Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam wrazenie, ze wszyscy mnie nienawidza

Polecane posty

Gość gość

albo ze jestem obiektem kpin....... Nie zawsze tak jest, ale juz jestem uprzedzona, z gory sobie zakladam, ze tak bedzie. Czuje sie samotna... strasznie.

Gość gość
Mam podobnie. I może nawet nie tyle nienawidzą co po prostu nie chcą się ze mną zadawać, uważają za byle co, brzydzą mnie, wstydzą. Bardzo często towarzyszy mi to przeświadczenie, że nie warto komukolwiek proponować rozmowy, bo i nie ma za bardzo o czym gadać i przede wszystkim ta osoba sobie nie życzy by takie coś jak ja zawracało mu głowę. W obecnej mojej pracy (siódmej w ciągu czterech lat) niby jest super rodzinna atmosfera tylko znowu dziwnym trafem ja zaczynam czuć się jak to zgniłe jajo i mam wrażenie, że im dłużej tam jestem tym bardziej innym "śmierdzi" moja obecność. Niektóre osoby już bez pardonu sobie drwią i chyba tylko ślepy by nie zauważył. Czasem chciałabym miec jakąś rentę na to moje bycie ofiarą/aspołeczną/nieprzystosowaną, żyć sobie na maxa skromnie, ale mieć też święty spokój i nie musieć znosić tego wszystkiego (zaciskając zęby i udając że jest zajedwabiście kiedy jest wprost przeciwnie i czuję się jak gów/no).

Gość gość
to dziwne masz wrażenie. Też mam takie, ale tylko w odniesieniu do kliku osób. :-P W pracy fajne byly osoby procz jednej :-P zawsze te moje niby kolezanki okazuja sie najgorsze :-/