Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozba z tarota

Powróże z Kart tarota

Polecane posty

Gość wrozba z tarota

Jedno pytanie tutaj gratis krótkie, większe rozkłady na e-mail płatne przez konto albo bluecash. Nie odpowiadam na wróżby o zdrowie czas, i ciążę bo to zbyt płynne jest i zbyt trudno tka naprawdę zobaczyć. Zapraszam mii_malaaa@o2.pl

Gość wiki10
Wioletta 14.04.79, mój mąż 14.06.75, co czeka nas w związku, czy wyjedziemy razem kiedyś za granicę, pozdrawiam

Gość wrozba z tarota
Wiki W waszym związku pojawi się uczucie smutku, zwątpienia i poczucia beznadzieji, ale to sa przejściowe problemy , kryzys zostanei zażegnany. Na przyszłość widoki są dobre dla Was

Gość gość
iza 15.08.73, robert 18.08.76 czy czeka nas wspólna przyszłość ?

Gość gość
Witam :) Chcialabym poprosic o postawienie dla mnie kart. Moje pytanie dotyczy zycia uczuciowego, co karty o nim mowia, czy wydarzy sie cos istotnego w najblizszym czasie ? Dodam ze jakis czas temu zostawil mnie chlopak, ktorego niestety nadal kocham i nie umiem juz sobie z tym poradzić. Dziekuje serdecznie za poswiecony czas i pozdrawiam :) Natalia, 19.06.1995r

Gość wrozba z tarota
Karty wróżą jakąś przeprowadzkę, związaną z przeszlłością , miejscem w którym byliście moze, albo jedno z Was

Gość gość
iza, robert czyli nie wiadomo czy będziemy razem ? Z drugiej strony on mieszkał w moim mieście, może powrót tutaj ? Dziękuję :)

Gość wrozba z tarota
Zbieram na czynsz , więc gdyby ktoś chciał płatną wróżbe na e-mail to bedzie miło . Dzieki , i zaraz odpowiem kolejnym osobom

Gość wroba z tarota
iza 15.08.73, robert 18.08.76 czy czeka nas wspólna przyszłość ? To jeszcze nie to , szukaj dalej , nie jest wam pisana wspolna przyszlosc, oboje szukacie czegoś innego, szkoda tracić czasu

Gość gość
A już sie ucieszyłam ;) Mimo wszystko dziękuję :)

Gość wrozba z tarota
Iza tamto o przeprowadzce to do Wiki było jeszcze REKLAMA -00:30 gość dziś Witam usmiech.gif Chcialabym poprosic o postawienie dla mnie kart. Moje pytanie dotyczy zycia uczuciowego, co karty o nim mowia, czy wydarzy sie cos istotnego w najblizszym czasie ? Dodam ze jakis czas temu zostawil mnie chlopak, ktorego niestety nadal kocham i nie umiem juz sobie z tym poradzić. Dziekuje serdecznie za poswiecony czas i pozdrawiam usmiech.gif Natalia, 19.06.1995r Natalia myślami jesteś przy tamtym mezczyźnie póki o nim nie zapomnisz nic nowego nie nadejdzie. On ma nad tą mentalną władze . Uwolnij się od mysli i uczuia do niego bo to nic dobregoi nie wrozy na te chwile

Gość gość merjadło
Pimpuś, 06.11.2014 kiedy znajdę suczkę?

Gość gość
Rafał 22.10.1975.czy wyjedzie za granice i co go łączy z Bożeną .

Gość gość
Kamil 19-4-77 czy i kiedy spotkam milosc?

Gość gość
Natalia Czyli nie widac juz zadnej szansy na powrot i na to zebysmy byli razem ? Czy on dobrze sie czuje ze miedzy nami jest teraz taka sytuacja i ze tak ze mna postapil ?

Gość wrozba z tarota
Natalia nie, tak on czuje się zwyciężcą tej sytuacji, karty pokazują go jako cesarza, władce, i pana sytuacji. gość dziś Rafał 22.10.1975.czy wyjedzie za granice i co go łączy z Bożeną . Wyjazd jesli jest planowany napotka kłopoty, nie ma w tej chwili szans na wyjazd , za dużo problemów tutaj trzyma, które blokują. Na uczucia z Bożeną wychodzi ukryty romans, ukrywanie sie, nic trwałego, przygoda miłostka, albo pozamałżeńska ukryta relacja

Gość wrozba z tarota
gość dziś Kamil 19-4-77 czy i kiedy spotkam milosc? Najbliższy okres niesie za sobą czas spotkań, romansów i flirtów , które z czasem mogą się przekształcić w głębsze uczucie. Dobry okres sercowy , bedzie się na pewno coś działo

Gość gość
Natalia Szkoda ze karty nie mowia jak o kims zapomniec skoro sie go kocha... :(

Gość gość
A czy Rafał zakończy swoje małżeństwo.?Dziękuję.

Gość gość merjadło
Przepraszam, byłem przed Rafałem i Kamilem odnośnie Pimpusia.

Gość gość
I czy Rafał ma zobowiązania finansowe wobec kobiety spoza małżenstwa.Czy ma z nią dzieci albo płaci komuś rentę.?

Gość wrozba z tarota
ma duze problemy i zobowiazania jakies, ciezkie brzmeie ktore go przygniata, i zobowiazania ktorych nie dotrzyma to na pewno

Gość gość
Anna 16.09.1991 czy sa jeszcze jakies szanse na to, ze facet w ktorym sie zakochalam odezwie sie do mnie, albo spotkamy sie przypadkowo i cos z twgo bedzie? Czy moze powinnam o nim zapomniec? Nie widzielismy sie przez ostatni miesiac...

Gość wrozba z tarota
Natalia da się . Napisz sobie na kartce za i przeciw na chłodno , a potem zobaczysz sama że nie był Ciebie wart

Gość Sylwia90______
Sylwia 12.09.1990 co czeka mnie w miłości ?

Gość gość
A co z jego małżenstwem?

Gość gość
Agnieszka 03.08.1978 r. czy otrzymam awans w pracy?

Gość gość
Jak będzie wyglądała moja sytuacja finansowa w najblirzszych latach. Marta89

Gość wrozba z tarota
Sylwia90______ dziś Sylwia 12.09.1990 co czeka mnie w miłości ? Szansa i szczęście na uczucie ,i nowe odkrycia w miłości. Czas dla Ciebie,m wykorzystaj go dobrze, walcz, o swoje szczęście