Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 4, 2015 Prawo i Sprawiedliwość musi uzyskać w sejmie większość konstytucyjną. By inne partie nie miały nic do powiedzenia. Minimum 75% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 módlmy się o to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 4, 2015 Ja się codziennie oto modlę. Chcę, by mieli większość konstytucyjną i koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 dlaczego? na co liczysz za ich rzadow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 Właśnie, musisz być bardzo interesowna wobec tego a to grzech jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 i tak będzie !! a ten co nie głosuje na PiS sam sobie pętlę na szyję zakłada ! będzie wisiał na sznurku u boku Niemca i służył jak niewolnik ! Będzie miał gendery i inną patologię a jego dzieci będą wychowywane na sługusów UE !!! Precz z PO ! Tylko PiS ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 4, 2015 Być może załapię się do tvp info :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 4, 2015 A jeśli ktoś będzie głosował na lewice to niech się nie zdziwi jak PO będzie rządziło bo zwiążę koalicję z lewakami i pslem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 Ja głosowałem na A. Dudę a teraz zagłosuję na PiS :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 75% PiS, 15% Korwin . Tak by to wyglądało gdydy Polacy byli mądrym myślącym narodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thx84delta Napisano Październik 4, 2015 W pełni się zgadzam! Wówczas wola polityczna Kaczyńskiego, Dudy, Szydło i wielu polityków prawicy, lub po prostu świadomych patriotów, będzie możliwa do wdrożenia w życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thx84delta Napisano Październik 4, 2015 uciekło mi wola polityczna, by tak usprawnić, naprawić państwo, by stało się ono reprezentantem, wyrazem woli narodu, nie postkomunistycznej postpeerelowskiej antyelity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 PiS- to patriotyzm to walka o naszą Polskę niepodległą ! To wartości honor przyzwoitość w naszym życiu na co dzień ! To dobrze wychowane dzieci nasze , nie zepsute jak te na zachodzie ! PO - udawana ideologia, puste frazesy, rozkład moralny, gigantyczne szwindle, zbrodnie i łajdactwa. Niewolnictwo legalne i unicestwienie Polski i Polaków jako narodu !!! Tylko PiS !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 chcemy siły ktora będzie dbać o POLSKIE interesy a nie o interesy UE czy Niemiec .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 otóż to !!! Dzięki polityce PO- UE i Niemcom - nasi rodzice pozostali dzisiaj w Polsce sami ! Schorowani samotni i zdani na biedne domy opieki !!!! Nienawidzę PO wskich świń ! Precz z wyzyskiem prze UE ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiutka93 Napisano Październik 4, 2015 Przekonaliście mnie, będę głosowała na PiS. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 4, 2015 Zamiast Mikke w sejmie wolałabym narodowców to prawdziwi patrioci. PiS musi mieć większość konstytucyjną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deviant 0 Napisano Październik 4, 2015 Jeżeli tak się stanie to nie dość że prezydenta będą mieli swojego, to jeszcze i większość. Czyli będą mogli wprowadzić największą głupotę bez większego problemu. Skończeni idioci nie widzą nic w tym złego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 PiS + Grzegorz Braun+Korwin+Ruch Narodowy [to co jeszcze z niego zostało] = 100 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 asiutka93 dziś super :) i namawiaj znajomych, rodzinę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deviant 0 Napisano Październik 4, 2015 Niewolnicy głosują na Pis/Po/ZLew/ PSL/ Nowoczesną/ Kukiza. Jak wiadomo, większość jest zniewolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 a ty niepokojąco zjeb...ny :) ale takimi po wyborach też się zajmiemy :) w końcu skończy się bzdetna tolerancja dla najgorszego bydła które niszczy wszelaką kulturę porządek i wartości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 4, 2015 Ale PiS + narodowcy to może być przyszłość Polski. Braun??? On ma trochę program z nie mojej bajki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 4, 2015 Co nam dało PO przez 8 lat? In vitro??? a z jakiej racji ma to być dofinansowane z kieszeni podatników, lepiej dać pieniądze np. na zasiłki dla bezrobotnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 4, 2015 Deviant czemu się czepiasz, wszyscy chcą PiS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 Masakra będzie - zacznie rządzić kościół i faszyści :( cofamy się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 Ale PiS + narodowcy to może być przyszłość Polski. xx też mi się podoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 cofamy to się z PełO u sterów. A konkretnie cofamy się do czasów nieowlnictwa oraz sodomi i gomory ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deviant 0 Napisano Październik 4, 2015 Gość dziś :D Twoja kultura godna podziwu, chamku. ;) Ale czego spodziewać się po głosującym na PIS. x x Tylko Prawo i Sprawiedliwość dziś nie wszyscy socjalistko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 Myślę, że Braun ma więcej do powiedzenia niż Kukiz, znacznie bardziej komunikatywny niż Janusz Korwin Mikke i ciut lepszą prezencję niż pan Marian Kowalski ha ha. Moje serce zawsze było po prawej stronie, tym razem nie będzie inaczej. Choć głosuję na PiS, kibicuję panu Grzegorzowi i reszcie aby stworzyli szeroki front anty PO-PSL itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach