Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 30 mama

sama z dzieckiem, czy jest szansa na nowy zwi膮zek?

Polecane posty

Go艣膰 30 mama
Ehhh dyskusja troch臋 nie na temat, chyba.... Tak zosta艂am sama z c贸rk膮. M膮偶 odszed艂 do m艂odszej. Nie by艂am bluszczem. Da艂am o siebie i o niego. Pracowa艂am i zajmowa艂am si臋 domem. Na imprezy nie broni艂am chodzi膰 nie raz sama go zawozilam. R贸偶nie bywa艂o raz lepiej raz gorzej jak w ka偶dym zwi膮zku. My艣la艂am 偶e skoro tak bardzo nalega艂 na dziecko to znaczy 偶e jest 艣wiadomy odpowiedzialno艣ci za rodzin臋. Teraz on uk艂ada sobie nowe 偶ycie a ja musz臋 posk艂ada膰 swoje dla mojej kochanej c贸reczki. Najgorsze jest to 偶e mia艂 10 lat 偶eby odej艣膰 a zrobi艂 to jak urodzi艂am mu upragnione dziecko...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Panowie od k***w, obci膮gajcie sobie wzajemni. Ju偶 nie poniesiecie 偶adnych koszt贸w. Z 偶ycia wiem ,偶e tak ka偶d膮 z艂ot贸wk臋 wyliczaj膮 biedacy. Wi臋c was zwyczajnie nie sta膰 na rodzin臋. Na k***e p贸艂 roku zbieracie i to wasz jedyny bonus w 偶yciu. No a jakie wspomnienia, skoro w k贸艂ko o tym piszecie. Ale tu nie siedz膮 ludzie, kt贸rych s膮 powy偶ej , a raczej od 15 k , to co wy wiecie o 偶yciu z pasj膮 i luksusem. Zostaje wam k****, albo stw贸rzcie klub wiecznego onanisty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kobiety za to nie licz膮 偶adnej z艂ot贸wki. No, chyba 偶e te zarobione przez nie same. Wszystkie inne rozp ..lekk膮 r臋k膮 w my艣l zasady "艂atwo przysz艂o, 艂atwo posz艂o". I nie, nie trafi艂a艣, tak si臋 dziwnie sk艂ada w przyrodzie 偶e pracuj膮cy samiec bez baby ma forsy a偶 nadto na swoje potrzeby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zaprawd臋 powiadam wam, wola艂bym to ko艅ca 偶ycia trzepa膰 gruch臋 ni偶 zwi膮za膰 si臋 z typow膮 lal膮 21 wieku kt贸rej jedynym celem w 偶yciu jest szybko z艂apa膰 frajera, jeszcze szybciej zaci膮偶y膰 i doi膰 frajera do usranej 艣mierci ew. kopn膮膰 go w d u p 臋 jak tylko dziecko odchowa a w nagrod臋 za to 偶e wypruwa sobie dla "rodziny" flaki da膰 mu d u p y raz w miesi膮cu zgrzytaj膮c przy tym z臋bami i my艣l膮c o trenerze fitnessu (za kt贸ry notabene r贸wnie偶 p艂aci frajer). Dzi臋kuj臋, postoj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie maj膮c dopy na g艂owie, takiej co si臋 偶on膮 zowie :D, zarabiaj膮c okolice 艣redniej krajowej, mo偶na bez zbytniej spinki: - utrzyma膰 i wykszta艂ci膰 dziecko na magistra - zbudowa膰 dom - kupi膰 chopera - wypi膰 co dzie艅 czteropaka... I niech mi kto powie 偶e jest to mo偶liwe z dop膮 na g艂owie (tak膮 co sie 偶on膮 zowie):D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wszystkich艣wi臋tych
Zasada jest prosta, masz 偶on臋 jeste艣 go艂odopcem. Nie masz 偶ony, masz hajs i za-je.biste kole偶anki. Odwrotnie to nigdy nie dzia艂a. Wyla膰 si臋 na mamu艣ki z b臋kartami. Niech same sobie radz膮 a nie na sponsoring licz膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwa艣nemleko
AMEEEEEN!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest sznansa na zwiazek ale muszisz odrazu zaznaczyc nie nie liczysz na jego wsparcie finasowe w sprwie dziecka. Faceci nie chca placic na wlasne dziec-i chodzi o alimenty a co dopiero na obcego beda wydawac swoje pieniadze ciezko zarobione.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj I co Ci po tym domu. bedziesz w nim sam jak palec. Chyba ze jestes zrytym mamisynkiem, ktory mamusie sprowadzi zeby mu prala skarpeki i gotowala. A zeby reka Ci nie odpadala od walenia konia to raz w miesiacu pojdziesz na d****** No Ty gosciu jestesc aspoleczny i nie unieszczesliwoiaja zadnej kobiety jesli bedziesz chcial z jakas byc. Odrazu odpusc jestes egoista i nie nadajesz sie do zwiazkow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzychu32
Ja si臋 ochajta艂em ledwie 2 lata temu a moja 偶onkaju偶 si臋 ogl膮da za przystojniakami w marketach i na ulicy co mnie troche irytuje i zaczynam 偶a艂owa膰 偶e sie o偶eni艂em bo pewnie pr臋dzej czy p贸藕niej p贸jdzie do 艂贸偶ka z przystojniejszym ode mnie gosciem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jeszcze Ci wm贸wi 偶e to twoja wina :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 -> pewnie liczysz na to 偶e ciebie do niego wpuszcz臋? ..to za rok b臋d臋 nie tylko sam jak palec, ale i go艂y jak 艣wi臋ty turecki. A ty pewnie zza Buga niedawno zjecha艂a i nie wie 偶e skarpetki to awtomaticzeskaja pralnica pierze, a? Wrzucasz, wciskasz guzik, siadasz i pijesz piwo. A za dwie godziny czyste i suche wyci膮gasz :D No i nie przeceniaj tak tej swojej szpary - bo do niczego nie jest potrzebna i nowoczesny m臋偶czyzna u偶ywa jej sporadycznie i nie pozwala jej sie zagnie藕dzi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwa艣nemleko
Co was ku/r/wy tak boli, 偶e faceci nie chc膮 was utrzymywa膰? Jeszcze jakie 偶ale i pie/rd/ol/enie o braku rodziny i 偶e tak by膰 nie powinno. To mo偶e sobie go艂odu/pca we藕cie i tyrajcie na jego wody toaletowe i zachcianki. B臋dziecie mia艂y rodzin臋 jak z艂oto. Ciekawe kiedy si臋 znudzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 30latekz3miasta
Co za myslenie co za pajace. Latwo innych oceniac wogle ich nie znajac, to swiadczy o waszej inteligencji. Macie duze szanse na szczescie u boku faceta ktory was i wasze dziecko pokocha. Ja chetnie popisze w przyszlosci moze poznam. Tomaso84@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wcale nie trzeba kogo艣 zna膰 偶eby mo偶na o nim co艣 powiedzie膰. N.p. je艣li 30 latek z pi臋knego 3miasta, pr贸buje na kafe wyhaczy膰 ... cokolwiek - to musi z nim by膰 co艣 mocno niehalo! Bardzo mocno..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 30latekz3miasta
To jest twoja teoria. Moze zamiast o innych mow o sobie. A moze lepiej nie. Mysl co chcesz opinia kogos takiego jak ty nie ma pewnie dla nikogo znaczenia. Bynajmiej dla mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I ju偶 wida膰 pewne objawy skrzywienia - agresja. Jeste艣 agresywny! Bijesz kobiety?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Biblia jest prawdziwym Slowem Bozym. Wszystkie proroctwa pisane 2500 lat temu w Ksiedze Daniela sie sprawdzily. A te dotyczace naszych czasow sprawdzaja sie na naszych oczach. Tylko Bog mogl na tyle lat wstecz przewidziec, co bedzie sie dzialo w naszych czasach i co bedzie sie dzialo potem. Zostalo jeszcze tylko do wypelnienia kilka proroctw zanim nadejdzie koniec swiata i drugie przyjscie naszego PANA!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wida膰, 偶e cz艂owiek nie sta艂 nawet ko艂o 艣redniej krajowej, skoro wydaje mu si臋, 偶e mo偶e utrzyma膰 samodzielnie dziecko do ko艅ca studi贸w i dorobi膰 si臋 w艂asnej nieruchomo艣ci za t臋 kwot臋. Je艣li masz w艂asne tj. od rodzic贸w czy babci mieszkanie to owszem, dasz rad臋. Je艣li nie to pozostanie ci zbieranie p贸艂 roku na *****nko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mnie przera偶a to, co Wy m贸wicie. Jest jeszcze cos takiego jak mi艂o艣膰, a nie czysta, zimna kalkulacja.... Ja zakocha艂am si臋 w swoim obecnym facecie po ok. 2 miesiacach od wyprowadzenia sie od teraz ju偶 by艂ego m臋偶a, nie wiem co w tym z艂ego. Mamy 艣liczn膮 c贸reczk臋 i normalne 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odesz艂a艣 od m臋偶a? Po 2 miesi膮cach zakocha艂a艣 si臋? I wpu艣ci艂a艣 na brzuch jakiego艣 cieniasa (m臋偶czy藕ni nie w艂a偶膮 na brzuchy m臋偶atek).? I on ci zrobi艂 艣licznego b臋karcika? I rozwiod艂a艣 si臋 z m臋偶em? I ty uwa偶asz to za NORMALNE??? Przera偶asz mnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A Ty uwazasz ,偶e wszystkie ma艂偶e艅stwa s膮 szcz臋艣liwe?????dorosnij w ko艅cu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty mnie przerazasz poziomem swojej wypowiedzi. Na pewno jestes katolikiem ,prawda? Od razu wida膰 "mi艂osierdzie" fanatyka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwa偶asz 偶e trzeba by膰 katolikiem 偶eby 艂ajdactwo mierzi艂o??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juz nie samotna
Jest.Sama wychowywa艂am syna przez 6 lat sama.Dwa lata temu pozna艂am super,odpowiedzialnego faceta.Zaakceptowa艂 syna,maj膮 super kontakt,traktuje go jak swojego.Nie liczy艂am 偶e kogo艣 poznam,nawet ju偶 nie chcia艂am..no i zmiana firmy zmieni艂a moje podej艣cie ;) G艂owa do g贸ry..trzymam kciuki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ten post brzmi raczej jak pobo偶ne 偶yczenia - a nie rzeczywisto艣膰. Facet zaakceptowa艂 syna! 艁a艂! (a syn zaakceptowa艂 faceta? Za co? za drobne i cukierki?) Traktuje go jak swojego? Musia艂 d艂uuugo m臋czy膰 ptaka w艂asn膮 r臋k膮, zanim ciebie spotka艂 :D A ojciec tego s..syna nie by艂 kiedy艣 "super, odpowiedzialnym facetem"?

Udost臋pnij ten post