Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rusalka brzuchataaaa

Taka sytuacja dzisiaj w sklepie....

Polecane posty

Gość gość
Autorko a twój facet jest ułomny, ze sam nie potrafi kupić 2 rzeczy ?

Gość brzuchata rusalka
Do gościa z 17;41 - wiec jesli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, to niestety ale muszę napisać ze to ty jestes debilem....

Gość gość
Ale jesteście niesprawiedliwe i kasliwe Zastanawiam się tylko dlaczego. Frustracja życiem? --nie autorka

Gość gość
Po pierwsze autorko to zapewne koloryzujesz trochę bo nie wierzę, ze ktoś, kto stał już pierwszy w kolejce zabrał cały koszyk zakupów tylko po to, zeby wepchnąć się przed ciebie. Po drugie- to co piszesz o płaczących dzieciach jest żenujące. Ja nie jestem przewrażliwiona na punkcie moich dzieci. Ale to twoje szkole z jakąś idiotyczną aktorką jakieś mało mądre mi się wydaje. Aktorka specjalistka :D Małe dzieci płaczą bo mają powód. Uważasz, zę skoro dziecko panicznie się boi gościa z brodą to znaczy że można to olać? Wyobraź sobie, ze to, co nam wydaje się banalne dla dziecka może być bardzo ważne. Dzieci nie myślą tak racjonalnie jak my. I nawet jeśli boją się najgłupszej rzeczy na świecie to trzeba je uspokoić i utulić. A to, ze twoi rodzice mieli w dupie twoje samopoczucie nie znaczy, ze dobrze robili. Może na zmiany pogody bolała cię głowa albo stawy a oni zostawiali ciebie samą z twoim bólem bo przyjęli idiotyczne założenie że płaczesz im na złość. Po trzecie- piszesz, ze jak urodzisz dzieciaka to nie będziesz wymagała pierwszeństwa- guzik prawda. JEsteś roszczeniową babą i jak urodzisz swojego różowego dziubdziusia to dopiero zaczniesz robić kocioł :D Teraz jesteś w ciąży i ciężarne masz za święte krowy. Za moment diametralnie zmienisz światopogląd :D

Gość gość
o ja p*****le, ale temat. ludzie to debile, lepiej unikać spędów. tyle.

Gość gość
Autoreczko czyta sie ciebie tragicznie.Kedno ci powiem-będziesz miała dzieci inaczej zaczniesz kwiczeć :-P na chwile obecna zachowujesz sie jak święta krowa

Gość gość
Nie jestem w ciąży nie mam dzieci ale uważam że Wy które to komentujecie jesteście baaaaardzo niepoważne mówiąc o kobiecie w błogosławionym stanie święta krowa!!!! Wstyd!

Gość gość
nie wiedzialam ze w polsce nadal takie socjalistyczne myslenie tyle lat od komuny przecie minelo 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Juz widze jak autorka tego tematu stoi grzecznie w kolejce z placzącym dzieckiem (bo przecież dziecku nic sie nie stanie ) hehe Ty w ciazy zachowujesz sie jak księżniczka i nie potrafisz poczekać 3 minuty a co dopiero z dzieckiem . TAK tak pani zachowuje sie jak święta krowa .

Gość gość
Autorko. Każdy normalny człowiek rozumie, że ciężarnej kobiecie przysługuje obsługa bez kolejki i jestem za tym.

Gość gość
gość dziś Autorko. Każdy normalny człowiek rozumie, że ciężarnej kobiecie przysługuje obsługa bez kolejki i jestem za tym. XXX Chyba w polsce nie ma normalnych ludzi, a do tego autorka robi drame...wspolczuje tez faceta moj by zaraz tam pozadek zrobil.

Gość gość
Nie recz za swojego faceta nigdy bo jeszcze sie mozesz zdziwic. Autorka nie robi dramy, bylam swiadkiem podobnej sytuacji i dla mnie to oczywiste że kobieta w ciąży idzie pierwsza, czy Was tak bardzo bolą takie ludzkie odruchy?

Gość gość
hmm a niby dlaczego kobieta w ciązy idzie pierwsza? a matka z placzącym dzieckiem druga ?

Gość gość
Bo Wy przepuszczacie placzące dzieci bo was uszy bolą a nie żeby tej matce było lżej! !!

Gość gość
autorko też jestem na końcówce ciaży i do tego po zakupy chodzę z wózkiem i moja 2 letnią córeczką i ani przez myśl mi nie przeszło by się wpychać co innego jak źle bym się nagle poczuła ale skoro wychodzę z domu znaczy że mam na to siły Ustąpienie w kolejce miejsca to dobra wola innych i ich kultury Nigdy nie miałam z tym problemu Są różni ludzie i tyle

Gość gość
Kochana jesteś w ciąży, to masz wszędzie pierwszeństwo, a ci co myślą inaczej są bezdusznymi głąbami, koniec . Pozdrawiam, autorko

Gość gość
Autorka była w sklepie z partnerem. Mogła wyjść i poczekać na zewnątrz, a jej partner mógł kupic te dwa produkty. Chyba ze jest debilem i nie potrafi zrobić zakupów.

Gość gość
Trzeba być strasznie zawistnym żeby ciężarnej nie przepuścić

Gość gość
Ja uwazam ze predzej powinno przepuszczac sie matki z malymi dziecmi niz ciezarne. Nie rozumiem tej zasady: z brzuchem to pierwsza. Ok, jak zle sie czuje to wystarczy poprosic o przepuszczenie i ludzie powinni byc na tyle kulturalni ze przepuszcza. Nawet nie tylko ciezarna ale i mloda studentke czy mlodego zdrowo wygladajacego faceta. Bo kazdy ma prawo zle sie czuc. A dzieci potrafia dac popalic w sklepie czy kolecje a nie zawsze da sie je zostawic. Zreszta uwazam ze dziecko powinno brać czynny udzial w naszym zyciu i wiedziec ze zakupy tez sie robi. Ale tak jak pisalam w kolejce to jest czasami masakra. Szczegolnie jak zakupy byly dluzsze. Jak autorka zle sie czula to mogla poczekac na meza na zewnatrz. A jak nie to nic sie nie stalo jak poczekala.

Gość gość
Mam małe dziecko (3 lata). Uważam, że dziecko też może postać w kolejce, nawet drąc się. Z tego, co zrozumiałam dziewczyna z dzieckiem była z babcią - mogła wyjść z dzieckuem ze sklepu, a babcia sama skasować produkty. Nie przesadzajmy, ja nigdy nie przepycham się z dzueckiem w sklepie. Korzystam z opcji dla rodzin tylko w samolocie ;).

Gość 25marta01
Idz do pracy do takiego lidla czy biedronki i zobaczysz jak to jest. A jak Ci obsluga nie pasuje to zostaw towar i wyjdz. Tez jestem w zaawansowanej ciazy ale nie oczekuje specjalnego traktowania. Juz widze jak po porodzie scigasz sie z babciami do kolejki z wozkiem bo przeciez masz pierwszenstwo bo masz dziecko. Mamusie za 2, 5 zl.. masakra.

Gość gość
To na poprosiła o otwarcie kasy więc miała pierwszeństwo

Gość gość
W ciazy nie jestem, dzieci nie mam. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania.ale zastanawiam sie skad w Was tyle jadu. Same sfrustrowane i msciwe osoby .

Gość gość
Ja tez nie rozumiem co się z ludźmi dzieje. Zupełnie normalne jest dla mnie, że przepuszczam matkę z małym dzieckiem, ciężarną czy ustępuję miejsca albo proponuję pomoc starszej osobie. Żyjemy w społeczeństwie a obok nas żyją tacy, którzy wymagają szczególnej ochrony i wsparcia. Trzeba mieć zachwiane podstawowe zasady moralne, żeby tego nie pojmować.