Gość gość Napisano Październik 5, 2015 Witaminy, zioła, co według was wam pomogło ? Staram się rok i trzy miesiące o drugie dziecko, pierwsze ma 4 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2015 Mi pomogło IUI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2015 Dużo %%%% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2015 Zapomnienie i alkohol, serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2015 Niech ci sąsiad pomoże albo listonosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2015 Wyjazd nad morze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2015 Wyjazd na wakacje a przede wszystkim modlitwa i jeszcze raz modlitwa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2015 Mi pomogl maz. ;-) A tak serio, to po sexie lezalam z biodrami w gorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2015 głownie mąż, potem płodne dni i plemniki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2015 Dużo białka i warzyw w diecie obojga i czerwone wino:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2015 Ja też dawalam nogi w górę po :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2015 brałam tylko kwas foliowy i celowaliśmy w owulację. wyznaczałam ją sobie afrodytą na ślinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rita1310 Napisano Październik 13, 2015 Przy pierwszej ciąży pomógł mi mąż i dużo sexu niestety kompletnie nie sprawdza się ten zestaw przy staraniach o drugie więc sama nie wiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2015 Laparoskopia. Niby nic nie wykryli, ale się śmiejemy, że "poprzestawiali meble" i 2 miesiące po operacji zaszłam w ciążę. Teraz cieszymy się wspaniałą córeczką :) 3 lata starań o dziecko i akurat to pomogło... Żadne castagnusy, leki itp... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2015 Obserwacja śluzu i wyglądu szyjki macicy oraz spontaniczny seks czyli nie taki z myślą w głowie czy właśnie mnie zaplodnil ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2015 Relaks i odpuszczenie sobie starań .było już tak ze seks służył tylko zapłodnieniu obserwowałam śluz dałam o dietę męża tez przerzucilam na zdrowy styl życia i ciagle nic tak przez rok wkoncu stwierdziliśmy ze chyba się nie uda szczególnie ze bylismy po 30. Odpuscilusmy sobie .seks byl jak mieliśmy ochote zaczęliśmy jeść nasze ulubione jedzenue z fast food wyjechaliśmy w lipcu na wczasy do Turcji za pieniądze ktore odkladalismy na dziecko. We wrześniu zaszłam w ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2015 naprotechnologia. kupiliśmy komputer cyklu, cyclotest. lepiej poznałam swój organizm, wiedzieliśmy kiedy współżyć i się udało ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2015 a jaka jest róznica między cyclotestem a lady compem? zauważyłam ze co raz więcej kobiet decyduje się na ten pierwszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2015 Mi pomogla kopulacja z mezem , jeden numerek i juz ciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2015 Androvit. Celowalam mniej więcej w dni płodne kqas foliowy bralam z miesiac tyle zaszłam od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gelagala Napisano Październik 29, 2015 Ja długo nie mogłam zajść, zaczęłam brać kwas foliwoy tak mi kazała ginekolog. Ale po 3 miesiącach starania nic... wyczynaiałam cuda. serio jak opowiadałam zanjomej to sie smiała.. Wyjeżdzalismy an wakacje. no wszytskiego próbowałam. W koncu zapisałam sie do Invimedu i dopiero tam mi sie udalo in vitro. czemu nie moge miec naturalnie to nie wiem tak wyszło. Ale klinike polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2015 Wyjazd na wakacje, Kreta, woda, dobre zarcie i morze mooorze alkoholu i byczenia sie na maksa. I teraz 11 tc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2015 zel conceive plus. najpierw się z niego smiałam, po 2 cyklach zaszłam (staralismy się 2 lata bez efektów, zdrowi oboje) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2015 warto przed zajsciem w ciaze stosowac kwas foliowy. Uzupelnic niedobory witaminowe, jest to niezbedne dla zdrowej ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2015 Wyluzowanie. Zaszlam po roku. Niestety poronilam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2015 Mnie pomógł seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2016 witamina e natralna,mezowi tez podaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2016 Ja podobnie jak dziewczyna co napisała w zeszłym roku korzystałam z afrodyty, Wydaje mi się ze mi pomogła, bo z nią zaszłam już w 2 cyklu, a wczesniej staraliśmy się prawie pół roku bezskutecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emisiaa88 1 Napisano Luty 29, 2020 brałam Ovarin żeby wyregulowac pracę hormonów, schudłam też parę kg i mnie się udało. w sumie czytałam dużo pozytywnych opinii na temat tego suplementu stąd wybór https://ovarin.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inka58 11 Napisano Luty 29, 2020 Zaszłam w trakcie urlopu gdzie nie musiałam myśleć o stresującej pracy urzędasa i nie miałam możliwości mierzenia temp, obserwacji itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach