Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytłumaczcie mi po co lekarze namawiają na sn?

Polecane posty

Gość gość
A co do problemów z nietrzymaniem moczu: sam fakt ciąży może obniżyć narządy i spowodować, że kobieta ma problemy z nietrzymaniem moczu i cc wcale nie gwarantuje, że takie problemy się nie pojawią.

Gość gość
Jedna rzecz mnie najbardziej zastanawia: skąd te wszystkie zwolenniczki cc na życzenie, mające za sobą wyłącznie poród przez cc, albo bezdzietne wiedzą jak wygląda poród siłami natury i co między nogami ma kobieta po takim porodzie? Zaglądałyście mi tam, że wiecie co mam? Znacie mojego męża i sypiacie z nim, że wiecie, że mnie "na pewno zdradza"? Bo rzucacie takimi "pewnymi" diagnozami mojego (i nie tylko mojego) życia fizycznego i psychicznego, że mnie pusty śmiech ogarnia...

Gość gość
Ha ha ha Koronny argument tych ktore rodziły SN ze sama ciąża powoduje obniżenie narządów i luzy w pochwie Aaa i oczywiście obwisły biust nie bierze sie z kp a z faktu samej ciazy! Głupoty piszecie zeby sie dowartościować a prawda jest niestety taka ze większe prawdopodobieństwo jest u tych ktore rodziły SN

Gość _Monikaa85
Ja akurat mam złe doświadczenia z cesarką. Miałam mega powikłania z gojeniem się rany po nacięciu, bo w czasie porodu ktoś z personelu "sprzedał" mi jaką bakterię ;/ W pierwszych dniach nawet nie mogłam się tykać maleństwa, nie mówiac o karmieniu, wydalam kupę kasy na leki i oczywiście nikt nie czuł się winna calej tej sytuacji! Wiedziałam, ze nie mogę tego tak zostawic i postanowilam walczyc ze szpitalem w sadzie. Niestety do finału jeszcze daleko, ale mecenas Brykczyński robi co może i najwyraźniej wszystko jest na dobrej drodze. teraz bardzo obawiam się zajścia w ciąże i kolejnego porodu, nawet sn, bo nie chce powtorki tego koszmaru!

Gość _Irmina_
Ja akurat mam złe doświadczenia z cesarką. Miałam mega powikłania z gojeniem się rany po nacięciu, bo w czasie porodu ktoś z personelu "sprzedał" mi jaką bakterię ;/ W pierwszych dniach nawet nie mogłam się tykać maleństwa, nie mówiac o karmieniu, wydalam kupę kasy na leki i oczywiście nikt nie czuł się winna calej tej sytuacji! Wiedziałam, ze nie mogę tego tak zostawic i postanowilam walczyc ze szpitalem w sadzie. Niestety do finału jeszcze daleko, ale mecenas Brykczyński robi co może i najwyraźniej wszystko jest na dobrej drodze. teraz bardzo obawiam się zajścia w ciąże i kolejnego porodu, nawet sn, bo nie chce powtorki tego koszmaru!

Gość agata6488
Ja na porodowce spedzilam 27 h skurcze regularne co 3-4 minuty pierwsze 14 godzin do wytrzymania bez oxy na wlasnych skurczach przebili pecherz bez pytania o zgode. Przychodzi 7 rano nowa zmiana i sie zaczyna, czopki, oxy, masaz szyjki, bol niewyobrazalny. O godzinie 20 cala akcja staje mimo oxy farmakologicznej i innych wspomagaczy na 8 cm rozwarcia lekarz przychodzi i pyta "i co cesarka?" mruganiem oczu sie zgodzilam 21.05 rodzi sie corka przez cc pozniej za wczesnie mnie spionizowano (9h od wyjecia corki wg moich obliczen:)) straszny zespol popunkcyjny spedzilam 6 dni w szpitalu corcia zdrowa nawet zoltaczki nie miala za to ja lezalam jak kloda bo nie bylam w stanie usiasc a co dopiero dzieckiem sie zajac teraz z perspektywy czasu postaralabym sie urodzic sama. Na drugie dziecko nie wiem czy sie zdecyduje