Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hello, jest tu ktoś..?

Polecane posty

Gość gość
Masa przepisów i każdy zachwala swój, coś wybiorę.. Za dwa lata napiszę Wam czy smakuje wyśmienicie :D nawet zapakuję i prześlę haha Uciekam do mojego kurnika..:) Trzymajcie się ciepło..

Gość gość
Pól roku to minimum dla nalewek. po roku nabierją ostateczny kolor i smak ale im dluższe leżakowanie tym sa lepsze.

Gość gośćmagdalena
Mówią, źe wino jest jak kobieta :-D Nie jestem znawcą ale naleweczki też muszą poleżeć sobie :-P Pusto i dziewczyny sobie poszły :-O

Gość gośćktos
Jestem Może winko otworzyć Macie ochotę na taka ciut większa odrobinke

Gość gośćmagdalena
Dziękuję ale nie piję... Witam zimnym wieczorem :-)

Gość gośćktos
Witam W domku milo i cieplutko Ciepła podłoga cieszy kotka A dlaczego nie pijesz alkoholu ? Winko jest pyszne

Gość gośćmagdalena
Jakoś mi nie smakuje alkohol ;-) Bez domysłów-Nie jestem po leczeniu. Nie potrzebuję. Tyle w temacie. Też zapalilismy w centralnym bo zimno od rana.

Gość gośćktos
W sypialni grzejnik zakrecilem Po winku i tak będzie goraco

Gość gość
Witam wieczorkiem..:) Domek posprzątany, w piecu właśnie rozpaliłam.. (piesek będzie się cieszył..) W radiu leci trójkowa lista.. Tylko smutno mi samej.. :( I winka nie mogę, bo dieta..:( W ogóle nic nie mogę..eh :)

Gość gość
Witam to smutne Nic a nic? To smutne Kochać możesz? Jest jak narkotyk Endorfiny szaleja, istny zawrót głowy Pomietam jak do drzewiej bywało

Gość gość
Witam :) Kochać tak.. lecz kochanie daleko..

Gość gość
Mówisz jak.. rycerz nie z tej epoki..:D fajnie:) teraz inny słownik w modzie.. lepiej nie mówić jaki..:(

Gość gość
Sprytna jesteś Znajdziesz sposób by być choć na chwile tak blisko by poczuć dotyk milosci

Gość gość
Myślisz.. pewnie masz rację.. popatruję na tel. jak jakaś smarkula.. Czekam aż zadzwoni.. a on milczy uparty, niedobry, nieugięty.. drań :P

Gość gośćmagdalena
Nie smucic się :-) Szkoda życia.

Gość gość
tel. oczywiście :D

Gość gość
Cześć Madziu :) Witaj..

Gość gość
Odezwie się. Tylko nie ponaglaj. Faceci nie lubią takich kobiet . Ale to chyba już wiesz :-)

Gość gośćmagdalena
Jak mija Wam wieczór?

Gość gość
Trunek przedni- Kaghor Głowa slaba Swawole tu z Wami.. Wydurniam się po trosze

Gość gość
Nie.. to tak tylko zabrzmiało.. :) Jest ok, żadnej kłótni.. tylko praca na wyjeździe daleko.. A co do ponaglania, to wiem.. Nauczyłam się powściągliwości.. ale po wielu błędach dopiero, trudno..

Gość gość
Mnie samotnie, muzycznie.. Chętnie sączyłabym jakieś coś dobre.. ale nie mogę :( Tulipany posadziłam dzisiaj, łamałam patyczki na rozpałkę.. Oj rączki mam nieładne teraz.. :D Miło, że jesteście :)

Gość gość
Wydurniaj się.. :) Chyba nie jesteśmy jeszcze tacy starzy..:P by nam nie wypadało..:)

Gość gośćmagdalenau
Każdy wiek ma swój urok .. Tak mówią:-P O winie kagor slyszałam i nawet komuś tu polecalam :-D

Gość gość
Jako tzw. facet mogę powiedzieć ze, Mezczyzna , może zwłaszcza mężczyzna potrzebuje wiedzieć ze Ona na niego czeka. Ze jest dla Niej ważny, najważniejszy. Gdy usłyszy ze zamykasz przed nim drzwi, może nie zapukac. Poradoksem będzie, ze nie zapuka bo nie bedzie chcial Cie sobą skrzywdzić.

Gość gośćmagdalena
Sztuka to trafić na faceta podobnego do siebie. Tzn z podobnymi pasjami, temperamentem, doświadczeniem itd. Oczywiście wolnego. Od żonatych z daleka. Ale to też wiecie;-) Podobny wiek, temperament, oczekiwania to zbliża :classic_cool:

Gość gość
A dlaczego tzw.? Skromny jesteś..:) Każdy mówi to ja MĘŻCZYZNA i wali się mocno po piersi.. muskuły napina.. :) żartuję.. :) znałam kiedyś takiego.. przeszłość taka.. Ładnie napisane.. wiem że mężczyźni potrzebują tej wiedzy, wiem:)

Gość gość
Żonatym się bywa Kochanym się bywa Rozsądnym, szczesliwym Kto to potrafi ogarnąć Ggdy dla miłości warto spalić swiat

Gość gość
No tak.. sztuką jest odnaleźć się w tym wielkim świecie.. Tak by można konie kraść i wszystko..:) Każdy o tym marzy i wie.. tylko różnie w życiu bywa..

Gość gość
No nie wiem czy na trzeźwo można ogarnąć ten temat.. miłość..:) Niektórzy twierdzą, że to tylko proces chemiczny :P a tyle szumu wokół..