Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAGA: Lewacki wysyp przesmiewczych tematow o imigrantach. Oto ich cel

Polecane posty

Gość gość

lewaki za wszelka cene nie chca dopuscic by w necie rozprzestrzenila sie wiadomosc, ze dokonano w Polsce pierwszego muzulmanskiego g****u na Polce. Wiec pisza tematy w stylu: Wpler zgwalcony przez muzulmanow, Korwin zgwalcony przez muzulmanow, itd. Wszystko to ma na celu rozmycie sprawy. Lewaki chca by w powodzi bzdurnych tematow utonela prawdziwa wiadomosc o prawdziwym g****ie na Polce. To typowa sztuczka socjotechniczna. Ma ona nawet swoja nazwe - szum medialny. Chca w powodzi bzdur zaszumic istotna prawdziwa informacje.

Gość gość
tematy o imigrantach to propaganda partii prawicowych, nikt normalny nie n*******la o tym od rana do wieczora na Kafeterii, musi ktos ci za to placic...albo jestes chory psychicznie, tak jak wiele osob na tym forum

Gość gość
Nikt się na to nie nabierze,chyba,że fani peło

Gość gość
To lewackim lemingom nic nie da bo o sprawie słychać coraz szerzej i z różnych źródeł. Wiadomo, że ci muzułmanie chodzili do jednego z warszawskich meczetów. Gwałt miał miejsce po wywiadzie udzielonym przez naczelnego imama Polski który stwierdził, że wszyscy muzułmanie to ekstremiści. A więc wg niego powini zacząć gwałcić niemuzułmanki. No i zaczęło się.

Gość gość
Korwiniwsku plankton sie uaktywnil, nikt nie wierzy w te niepotwierdzone rewelacje wyssane z palca. Ktos ma placone za każdy post albo ma obsesje, żadnego g****u nie bylo.

Gość gość
Pytam czy zgwalcona kobieta byla zastraszana w szpitalu ze jesli bedzie rozpowiadac o zdarzeniu to muzulmanie moga w odwecie ponownie ja zg****ic a wladze rzekomo nie maja funduszy by ja chronic?

Gość gość
no a pojawił się temat że imigranci zgwałcili Korwina i że to prowo złośliwych lewaków a tymczasem prawicowcy próbują udowodnić że to jednak prawda tylko mainstremowe media kłamią i nic o tym nie mówią

Gość gość
gość dziś Pytam czy zgwalcona kobieta byla zastraszana w szpitalu ze jesli bedzie rozpowiadac o zdarzeniu to muzulmanie moga w odwecie ponownie ja zg****ic a wladze rzekomo nie maja funduszy by ja chronic? xx a czy ja jestem zastraszany żeby nie mówic w TV o długu Polski? :-D Jeżdze codziennie do pracy obok zegara Balcerowicza i widze jak zapyerdala - 25 miliardów euro rocznie:-O Mówi ktoś o tym w mediach? A manifestacje Korwina rok tem jak bylo ok 8000 ludzi pokazano? :-D A teraz pokazuje sie prawdziwe ujęcia spotkań Petru na ktortych jest 15 osób? :-D ile jeszcze pytań mam ci zadać pajacu zebys zamknął morde i z pretensjami udal sie do TVP

Gość gość
Korwin został zgwałcony w Parlamencie Europejskim, to prawda ale eurolyby tuszują to. Byłam świadkiem tego zdarzenia, bo pracuję w Ue ale pragnę zachować anonimowość z wiadomych względów....

Gość gość
gość dziś xx gdyby to byla prawda to byloby na Video.JKM, pokrako z Pacanowa :-D

Gość gość
Wideo z gwałtu Korwina zostało zniszczone...

Gość gość
ale z gwałtu Wiplera nie-wymachiwał zdjęciem z całej akcji u Olejnik

Gość gość
Jakie to żałosne :o

Gość gość
gość dziś Wideo z gwałtu Korwina zostało zniszczone... xx NIC co sie raz pokazalo w internecie nie zostanie NIGDY zniszczone, to wiedzą uczniowie podstawówki.......... w tyl zwrot i do telewizora marsz, przymule o mentalności naleśnika z serem :-D

Gość gość
i krzesłem z Ikei pobili Wiplera bo złamał koraniczny zakaz spożywania alkoholu i spożył za dużo i miało to fatalne konsekwencje

Gość gość
Skończ już lewacka kretynko. Nikt tego bydła tu nie chce. Nikt z ludzi myślących racjonalnie. Coraz więcej osób się budzi. Nawet już ci średnio lewicowi. Wystarczy nawet poczytać komentarze na yt czy pod różnymi artykułami - ponad 90% jest przeciwnych. Jedynie skrajne lewaki będą pieprzyć o jakimś "ubogacaniu" kulturalnym (a komu to potrzebne?) a wszyscy widza jak to "ubogacanie" wygląda.

Gość gość
gość dziś i krzesłem z Ikei pobili Wiplera bo złamał koraniczny zakaz spożywania alkoholu i spożył za dużo i miało to fatalne konsekwencje xx znowu wtopa naleśniku z serem, video jest w necie i doskonale widać jak twoja ukochana wladza manipuluje społeczeństwem - co innego w necie a co innego w TV - temat ten sam

Gość gość
Juz niebawem poleca glowy muzulmanow! :D i tego j******o imama!

Gość gość
@ gość dziś ile jeszcze pytań mam ci zadać pajacu zebys zamknął morde X O, proszę! Tu się lewak pięknie odsłonił i na moment ukazał swoją rzeczywistą intencję. Jemu chodzi o to, by każdy człowiek domagający się ujawnienia prawdy o gwałcie miał "zamkniętą mordę". Niestety lewaku, czasy SB się skończyły i wasze zatajanie prawdy oraz uciszanie ludzi domagających się prawdy nic nie da. Nic nie wskuracie, lewaki. Jeżeli gwałt miał miejsce, to domagam się ujawnienia tego faktu oraz podania narodowości sprawców i jakiego byli wyznania. To że w krajach unijnych celowo zataje się pochodzenie gwałcicieli nie oznacza, że w Polsce też tak będzie. To ja tobie, lewaku kłamliwy, zadam pytanie. Czy muzułmanie zgwałcili Polkę na terenie Polski? Czemu media nie podały tej informacji do opinii publicznej? Czy Polka była ze strony włdz w jakikolwiek sposób zastraszana, by nie udzielała wywiadów inie rozpowiadała o tym zdarzeniu? I ostatnie pytanie. Czemu wy lewacy tak bardzo bronicie muslimów? Przecież oni w pierwszej kolejności wam, ateistom i zwolennikom pedrylstwa będą podcinać gardła.

Gość gość
fakt gwałt był, a w mediach cisza...