Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myślicie że będzie III wojna światowa?

Polecane posty

Gość gość

Wydarzenia które się teraz rozgrywają , wszytsko na to wskazuje :/

Według orędzi, które czytam III wojna światowa jest nieunikniona. Poprzez modlitwę i post możemy złagodzić skutki wydarzeń, które nadejdą. Wszystko wskazuje na to, że żyjemy w czasach Antychrysta.

Gość gość
zdechniecie obaj , łby wasze zostaną ucięte :)

Gość gość
Już trwa tylko jeszcze do nas nie doszla

Gość gość
niestety będzie i to b. krwawa o tym i jak również o tym jak się przygotować do niej pisze na ostrzezenie.net jest tam specjalna modlitwa ochronna przed prześladowaniem chrześcijan na koniec czasów to jest Pieczęć Żywego Boga, która jest opisana w Apokalipsie św.Jana

USA vs Chiny od nich zależy, czyli na 99% będzie. Na razie trwa geopolityczne pozyskiwanie sił obu mocarstw. Upływający czas na niekorzyść USA. Polska powinna dążyć do neutralnego stanowiska, ale z tego co widać przygłupy rządzące po stronie USA co dla Polski może zakończyć się tragicznie. Tak to widzę.

Akurat nie miałem na myśli ani orędzi "Ostrzeżenie" ani Medjugorie. Swoją drogą orędzia ocenia się po owocach. Jeśli skutkiem czytania orędzi jest apostazja, wtedy zdecydowanie możemy mówić o fałszywych orędziach.

Gość gość
wpisz w youtub: Medjugorie Świadectwo księdza egzorcysty albo jeśli wejdzie link: https://www.youtube.com/watch?v=NOEOIMN7Sf8 sam ten egzorcysta mówi w pierwszych słowach, jak bardzo się m y l i ł wg orędzi z ostrzezen.net Franciszek to fałszywy prorok i dlatego on nie uzna Medjugorie bo tam się dzieją rzeczy święte i on dokona rozłamu w KK

Gość gość
orędzia "Ostrzezenie" nie nawołują do apostazji ale do uczestnictwa w S/akramentach św. ... póki jeszcze są Franciszek ma je pozmieniać aby ostatecznie je znieść w takiej formie jaka jest zresztą sami poczytajcie na ostrzezenia.net jak do tej pory wszytsko po kolei się sprawdza :(

Gość gość
gość dziś niezłe farmazony brałeś coś? jeżeli sam Papież tak uznał to musiało być na czymś oparte . A ta strona o której mówisz to g****o warte.

Gość gość
Dla mnie będzie autentykiem zawsze Św. Siostra Faustyna :)

Gość gość
gość dziś przeczytaj te orędzia aby móc się wypowiadać :) póki co spełniają się

Gość gość
Przepowiednia, p/roroctwo a/bdykacji Benedykta XVI wypełniło się równy rok po zapowiedzi w O/rędziach O/strzeżenie. Co ciekawe, wydarzenie to w O/rędziach opisywane było 9 razy - pierwszy raz jeszcze w 2010 roku. Nie da się tego podważyć.

Gość gość
I kto to wymyślił ??? na czym to jest oparte?

Gość gość
poczytaj to się dowiesz

Chyba już się zaczęła. Żeby tylko ominęłą nasz kraj. A co do Antychrysta, to właśnie przed końcem świata ma być prześladowanie chrześcijan. I niestety już jest. Dziwię się,że papież Franciszek nie mówi konkretnie, aby pomagać ale tylko rodzinom chrześcijańskim, a nie tym młodym roszczeniowym którzy chcą wprowadzac islam

Gość gość
Wgl mnie zastanawia do tej pory czemu Papież Benedykt XVI abdykował . Jakaś kompletna tajemnica . Było.. ucichło..

Gość gość
Wpiszcie w google : "Plan 3 wojen". To co właśnie się dzieje na Świecie to są początki III WŚ.

Gość gość
Nie wiem tego może kiedyś się dowiemy

Gość gość
gość dziś czyżby świadkowie Jehowy ?

Gość gość
poczytajcie na str.: ostrzezenia.net tam o tym pisze co i jak

Gość Laura2777
Myślę, ze może kiedyś bedzie ,ale jeszcze nie teraz

Gość gość
gość dziś nie masz innej strony tylko te farmazony?? wygląda mi to na świadków Jehowy.... bezsens

Gość gość
gość dziś nie komentuj nerwowo zanim się nie zapoznasz co do faktycznej treści polecam o/bjawienia również na str.: (bez ukośników) p/aruzja.info d/zieckonpm a/rmiaj/ezusac/hrystusa.pl

Gość gość
gość dziś Wyznanie rzymskokatolickie mnie już bardziej uwiarygadnia niż te farmazony.