Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1naszcykl

Mamy na LIPIEC 2016

Polecane posty

Gość Usia1993 z telefonu
Wanilia nie oczywiście ze nikt nie będzie widział bo grupa będzie tajna. I oczywiście można założyć profil fikcyjny

Gość gość321
MamaAntka dziękuję za odpowiedź :) Pozdrawiam :) Ja wolałabym Dziewczyny miećz Wami kontakt tutaj na forum, mam nadzieję , że tu zostaniecie , bo miło się z Wami pisze.Pozdrawiam

Gość Usia1993 z telefonu
Grupa będąc tajna nawet nie będzie w wyszukiwarce. Natomiast zamknięta tak. Można np nazwać sexy kuleczki albo nie wiem jak dajcie pomysł. Ja wolę na fb bo tam można zdjęcia i wgl zresztą na fb jestem częściej niż tu bo prowadzę firmę i mam swoją stronę na fb wiadomo.

Gość gość
ja narazie moge byc na profilu fikcyjnym. trzeba tez poczyrac o grupie tajnej

Gość Airina
Gość 321-napewno będzie wszystko dobrze !! Ale daj znać jak będziesz po wizycie ☺️ Miałaś jakieś wczesne objawy ?? I w jakim dniu cyklu robiłaś test ??

Gość Airina
A i jeszcze jedno jakiej firmy testy owulacyjne ?? Ja miałam jakieś domowe laboratorium. I spr sie wg obliczeń z kalendarza

Gość Airi
fajnie ze są takie kobietki na forum które wzajemnie sie wspierają ☺️ I gratuluje wszystkim przyszłym i obecnym mama ☺️

Jak grupa może być tajna, nazwa niejednoznaczna i nikt tego nie zobaczy to ok :) ale mysle ze i tak jeszcze z miesiac mozemy poczekac, troche lipcowek jeszcze dojdzie :) wiekszosc jeszcze nie wie ze bedzie lipcowkami :) czekaja na testowanie :) a mam do Was takie intymne pytanie - czy odkad wiecie ze jestescie w ciazy kochacie sie ze swoimi partnerami ? Ja mam jakas blokade i sie boje. Mowie sobie ze jak lekarz potwierdzi ze wszystko jest ok i zobacze i uslysze serduszko to wyluzuje. W pierwszej ciazy sie tak nie balam wszystkiego jak teraz. Najchetniej robilabym bete co 2 dni i usg co tydzien by sie uspokoic.

Gość Usiaztel
Wanilia oczywiscie ze sie kocham :) Grupa jest utworzona :) takze na spokojnie

Gość Lipcóweczka 09
Usiaztel zaproszenie poszlo. Mam nadzieję, że się załapię na lipiec :P

Gość gość
jak sie nazywa grupa ?

Gość Usiaztel
Grupy nie bedziecie widziec jest tajna jedynie przezze mnie albo mame Antka sie dostaniecie :) trzeba zaprosic Lipcowka zaprosilam Cie

Grupa jest stworzona dla mam lipiec2016? Oj to niestety sie nie załapie ale tu tez sie fajnie Was czyta ☺️

Nie chcialabym tu pisac jak sie nazywam. Czy moglabym Cie prosic MamaAntka o adres mailowy ? Wyslalabym maila ze swoim imieniem i nazwiskiem i poprosilabym o przyjecie do grupy. Bylabym bardzo wdzieczna :)

Gość Lipcóweczka 09
MamaAntka zapro poszło. Mam nadzieję że mi się uda na lipiec. Jak nie to moge byc taką lipcowo- sierpniową mamą :P

Mozemy calkiem inaczej nazwac grupe na fb, cos co nie bedzie sie kojarzylo z ciaza

Gość Lipcóweczka 09
Dziewczyny usuńcie mnie z grupy.

Gość gość2
dzwiewczyny, które jeszcze chcą dołączyć do grupy na fb wyślijcie zaproszenie do MamyAntka (jej dane są już podane we wcześniejszym poście) grupa jest tajna wiec wasi znajomi nie beda widziec o czym piszemy i zdjecia które dodajemy ( a możemy potem zacząć sobie pokazywać co juz mamy dla maluszka). Nie widac nawet ze do takiej gr dołączyliśmy.

Gość DomiDomiMar
co to wogóle za jakieś tajniactwo?? Nie było mnie kilka dni i od razu jakieś mega zmiany

Gość gość
Na fb jest wygodniej. Tutaj każdy może wejść iprzeczytać co piszemy. Z poprzednią córka miałyśmy tutaj grupę mam i potem zaczęły jakieś trolle pisać i musiałysmymutworzyć zamknięte forum bo się nie dało czytać nic.

Gość Usia1993 z telefonu
Można się pochwalić usg czy nawet pokoikiem

Usiaztel jakie masz zdjecie na fb? Tez chce dolaczyc do tej grupy wiec musze kogos z was znalezc lub wy mnie poszukajcie karolina karolina i zdjecie bukiet kwiatow

Gość MamaAntka
Karolina szukam Cię i szukam i znaleźć nie mogę. Może łatwiej mnie znajdziesz Magdalena Dawiec

Gość gość321
Hej Dziewczyny, ja wolę mieć kontakt przez forum zresztą nie ma mnie na fb. Airina też miałam te testy domowe laboratorium co na you tube są filmiki :)A Ty z jakiego miasta jesteś ??:) A test ciążowy też miałam z tego domowe laboratorium PINK ,kupiłam go w Rossmanie :), a robiłam 5 dni po terminie spodziewanej @. Pozdrawiam :)Ciebie i Pozostałe Dziewczyny, miłego wieczoru :)

Gość gość321
Co do objawów to trochę bolały mnie piersi ,ale tylko przy dotyku parę dni przed @, i podbrzusze tak delikatnie czułam tak jak na okres. Poza tym do tej pory czuję sie dobrze i nie mam żadnych objawów. Ostatnią @ miałam 8października, a cykle mam 26dniowe. Pozdrawiam.

Gość gość321
Co do objawów to trochę bolały mnie piersi ,ale tylko przy dotyku parę dni przed @, i podbrzusze tak delikatnie czułam tak jak na okres. Poza tym do tej pory czuję sie dobrze i nie mam żadnych objawów. Ostatnią @ miałam 8października, a cykle mam 26dniowe. Pozdrawiam.

Gość peggy990
Ja też nie mam fb ale sobie chyba założę.

Gość 321: ja jestem z okolic Gliwc :) ja tez robiłam wcześniej testy z tego pinke niestety negatywne ..:/ teraz mnie tez podbrzusze pobolewa dodatkowo czasem jak by lekko kłuje i piersi przy dotyku tak samo, ale nie chce sie nakręcać niepotrzebnie. Planowa @ mam na 20.11 ale byłabym mega szczęśliwa gdyby jej nie było :)