RitardModeracja 31 Napisano 1 godzinę temu Miecz zazdrosny jest pewnie ze nie jemu przypadła atencja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 18 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Sam byś spokojnie jeszcze kilka osób tak nazwał Wróż sobie dalej z fusów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 672 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Miecz napisał: To może po męsku zabierz żonę z tego przybytku? Potrafisz to zrobić? Ale którą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: I kto jeszcze? Zdążyłaś już zdiagnozować chorobę psychiczną Brum, Iskrze i Qwerty, teraz Mieczowi. Jeszcze kogoś uważasz za chorego psychicznie? Myślę, ze mogło jej chodzic np o określenie "chory na zawiść" lub moglo byc byc to określenie niedowierzania, ze to wszystko w ogole się dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 672 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: A Ty co miałeś w głowie, wyciągając nudesy od Elki i ponoć będąc w związku? A wyciągałem, czy po prostu dostałem, bo to różnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1012 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Pewnie zasugerowałbym jej, ze za 40 zł mozna zjeść słabą pizzę. Nie wiem czy najadlaby się w Macu. Więc decydując się na tak tanią usługę powinna liczyć sie z takim efektem. Szanuj ludzi biednych, bo dzięki nim jesteś (chyba) bogaty. To jedno z praw Marfiego. Człowieku, tobie z kulturą osobistą chyba nie jest po drodze, co? Edytowano 1 godzinę temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 651 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał: Wróż sobie dalej z fusów. no jest cień szansy że filipek czy posuwający spodnie kuzynki są dla ciebie normalni, ale ja jakoś nie wierzę w aż taką empatię tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Często biorę udział w negocjacjach. Wtedy jestem skupiony na maksa. Ale jeżeli gość wyjeżdża mi z kur/wami, to po prostu sobie odpuszczam. Nie rozumiesz w takim razie. Święty to ty nie jesteś. A jezeli chodzi o negocjacje to nie takich ku rew I chu.jow sie czasem nasłucham na boku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 592 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, murb napisał: Dobrze, że to Ty napisałaś. I tak masz zszarganą opinię. Nie dbam o to Ważne, że w życiu realnym mam opinie osoby towarzyskiej, pomocnej, pracowitej, z sercem na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1012 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Myślę, ze mogło jej chodzic np o określenie "chory na zawiść" lub moglo byc byc to określenie niedowierzania, ze to wszystko w ogole się dzieje "Chory na zawiść" czego konkretnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 829 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Szanuj ludzi biednych, bo dzięki nim jesteś (chyba) bogaty. To jedno z praw Marfiego. Człowieku, tobie z kulturą osobistą chyba nie jest po drodze, co? Dla mnie to szczyt bezczelności. Ciekawe czy w realu też starszej cioci czy babci dawałby nieproszony takie rady, aby zmieniła fryzjera na droższego, bo tania usługa wiąże się ze słabą fryzurą. No burak, po prostu. Idealnie sie jednak z dumną żona sparowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 632 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie dbam o to Ważne, że w życiu realnym mam opinie osoby towarzyskiej, pomocnej, pracowitej, z sercem na ambonie Super. Trzymaj tak dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: ale ona nie pytała o zdanie. Zreszta mnie nie dziwi że emerytka chodzi do taniego fryzjera. Ale wy musicie sie wywyższać na każdym kroku A czy ja ciebie prosiłem o hejt na mnie, który tu urzadzalas? A moze nie prosiłem kulturalnie- porozmawiajmy normalnie, wyciągając tym samym pierwszy rękę? Tez jestes ku rwa? W porządku, Qwerty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1012 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie rozumiesz w takim razie. Święty to ty nie jesteś. A jezeli chodzi o negocjacje to nie takich ku rew I chu.jow sie czasem nasłucham na boku Czwarta liga to jednak nie moja liga. Może kiedyś awansujesz i spotkamy się. Kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 829 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: A czy ja ciebie prosiłem o hejt na mnie, który tu urzadzalas? A moze nie prosiłem kulturalnie- porozmawiajmy normalnie, wyciągając tym samym pierwszy rękę? Tez jestes ku rwa? W porządku, Qwerty. chyba sie buraku zagalopowałeś. jesli cie spotyka z mojej strony hejt to go zgłaszaj. Tymczasem ja mam wciąż ten sam nik, a ty i twoja dumna żona straciliście w miedzyczasie po 10 kont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: A wyciągałem, czy po prostu dostałem, bo to różnica. Żadna. Cyberflirt to cyberflirt. Zwłaszcza gdy ktoś przy tym utrzymuje pozostawanie w związku realnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1012 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Dla mnie to szczyt bezczelności. Ciekawe czy w realu też starszej cioci czy babci dawałby nieproszony takie rady, aby zmieniła fryzjera na droższego, bo tania usługa wiąże się ze słabą fryzurą. No burak, po prostu. Idealnie sie jednak z dumną żona sparowali Czwarty raz to napiszę: frak pasuje dopiero w trzecim pokoleniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Szanuj ludzi biednych, bo dzięki nim jesteś (chyba) bogaty. To jedno z praw Marfiego. Człowieku, tobie z kulturą osobistą chyba nie jest po drodze, co? Wszystko co mam zawdzięczam sobie i ojcu. Ta kultura osobista u mnie ma sie całkiem dobrze. Pytanie czy ty byłeś kulturalny i jak przez wszystkie lata na forum traktowałeś np kobiety. Bo wspominałem Ci, że niektóre nie byly na priv dyskretne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 15 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Pewnie zasugerowałbym jej, ze za 40 zł mozna zjeść słabą pizzę. Nie wiem czy najadlaby się w Macu. Więc decydując się na tak tanią usługę powinna liczyć sie z takim efektem. Ty, prostaku, wraz ze swoją żonką wzbudzacie litość połączoną z niesmakiem. Jesteście ciężkostrawni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 18 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: no jest cień szansy że filipek czy posuwający spodnie kuzynki są dla ciebie normalni, ale ja jakoś nie wierzę w aż taką empatię tutaj Nie na temat piszesz i nie wiem do czego pijesz. Chyba znów z Puchaczem jestem mylony czy z jakimś innym gościem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1012 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Wszystko co mam zawdzięczam sobie i ojcu. Ta kultura osobista u mnie ma sie całkiem dobrze. Pytanie czy ty byłeś kulturalny i jak przez wszystkie lata na forum traktowałeś np kobiety. Bo wspominałem Ci, że niektóre nie byly na priv dyskretne. No i wychodzi cały Doktor z Zielonej Góry. Piąte prawo Marfiego brzmi: głupku, nie daj się sprowokować. Panuj nad sobą. A ja wszystko zawdzięczam tylko sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: chyba sie buraku zagalopowałeś. jesli cie spotyka z mojej strony hejt to go zgłaszaj. Tymczasem ja mam wciąż ten sam nik, a ty i twoja dumna żona straciliście w miedzyczasie po 10 kont Nie straciłem nicków. Raz dostałem bana i uśpienie konta zgłoszone przez jedna z największych tu hejterek. Czyli nie hejtowałas mnie? Nie napisałaś, ze wolisz hejtowac mnie niz normalnie sie zachowywać? O to przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1012 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Ty, prostaku, wraz ze swoją żonką wzbudzacie litość połączoną z niesmakiem. Jesteście ciężkostrawni. Powiem tylko tyle, nie chciałbym ich mieć w gronie znajomych. Nie mam na myśli kasy, ale podejście do ludzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 829 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Ty, prostaku, wraz ze swoją żonką wzbudzacie litość połączoną z niesmakiem. Jesteście ciężkostrawni. Co za żenująca parka snobów, zbiera mnie na Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: No i wychodzi cały Doktor z Zielonej Góry. Piąte prawo Marfiego brzmi: głupku, nie daj się sprowokować. Panuj nad sobą. A ja wszystko zawdzięczam tylko sobie. Cieszę się, ze w końcu znalazłeś punkt odniesienia do swojego zachowania. Bo już sie martwiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 18 Napisano 59 minut temu 9 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Myślę, ze mogło jej chodzic np o określenie "chory na zawiść" lub moglo byc byc to określenie niedowierzania, ze to wszystko w ogole się dzieje Brum i Iskrę nazwała dosłownie "chorymi psychicznie", dwie pozostałe osoby bodaj tylko "chorymi", acz kontekst raczej wiadomy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 829 Napisano 59 minut temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie straciłem nicków. Raz dostałem bana i uśpienie konta zgłoszone przez jedna z największych tu hejterek. Czyli nie hejtowałas mnie? Nie napisałaś, ze wolisz hejtowac mnie niz normalnie sie zachowywać? O to przepraszam nie gadam z prostakami hejtującymi starsze panie. Jesteś dla mnie zerem za powielanie hejtu na fryzurę Przewrotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 49 Napisano 58 minut temu 3 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Ty, prostaku, wraz ze swoją żonką wzbudzacie litość połączoną z niesmakiem. Jesteście ciężkostrawni. Gino, ketrel. Dla mnie to jednoznaczne, ze jestes chora. Dlatego dla ciebie jestem tolerancyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 58 minut temu 30 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie mialem nigdy lepszej kobiety. Wady? Kazdy je ma. Ewa ma dobre serce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1012 Napisano 57 minut temu 6 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Wszystko co mam zawdzięczam sobie i ojcu. Ta kultura osobista u mnie ma sie całkiem dobrze. Pytanie czy ty byłeś kulturalny i jak przez wszystkie lata na forum traktowałeś np kobiety. Bo wspominałem Ci, że niektóre nie byly na priv dyskretne. Bardzo dobrze rozumiem Twoje nastawienie. Problem w tym, że kompletnie nie kumasz tego miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach