Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmycha

Wozicie dzieci w fotelikach?

Polecane posty

Gość gość
TAK, od samego początku.Kupiliśmy wózek Anex 3 w 1,bardzo nam podoba ich fotelik.

Gość gość
Wybralam wozek razem w komplecie z fotelikem. Wersja 3w1 Anex . Ale fotelika uzywamy tylko do samochodu. Jesli jest duza wygodna gondola to po co męczyć dziecko w foteliku. Ja osobiście tego nie popieram.

Gość gość
Ahaa czyli jak ktoś jedzie np. 1000 km autem z dzieckiem to jest głupim niedorozwojem bo jak to? No przecież temu dziecku od tej 12 godzinnej jazdy się pokrzywi kręgosłup i w ogóle będzie miało garba niczym Kwazimodo :D to nic, że się co 2 3 h robi przerwę bo dziecko trzeba przewinąć nakarmić etc. Mój syn gdy był niemowlakiem spedzał w takim foteliku 1,5 do 3 h w jedną stronę w góry co weekend. Oprócz tego codziennie był wożony sporo w tym foteliku bo wszędzie go zabierałam ze sobą. Ma 4 lata aktualnie żyje ma się dobrze i nie ma żadnych wad postawy. matki wariatki :P

Gość gość
Tak naprawdę zależy to od fotelika. Kupiłam wózek Anex Sport i do niego dobrałam fotelik Kiddy który rozkłada sie do pozycji leżącej. Po napięciu go na ramę Anexa mogę rozłożyć fotel i wtedy spokojnie sobie spaceruję albo robię zakupy.