Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci NIGDY nie wiazcie sie z nie dziewicami!

Polecane posty

Gość gość

Te ktore nie sa dziewicami to juz nie wiadomo kto to uzywal! Puszczaja sie z murzynami i arabami na erasmusie w klubach zanizaja liczbe ekscesow seksualnych daja doopy w klubach maja orgie za soba w akademikach byc moze skrobanki i prostytucje za soba! Nigdy nie wiazcie z nie dziewica do zwiazku wymagajcie dziewictwa!

Gość gość
Puszczaja sie z arabami i murzynami bo jak same mowia "oni wiedza jak traktowac kobiete" buehehe... Ok niech was traktuja po swojemu samobojcy! Dziwie sie ze sa tylko barany ktorzy za wszelka cene chca zamoczyc wiaza sie z uzywanymi byle by zamoczyc... Wiecie co taniej i szybciej wyjdzie pojsc wam do d****i! Ja czekam na dziewice bo nie interesuje mnie az tak bardzo zeby zamoczyc tylko zeby stworzyc zdrowy zwiazek!

Gość gość
Spytaj się swojej dziwicy ile k***sooow miała w tylku i w buzi :-)?

Taaa, mój ex też chciał dziewicę, a potem zafundował mi chorą jazdę bez trzymanki. A miało być tak pięknie.

Gość gość
Nie będziesz mi goovniarzu mówił co mam robić! :classic_cool:

Gość gość
Na szczescie wiekszosc facetow chce dziewice a puszczalskim pozostanie staropanienstwo albo burka lub nikab ;)

Jeśli dla Ciebie każda nie dziewica to puszczalska to pozdro. W sobotę wyszłam za mąż :D

Gość gość
Ja akurat wole puszczalskie, latwiej,szybciej,milej,taniej.

Gość gość
Co mnie obchodzi ze gdzies tam wyszlas? Ja nie bede ryzykowal wole dziewice a ci co sa frajerami niech se biora puszczalskie po murzynach i arabach!

Gość gość
naprawdę wydaje ci się, że każda kobieta "niedziewica" spała z całą banderą murzynów i arabów? żałosne...

Gość gość
Ty nie bedziesz ryzykowal bo ty nie bedziesz mial dziewczyny ani dziewicy ani puszczalskiej:-D

Gość gość
Kobiety zanizaja liczbe partnerow seksualnych a ja nie bede ryzykowal!

Gość gość
Nie dziewice powinno się mordować, tak jak robią to araby. Na żonę tylko czysta.

Gość gość
moim skromnym zdaniem powinno się mordować takich prawiczków jak ty :)

Gość gość
On jest prawik? Hehe wczesniej nie zamoczyl jak byl czas a teraz na starosc liczy na cuda:-D Chlopie nie wszyscy nadaja sie do tego by kogos miec i Ty nalezysz do tej grupy. Ale samotnosc na pewno ma jakies plusy:-D

Gość gość
Niech sobie ujadaja puszczalskie i tak beda same bo nikt ich na powaznie na dluzsza mete nie bedzie traktowal co najwyzej jako seks zabawki jednorazowego uzytku!

Gość gość
jestem z moim chłopakiem już ponad rok, a miałam przed nim chłopaka...

Gość gość
Ja jestem facetem koles. A takie seks zabawki jak to piszesz to dobre zjawisko. A Ty glupi zamiast korzystac to krytykujesz bys juz prawik nie byl a nikt Ci nie kaze z nia byc. Takie puszczalskie sa dobre. Czasem siedze w domu i jest nudno,wychodze gdzies do pubu czy dyskoteke i juz sam nie wracam. Pomysl otym naprawde bywa milo

Gość gość
W moim bloku mieszka kilka takich starych panien ktore sie puszczaly mysle ze juz tak zostanie. Uwazaj bo on z toba bedzie nawinie mu sie dziewica i kopnie cie w doope bo kto by chcial zenic sie z puszczalska?

Gość gość
Ja tam akurat nie tęsknie za seksem. Ogólnie odczuwam jakiś wstręt do bliskości. Nie mówiąc już o związku. Paskudztwo.