Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanilia1234

Zabawa słowem?

Polecane posty

Gość vanilia1234
Ktoś ma duży problem z samym soba, stąd niechęć do wszystkich co chcą porozmawiać. Gromowladna, tak. Boimy się nowości, jesteśmy nie ufni, z jednej strony to dobra cecha, ale z drugiej sprawia, że czujemy się jako naród gorsi od innych. Nawet Unia nam nie pomaga.

Gość gość
Panie mój daj mi głuchoniemą nimfomankę z dużym kontem w banku. Ma być właścicielką sklepu monopolowego i mieć własny jacht i napalone koleżanki nimfomanki.

Gość gość
Raz do rzeźni, rzeczki brzegiem sześć prosiątek szło szeregiem. Z drugiej strony szło dziewczęcie i o dziwo też na rżnięcie.

Gość vanilia1234
Dlaczego te strony się tak zacinaja? I zapytam raz jeszcze. Czy ta osoba, która nic soba nie wnosi i słowem również, może trzymać rączki z dala od klawiatury?:) Dziękuję.

Gość gość
Przeniósł się szczur do miasta, rozejrzał się z wolna, Patrzy - a za nim drepcze mała myszka polna. Wtedy szczur oburzony rozdarł na nią pyska: - To straszne, jak ta wiocha do miasta się wciska!

Gość gość
Doniósł struś, że mu żonę poderwał koliber. Milicjant w śmiech: - On ma przecież za mały kaliber. Struś wtedy poruszył cały komisariat: - Owszem, kaliber mały, lecz koliber - wariat.

Gość gość
Przepijemy naszej babci domek mały Domek mały, domek mały I kalosze i bambosze i sandały jeszcze dziś, jeszcze dziś, jeszcze dziś Przepijemy nasze babci majty w kratę Majty w kratę majty w kratę Takie duże, barchanowe i włochate Jeszcze dziś, jeszcze dziś, jeszcze dziś Przepijemy naszej babci kredens stary kredens stary, kredens stary I dywany i nocniczek oraz gary Jeszcze dziś, jeszcze dziś, jeszcze dziś Przepijemy naszej babci szlafrok z łatą Szlafrok z łatą, szlafrok z łatą Zobaczymy co staruszka powie na to Jeszcze dziś, jeszcze dziś, jeszcze dziś Przepijemy naszej babci złote zęby Złote zęby , złote zęby I zrobimy nasze babci dupę z gęby Jeszcze dziś, jeszcze dziś, jeszcze dziś Przepijemy naszej babci wszystko w domu Wszystko w domu, wszystko w domu Przepijemy naszą babcię po kryjomu Jeszcze dziś, jeszcze dziś, jeszcze dziś Przepijemy naszej babci domek śliczny Domek śliczny domek śliczny I zrobimy z tego domku dom publiczny Jeszcze dziś, jeszcze dziś, jeszcze dziś

Gość vanilia1234
Troszkę się przyjęłam, bo rozmawialismy miło, więc tamten komentarz jest pozbawiony jakiegokolwiek sensu. Czyż nie?:)

Gość vanilia1234
:) już ktoś się uspokoił, możemy liczyć na spokój?

Gość Smoczuś Pyzaty
A co powiecie naprzykład na sobotni obiad bez kompotu i surówki? b ja ostatnio mam dietę błysk i postanowiłem że nie będe jadł kompotu, ale brakuje mi tego kurcze bardzo, nie wiem czy się nie złąmię ale szkoda mi straconego czasu by było :(

Gość vanilia1234
Kompotu się nie je:)

Gość Smoczuś Pyzaty
truskawki i agrest się pije? nie wiedziałem :(

Gość vanilia1234
:D Ach to to, co pozostaje po rozgotowanych owocach, a to możesz jeść, siorbac nawet:)

Gość vanilia1234
Matuzalem nie przejmuje sie kimś kto leczy kompleksy. Zapewne jakiś niski prawik i nieudacznik próbuje sie dowartościować. :))

Gość vanilia1234
Matuzalem co sądzisz o sytuacji politycznej w Polsce, skoro nie mam co liczyć na Twoją finezje erotyczną ? :)

Gość gość
Gościówa89 dlaczego piszesz jako Vanilia1234?

Gość vanilia1234
Z gracją i szykiem obciągam z połykiem dziadkom 60cio letnim.:)))))

Gość gość
:43 :47 Możesz skonsultować się ze swoim lekarzem? Na siłę być kimś innym podchodzi mi pod psychoze:)

Gość Bawię się słowem nieerotycznym
Dwie durne myszy były dumne niesłychanie, Że je kocur zaprosił do siebie na śniadanie. Jakoż było śniadanie; kocur dwakroć mlasnął, Zjadł obie, ziewnął, pierdnął i z powrotem zasnął.

Gość vanilia1234
14:50 Mojego autorstwa. Nie rozumiem, co Tobą kieruje? Bawi Cię to? No cóż..

...to nie gościówa :) ...i na pewno nie jest ciekawy moich poglądów na obecna sytuację polityczna w kraju :) ...a jest adekwatna do tego jak pokręcone mamy społeczeństwo :)

- Interes kwitnie - pomyślał Zenon gdy zobaczył zmiany chorobowe na swoim przyrodzeniu...

vanilia, ten człowiek tak ma :) ...pisząc na własnym nicku nie był sobą a teraz jeszcze próbuje kwasić podszywając się pod czyjś :)

Gość matuzalemO325
...vanilia aka gościówa89, kopacz nas sprzedała w kwestii syryjczyków... sytuacja w kraju jest bardzo niestabilna.:)

Gość vanilia1234
Życzę wszystkim miłego popołudnia. A niektórym wskazany jest relax na kozetce. Tam sytuacja polityczna się wyprostuje i myślenie naprawi:) Matuzalem. Pa:)

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców! Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... ...czasem naprawdę trudno ich wyprzedzić!

Gość vanilia1234
Matuzalem zgłosiłam tego psychicznie chorego osobnika do redakcji. Jeżeli to nie pomoże dzwonie na policje.:))