Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Nowak a

Uwaga Martita Zosia Alexandra Rzadkowska oszust Gdynia Sopot Gdansk

Polecane posty

Gość Ania Nowak a

Każdy, być bardzo ostrożnym Martita Zosia Alexandra Rządkowska to oszust i oszust, który oszustwa ludzi w Gdyni, Sopocie i Gdańsku obszarze. Martita Zosia Alexandra Rządkowska został zgrywania osób off z jej oszustw na chwilę się, że jest to bardzo niebezpieczne oszustwo artysty. Należy zachować ostrożność i mieć świadomość Martita Zosia Alexandra Rządkowska, niebezpieczne oszust.

Gość gość
UWAGA OSZUSTKA na tablica.pl osoba o nicku Martita Zosia Alexandra Rzadkowska Gdynia Sopot Gdansk – oferująca artykuły dla dzieci w bardzo okazjonalnych cenach wyłudza pieniądze. Martita Zosia Alexandra Rzadkowska Gdynia Sopot Gdansk Ode mnie wyłudziła pieniądze na wysłanie paczki. Pieniądze dotarły na jej konto 14.03 a do 22.03 nie przesłała potwierdzenia nadania paczki, mimo wielu próśb. Co ciekawe potwierdziła, że pieniądze płynęły na jej konto i do 22.03 (dziś) zwodzi mnie. Nie wierzcie w OKAZJE U Martita Zosia Alexandra Rzadkowska Gdynia Sopot Gdansk – jeśli ktoś został również przez nią oszukany – z pewnością skieruję sprawę na policję. Dla chętnych mogę przesłać korespondencję z OSZUSTKĄ Martita Zosia Alexandra Rzadkowska Gdynia Sopot Gdansk