Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanilia1234

Zabawa słowem?

Polecane posty

Gość vanilia1234
Napisałam:)

Gość vanilia1234
Mam nadzieję, że porozmawiać nadal możemy odnośnie wyglądu umysłu i wyglądu ciała..:)

Gość vanilia1234
Nie przejdzie? Czwarta strona zaledwie.

Gość gość
czekamy na rozmowy erotyczne matuzalema 57 letniego i vanili. nikt tutaj nie wyśmiewa czyjegoś podeszłego wieku który jest faktem. ciekawi jesteśmy po prostu i vanilio nie ma sie czego wstydzić, bo nie ty jedna możesz gustować w niespełna 60cio latkach. Rozczarujemy cie jedynie względem wydolności finansowej matuzalema który jest cieciem tyrającym za nieco ponad tysiaka miesięcznie. Ale skoro jego praca pozwala mu siedzieć całe dnie na kafe, to nie powinien dziwić nikogo niski dochód. Swoją drogą jeżeli obciągasz wirtualnie laske starcowi 57 letniemu biednemu jak mysz kościelna, to oznacza że nie lecisz na kase. Winszujemy gustu. :D:D:D

Gość vanilia1234
Co masz na myśli Kotko? Chcialabym i z wami móc porozmawiać, każdy ma coś ciekawego do powiedzenia:)

Gość gość
czekamy na rozmowy erotyczne matuzalema 57 letniego i vanili. nikt tutaj nie wyśmiewa czyjegoś podeszłego wieku który jest faktem. ciekawi jesteśmy po prostu i vanilio nie ma sie czego wstydzić, bo nie ty jedna możesz gustować w niespełna 60cio latkach. Rozczarujemy cie jedynie względem wydolności finansowej matuzalema który jest cieciem tyrającym za nieco ponad tysiaka miesięcznie. Ale skoro jego praca pozwala mu siedzieć całe dnie na kafe, to nie powinien dziwić nikogo niski dochód. Swoją drogą jeżeli obciągasz wirtualnie laske starcowi 57 letniemu biednemu jak mysz kościelna, to oznacza że nie lecisz na kase. Winszujemy gustu. :D:D:D

Gość vanilia1234
Gość, rozumiem Zdzisek. Kasa i wygląd. Twoje priorytety. A co do obciagania. Wiesz, że to nie było ani miłe, ani śmieszne

Gość gość
">>>czekamy na rozmowy erotyczne matuzalema 57 letniego i vanili. nikt tutaj nie wyśmiewa czyjegoś podeszłego wieku który jest faktem. ciekawi jesteśmy po prostu i vanilio nie ma sie czego wstydzić, bo nie ty jedna możesz gustować w niespełna 60cio latkach. Rozczarujemy cie jedynie względem wydolności finansowej matuzalema który jest cieciem tyrającym za nieco ponad tysiaka miesięcznie. Ale skoro jego praca pozwala mu siedzieć całe dnie na kafe, to nie powinien dziwić nikogo niski dochód. Swoją drogą jeżeli obciągasz wirtualnie laske starcowi 57 letniemu biednemu jak mysz kościelna, to oznacza że nie lecisz na kase. Winszujemy gustu. :D:D:D"<<< xx :D xd

Gość goście goście
Właśnie jak to jest. Ktoś pisze o piciu kawy jak Want, Ciotki, Kubek itd gnoją go. Ktoś pisze odważnie o seksie jak Koke, In, Imperium gnoją go. Ktoś pisze o flircie, delikatnej erotyce jak vanilia czy Chwila gnoją go. Ktoś pisze o niczym jak Kusza, Nowy, Naj, Smof gnoją go. Ktoś traktuje forum serio jak Wilk czy Widmo gnoją go. Jak pisać żeby nie być zgnojonym? Jakieś podpowiedzi? ;)

Gość vanilia1234
Atakujesz mnie bez powodu. Każda kobietę co ma inne zdanie i nie leci. A Twój wygląd atakujesz?

zimny, wydawalo mi sie, ze wedlug mitologii egipskiej mam dziewiec ;) vanilia po prostu baw sie dobrze w zaciszu :)

Gość gość
To była ironia. Ale vanilia i matu istna para jak z samowara i ten erotyzm, a jaka chemia i fascynacja umysłami między tym dwojgiem, to klękajcie narody. :D

Gość gość
1234 spiertalaj na maila

Gość vanilia1234
Pan gość taki "pewny siebie" popsuł mi nastrój. Liczyłam na konstruktywną wymianę zdań, ale z tym Panem się nie da.

Gość gość
Wanila, spadaj na maila

Gość po kursie fIirtu
Chodź Ukochana, czekam na mailu a ty nie przychodzisz :(

Gość vanilia1234
A czy jest jakiś przepis, że będąc na mailu nie mogę pisać na forum?:)

goście goście dziś To pytanie mnie również nurtuje. Ale wątpię byśmy uzyskali odpowiedź. Tutaj gnojenie jest niejako w pakiecie z założeniem nicku.

Gość po kursie fIirtu
Chodź na mail....ja cię uchronię w mych ramionach. Szkoda Twoich nerwów Księżniczko

Gość gość
Mnie naprzykład uspokaja zieleń drzewa chmury. Lubie hasać po łące niczym niezwiązany niewzruszony uspokojony. Tak błogo mi wtedy , lekko i beztrosko. Biegam, szusuję wtedy i wiem że żyję