Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja jestem całkiem szczupła i jem co chcę a Wy grubasy?

Polecane posty

Gość gość

Dziś zjadłam 2 bułki razowe z masłem, serem, pomidorem i sałatą, potem banana i kawałek ananasa. Potem 3 gałki lodów na kawce z koleżanką (mam wolne z pracy), pycha lody, smaki orzech laskowy, rum z rodzynkami i wanilia. do tego cappuccino czekoladą. na obiad domowe frytki i halibut. duuużo tych frytek. deser maliny. na kolację zjem pewnie jakąś sałatkę. ważę 57 kg mierzę 169 cm, biust 91 cm, talia 67cm, brzuch 72, biodra 92 cm. mam 31 lat. pozdrawiam

Gość gość
utrzymuję figurę ponieważ dużo chodzę i ćwiczę! a pracuję na cały etat. chodzę średnio jakieś 110-120 km miesięcznie, biegam ok 60-70 km miesięcznie, spędzam jakoś 15-20 godizn miesięcznie na jodze i basenie.

Gość gość
coraz cieńsze te prowokacje

Gość gość
Tez jem co chce i chuda jestem i co z tego :o

Gość gość
no i kogo to obchodzi? mezawi sie zwierzaj ja waze 136 kg przy 187 cm wzrostu

Gość gość
Jaka prowokacja? tak trudno uwierzyć ,że aktywne życie i dieta bogata w błonnik i warzywa surowe (akurat dziś nie mialam go zbyt wiele, ale zwykle mam duzo błonnika i warzyw) napędza metabolizm i można jeśc, jeść, jeść??

Gość gość
Gościu co ty pierdo/li/sz za farmazony. Ja mam 166 i 55kg i też jem co chcę a lat mam 30. Spadaj na drzewo jeśli chcesz kogoś anonimowo w necie psycholko obrażać.

Gość gość
A ja też jeszcze niedawno mogłam się oppychac i nie wiem co się stało, chyba mnie któaś przeklnęła :P Ha ha ha ha teraz utyłam i cyce mi urosły masakra jakas trzeba coś z tym zrobić. Tylko że ja jem za duzo na raz, powinnam jeśc częściej i mniej. Ty się odżywiasz w miarę zdrowo masz zróznicowaną dietę duzo owoców co sprzyja dobrej przemianie materii. A ja napcham się na śniadanie potem na obiad potem kolację i koniec. Trzeba to zmienić.