Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 73kg przy wzroscie174cm u kobiety to nadwaga

Polecane posty

Gość gość

Jesli tak to jaka jest waga w normie :(

Gość gość
Nie wiadomo, może masz grube kości.:P Bez fotki do oceny się nie obejdzie.:D

Gość gość
Dzieki ;) ale nie jestem az taka odwazna zeby fotka wstawic. Niestety do sylwetki z kolorowego magazynu duzo mi brakuje. Chcialabym miec sylwetke sportowa. Wlasnie chce sie za to zabrac. Z kolej jak sie odchudze to bede wszedzie plaska :(

Gość gość
Nie nadwaga, co najwyżej możesz ćwiczyć, to zmniejszy się udział tłuszczu, ale waga pewnie jakoś szczególnie nie ruszy :P

Gość Uf u
Wyglądasz super pociągająco. Właśnie moja żona miała takie wymiary jak się poznaliśmy i wyglądała bosko. Niestety teraz wygląda szczuplej no ale cóż może kiedyś się zmieni.

Gość gość
Ja mam 175 i waze72 ale jestem w ciazy.wczesniej wazylam 70 iszczerze? Dobrze mi z ta waga czy jest okczy nie. Nie czulam sie grubo.

Gość gość
Nie nadwaga pod warunkiem, że jesteś dość umięśniona i "spora" (sprawdź obwód nadgarstka, szyi i kostki u nóg). W innym przypadku to już jest granica nadwagi i istnieje spore prawdopodobieństwo, że ją masz. Ale najwazniejsze czy brzuch masz duży (na wysokości pępka) - jeśli tak to powinnaś zacząć ćwiczyć by pozbyć się stamtąd tłuszczu (jest najgroźniejszy). Jeśli kilogramy rozkładają Ci się w miare proporcjonalnie to po prostu pamiętaj by przechodzić okresowe kontrole (krew, hormony itd), bo w przypadku wystąpienia jakichś zaburzeń etc waga szybko może Ci się zmienić w dość niebezpieczną i uciążliwą.

Gość gość
Tak, może nagle skoczyć do 150, baczaj kobieto!

Gość gość
Ty Ufu masz jakiś dziwny gust albo jesteś porabany.

Gość gość
Ufu, mowisz serio czy sie nabijasz? ;) bo wg dzisiejszych standardow powinnam miec 10kg mniej.......:( Nie mam super plaskiego brzucha etc

Gość autorka1
Nie dobrze mi z ta waga :( czuje sie beznadziejnie. Nie dbalam o siebie bo pare rzeczy mnie przywalilo w zyciu I poszlo

Gość gość
Tak, w przypadku zaburzeń łatwo nabyć 10-20kg. x Autorko - dosłownie KAŻDA figura znajdzie amatora, choćbyś ważyła 30kg czy 300kg. Najważniejsze to byś była zdrowa, a nie podporządkowywała się pod czyjeś penisy :O Jak Ci facet powie, że będziesz mu się podobała z 3cyckami to sobie dorobisz? :P No nie. Z tego co widzę, ta laska jest po prostu typowo "duża", jeśli u Ciebie jest jak na zdjęciu po obróbce, to wszystko OK. A jeśli źle się czujesz w tej wadze to po prostu zacznij uprawiać sport - nie tyle co schudniesz dużo, ale inaczej się wszystko ułoży.

Gość autorka1
dzieki dzieki dzieki :) Wlasnie powinnam zaczac cwiczyc! wtedy tak jak mowisz wszystkos sie ulozy, nabiore ksztaltu bo na razie jestem ulana.....jak budyn. Dzis sie troche zalalam jak bylam szczupla to faceci nawet sie za mna ogladali na ulicy. A teraz? Jakbym niei istniala. To nie jest sens mojego zycia, ale milo jest kiedy faceci uwazaja ze jestes atrakcyjna. Ale moze to jest tez wina tego ze przestalam o siebie dbac ogolnie ...tzn makijaz fajne kobiece ciuchy... czuje sie grubo, chyba sie poddalam I dla tego . Pozwolilam sie pokonac problemom

Gość gość
Są nawet badania przeprowadzane, że ciuchy oddziałują na nasz stosunek do własnej osoby ;) Sam fakt, ze uważasz że się "zapuściłaś" wpływa na psychę (a niekoniecznie musisz wyglądać gorzej). Czasem wystarczy sobie ładnie paznokcie zrobić i już humorek wraca. Co do budyniu to znam to, mimo, że paradoksalnie chuchro ze mnie. Każde ciało bez ćwiczeń będzie takie małosprężyste i nieciekawe. To widac bardzo u młodych dziewczyn 15-18lat - niby szczupłe, niby zgrabne a tak się wylewa ta skóra, trzęsie itd. Do tego ćwiczenia nastrój poprawiają :)

Gość autorka1
Dzieki serdeczne :) bardzo doceniam kazde dobre slowo. Wiem ze jak zaczne cwiczyc poczuje sie lepiej...chyba tu jest pies pogrzebany!!!! Bede miec wtedy lepszy self-image I wiecej energii do zycia jakie chce miec.

Gość gość
idealnie powinno byc 65kg