Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupić czerwoną bieliznę?

Polecane posty

Gość gość

Byłam w Cubusie, H&M, Esotiq, Intimissimi - nic nie ma. Są takie bordowe, ale nie ma typowej czerwieni. Mam za kilka miesięcy co prawda studniówkę, ale chciałabym się już zaopatrzyć, bo lubię też czerwoną bieliznę. Gdzie to kupić? Zależy też mi na cenie, żeby zbyt drogo nie było.

Gość gość
Np.: Ewa Michalak, model Walentynka Parfait, model Charlotte Ewa Bien, model Ossa B230 Curvy Kate, model Ritzy Cleo, model Coco Belle Lepel, model Fiore Wszystkie bez problemów kupisz przez net i stacjonarnie w DOBRYCH sklepach (szukaj ich na Stanikowej Mapie). A w ogóle to najwyższy chyba czas, żebyś przy okazji poszła do brafitterki i zaczęła kupować właśnie porządnych sklepach, dobry stanik to ważna inwestycja :)

Gość gość
Znam te firmy ale dla mnie jest stanowczo za drogo :( nie stać mnie na stanik za 100 zł. Maksymalnie 60 moge dać

Gość gość
A jakie masz wymiary? Czasem warto poszukać na ebayu, bywają dobre okazje. Tylko trzeba znać swój rozmiar w "brytyjczykach". Zajrzyj na ofertę Gorsenii, Avy, Kingi, Wiess-manna, Gai, Damy Kier - to nie są jakieś super firmy, ale jeszcze w miarę przyzwoite. Noi i pamiętaj, że w dobry biustonosz warto zainwestować, jeśli biust CI już nie rośnie to ten stanik będziesz mieć na kilka lat :)

Ja akurat nie mam problemów z kupowaniem czerwonej bielizny. W każdym sklepie znajdzie się taka, która mi odpowiada.

Gość gość
nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! nie spamuj!!!! v

Gość gość
Ku...a w sklepie.Ja mam taki sklepik,gdzie zawsze kupuje,a ze mam dosyc wiekszy rozmiar,to nidgy nie mialam klopotu i od wyboru do koloru.Wiesz,ze sa jeszcze inne sklepy poza Galeriami???

Gość gość
Ale po co ta agresja u Ciebie? W takich sklepach poza galeriami staniki są drogie i od razu rzuca się na Ciebie ekspedientka i chce Ci pomagać, a ja nie lubię bo wiem jaki mam rozmiar i umiem sama dobrać. Pozatym napisałam, że wiecej niż 60 zł za stanik nie dam.

Gość gość
Wlasnie w sieciowkach jest drogo.Ja w malym sklepiku kupuje staniki od 30 do 60 zl.Polskiej firmy lub wloskiej.

Gość gość
Znad morza dziś , calzedonia to jedno z najgorszych dziadostw, takie samo jak intimissimi; majtki tam można kupic, ale nie stanik!

Gość gość
W Calzedoni nie ma staników i majtek! Tylko kostiumy kąpielowe w sezonie, legginsy jakies rajstopy, skarpety...

Gość gość
polecam www.sklep-biustonosze.pl :)

Gość Agneska12
Czerwona bielizna jest niewątpliwie bardzo seksowna, ale coś naprawdę ładnego trudno znaleźć. Dlatego najlepiej szukać w Internecie, żeby nie tracić czasu na chodzenie po sklepach. Poszukaj tutaj, mają naprawdę duży wybór i znajdziesz coś dla siebie :) http://www.cozacena.pl/bielizna-damska