po mieszkaniu na górze przeszkadza, nastolatek słuchający głośniej muzyki raz na jakiś czas i w dzień ( nie w nocy) przeszkadza, palenie papierosów na swoim balkonie ( bo niby dymek mieszkania wielmożnemu sąsiadowi wpada) przeszkadza,to niech se okna zamknie, bicie kotletów przeszkadza, rozmowy na klatce przeszkadzają. Won!!! wybudować se domy na odludziu jak się nie umie z ludzmi żyć!!!!

Gość gość
ludzie mieszkający w blokach to plebs

Gość gość
blok to nie dyskoteka wypierd... na wioske

Gość gość
Ja mieszkam w bloku i robię to na co mam ochotę imam gdzieś sąsiadów. Skoro nie łamię prawa to znaczy że nie jest to zabronione

Gość gość
Właśnie jak ktoś chce słuchać głośno muzyki, to niech się wyprowadzi na odludzie, tam nie będzie nikomu przeszkadzał. Albo jak chce ryja drzeć na klatce. Jeszcze wkurzające są psy w blokach. Nie dość, że sr/ają na trawnikach, to szczekają z każdym razem jak ktoś przechodzi czy drzwi otworzy. A niektóre psy jak konie wielkie i ludzie je trzymają na tych 40-50 m2... pies powinien być w domu z ogrodem, a nie w klitce w bloku. Powinni opłaty podnieść za psa i firmę wynająć, żeby codziennie sprzątali trawnik.

Gość gość
ja również mam robię co chce, mam psa który szczeka bo jest psem to miauczeć nie będzie i mam w doopie stare mohery

Gość gość
Tez Mieszkam w bloku i nie jestem stara babą bo mam 24 lata... Tez mnie denerwuje jak czasami ktoś się przypieprza o wszystko... Ale to działa w dwie strony. Mieszkam w bloku to musze szanować że za ścianą tez żyją ludze. Wiadomo że nie zrezygnuje z chodzenia po mieszkaniu po 22... Ale np mój sąsiad całe dnie słucha muzyki która doprowadza mnie do szału i przeszkadza. Wcześniej kiedy nie miałam dziecka miałam to gdzieś. Ale teraz? To jest kłopotliwe. Zanim się coś zrobi to trzeba się zastanowić czy nam by dane zachowanie nie przeszkadzało

Gość gość
ci ludzie to katolicy, wyborcy pisu chadzający co niedziela do kościoła :) taka prawda o was cebulaki

Gość gość
znany problem złośliwych ludzi którzy nie maja co robic na emeryturze, a jeszcze gorsze są plotki i ocenianie zycia sasiadów

Gość gość
Mam sąsiadów którzy non stop imprezowali po nocy. Sąsiedzi ciągle się skarżyli i były wojny z nimi na całego. W tym roku urodziło im się dziecko. I wiecie co? Potrafią zapukac mi o 14:00 do drzwi i mieć pretensje ze za głośno w domu bo ich dziecko właśnie śpi... Punkt widzenia zależy od punku siedzenia

Gość gość
Do 13:12 Dobre dobre.Mój rodzaj muzyki wykończy każdego :-)