Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś rocznica śmierci Przybylskiej. Tydzień temu moja znajoma też zmarła.

Polecane posty

Gość gość
fan klub celebrytki z bożej łaski wiecznie żywy jeeeeeeeeeeee :o a jaka łona piękna, a jaka ładna, a jakie dzieci, a troje dzieci, a jaka szkłoda, a jaka łona śliczna, ło jesusie, ło maryjo!!!

Gość gość
A gdzie tu masz takie teksty, bo nie widzę specjalnie? Czytać umiesz, czy to już dla ciebie wyższa szkoła jazdy, tłuku?

Gość gość
nie popłacz się czasem

Gość gość
masakra,moja mama umarla jak mialam 5 lat:( dzis dobiegam prawie 40 mam jeszcze tate i swoja rodzine,ale boje sie smierci

Gość gość
Moja mama zmarla na raka majac 50 lat, ja wtedy mialam 24. Piec lat pozniej , rowniez na raka odszedł tata. To okrutna choroba. Do tej pory nie mogę o tym myśleć bo obrazy prześladuja, to był jakis horror. Ludzie pelni zycia nikna w oczach, czesto niepogodzeni ze swym losem, Zdumiewające jest to ze wraz ze śmiercią tyle się kończy a świat toczy się dalej jak gdyby nic się nie stało. A przecież stało sie wszystko. Zostaje tylko pustka z ktora trzeba się pogodzić. Dzis mam 34 lata, dwoje malych dzieci i często myślę o śmierci. Boje sie... Żeby tylko zdążyły dorosnąć zanim mi przyjdzie umierać. Marzeniem moim jest zeby doczekać wnuków.

Gość gość
Moja mama zmarła na raka 30.09.2015, bardzo mi ciężko z tym, że już nigdy nie porozmawiamy. Tęsknię za nią bardzo. Nie wiedziałam, że tak mocno będę tęsknić bo jestem dorosła.

Gość gość
Mamuniu, "byłaś dla mnie wszystkim co się w życiu liczy, teraz gdy po wszystkim, wszystko jest już niczym".

Gość gość
Modl sie za swoją mamę koniecznie

Gość gość
Pisałam tutaj zaraz na początku tematu, o 10:19, że moje dziecko boi się mojej śmierci, dodałam że akurat czekam na kolejną wizytę i boję się wyników bo poprzednie były niekorzystne. Życzyłyście mi zdrowia i byłam oraz jestem bardzo wdzięczna za ciepłe słowa. Miałam się też jeszcze odezwać. Otóż zrobiłam dzisiaj badania, byłam u lekarza i zagrożenie minęło. Poziom markerów rakowych spadł i mieści się w normie. Nie muszę być dalej leczona. No co tu dużo mówić, jestem szczęśliwa. Dziękuję za wsparcie, bardzo.

Gość gość
Autorko, dobrze, że wszystko odbrze się skończyło, trzymaj się ciepło. Najwazniejsze, że teraz możesz odetchnąć z ulgą 🌼

Gość gość
Super, bardzo sie ciesze gosciu, ogromnie sie ciesze!!!! Zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka :) cudowne wiadomosci :)

Gość gość
niedawno zmarła moja kuzynka, była w podobnym wieku i zostawiła dwoje dzieci, które wychowywała samotnie. Jej matka była naprawdę w strasznym stanie. Dobrze, ze udalo nam się znaleźć jakiś porządny zakład pogrzebowy, które wszystkie formalności załatwił http://www.dpsz.pl

Gość gość
Moja mama zmarła na raka 30.09.2015, bardzo mi ciężko z tym, że już nigdy nie porozmawiamy. Tęsknię za nią bardzo. Nie wiedziałam, że tak mocno będę tęsknić bo jestem dorosła. X Moja mama też zmarła 30.09.2015. Na raka- prawdopodobnie trzustki.