Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładna, mądra...ale nie umie gotować.

Polecane posty

Gość gość
Znam taką, fałszywą sucz która ani gotować ani jeździć autem nie umie bo po co skoro wszyscy inni mogą. Odezwać się gdzieś do obsługi itd też nie bo po co skoro są wyszczekane koleżanki. Podejrzewam a nawet wiem że jedyne co chętnie robi bez wyręczania się to rozkładanie nóg :)

Gość gość
Pasożyt 100procentowy jak wyżej dobrze zostało ujęte.

Jakby doszło do wojny, to 3/4 forumowiczów zdechłoby z głodu, ewentualnie wpieprzaliby to co znajdą na surowo, co i tak pewnie spowodowałoby śmierć z zatrucia x Na tej samej zasadzie można powiedzieć, że pozdychaliby gdyby zabrakło nagle prądu, energii, bieżącej wody, telefonów komórkowych itd. Takie gdybanie jest bez sensu. Czasy poszły do przodu i ludzie sobie życie ułatwiają a nie utrudniają. Gdyby trzeba była to by człowiek nauczył się tego gotowania (już nie róbcie z tego jakiejś wyższej filozofii)...Sęk w tym, że nie musi :classic_cool:

Rozumiem, że ktoś nie lubi gotować, ale... nie umieć... kiedy dowiaduję się o czymś takim, przed oczami jawi mi się osoba niezaradna, niespecjalnie nadająca się na partnera.

Gość gość
Ciekawe jakie kryteria powinna spełniać osoba, by uznać ją za umiejącą gotować?

Gość gość
Przynajmniej takie aby umieć ugotować zjadliwy obiad, bez korzystania z mrożonek i dań w pudełkach :)

Gość gość
To, że ktoś tutaj napisze, że umie gotować o niczym nie świadczy.

Gość gość
Ładną to masz kupę.

Sa inne ciekawsze rzeczy jak stanie w kuchni i pichcenie!o tym nikt nie pomyslal?bo po co?!Kuchnia to nie Cale zycie ! :):):)

Gość gość
Marto pewnie, że kuchnia to nie całe życie ja w niej nie ślęczę codziennie, bo jem w pracy a dzieci na stołówce, ale potem chętnie sobie przygotowuje szybkie dania które lubię i zjadam je ze smakiem :) Widzisz w restauracjach czy barach nie są to takie posiłki którymi się zachwycam, wolę przygotować coś tak jak lubię i doprawić tak jak lubię, gotowanie to sztuka. Bawię się smakami, doskonalę się w tym i wkładam w to serce i wtedy taka potrawa jest po prostu boska :) Nawet głupią jajecznicę zjem bardziej ze smakiem swoją niż u kogoś, bo nikt jej nie przygotuje właśnie tak, jak ja lubię.

Gość gość
"Gdyby trzeba była to by człowiek nauczył się tego gotowania (już nie róbcie z tego jakiejś wyższej filozofii)...Sęk w tym, że nie musi cool.gif" X Nie ośmieszaj się. Ja nie lubię myć podłóg, ścierać kurzu, czyścić kuchenki i paru innych rzeczy, ale czy to znaczy, ze mam tego nie umieć? Moja matka by ze wstydu padła, gdybym tak podstawowych spraw nie potrafił zrobić. A jak mężowi nie daj boże coś się stanie, to co będziesz jadła? I żeby nie było, jestem facetem, ale sprzątać i gotować potrafię. Jak mieszkałem sam to ogarniałem dom, bo nie wyobrażam sobie w syfie żyć i głodem przymierać.

szybkie dania ,tez potrafie przyrzadzic i to niezle-=))) lecz stanie w kuchni od 2 -4 godz to meczy:)) uwazam to za strate czasu ,tym bardziej ze mieszkam sama:))skoro kuchnia nie daje mi satysfakcji ,to czy musze na sile ?!nie

Gość gość
gość wczoraj Jak umiesz zagotować wodę to mi to wystarczy resztę sam sobie ugotuję x Biorę w ciemno :D

Gość gość
z ładnej miski się nie najesz. Uroda przeminie a jeść się chce. Kobieta ma gotować i sprzątać w domu tak jak facet mieć ochotę na seks z kobietą o każdej porze dnia i nocy.

Gość gość
Gotować można się nauczyć trzeba tylko chcieć, a mężczyźni potrafią być w tym naprawdę fantastyczni:-).

Gość gość
Baba która nie gotuje to zwykłaleniwa księżniczka polująca na kogoś kto będzie jej wszystko zapewniał.

Gość gość
Naucz się gotować. To nie jest trudne. Spiertalaj trolu. I ciesz się, że jakaś kobitka cie chce.

Gość gość
07:04 von muslimie

Gość gość
Niektórzy nigdy się nie nauczę. Dwoje takich to przepis na barowe żarcie w kółko.

Gość gość
jak głupi to nie powinien mieć dzieci proste

Gość gość
Niektórym tutaj "księciuniom"to tylko czarną polewkę mogłabym zaserwować:-D zachcianki mają a sami byczą się przed tv z piwkiem w ręku, a brzuch rośnie i rośnie.