Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bella 86, dałaś się sprowokować, a oni mają pożywkę. Przecież właśnie o to im

Polecane posty

Gość gość

chodziło... To tak jak w pracy, ludzie dokładnie tak samo robią, podpuszczają, szczują, a potem mają fun i temat do obgadywania, że ktoś się wkurzył się. Są ludzie, którzy nudzą się jak się nic nie dzieje. Sami sobie wynajdują i tworzą różne "aferki". Musi się coś dziać. Są hejterzy i trolle, którzy "ładują swoje akumulatory" właśnie z takich zachowań i widoku, że komuś jest źle psychicznie. Dowartościowują się kosztem innych ludzi, są czasem "wampirami energetycznymi", dogadywanie to ich sposób na życie. Co zrobisz, taka patologia była, jest i będzie. Dla mnie to też tacy faryzeusze dzisiejszych czasów z osobowością psychopaty. Poczytajcie definicję kto jest psychopatą. Tak, ta definicja idealnie pasuje mi do wielu hejterów tego forum. Pozdrawiam, a hejterom życzę więcej luzu i dobroci w stosunku do innych osób. W bajki wierzę ;-)

Gość bella 86
Może i dałam się sprowokować. Ale rzeczywiście swoją intymność wystawiłam na forum publiczne, jeśli jesteś autorem to dzięki, Ty o swoich sprawach nic nie napisałeś tylko mnie prowokowaleś, a ja polknęłam haczyk. Ale mam już nauczkę, ludzie denerwuje jak ktoś ma dobrze w życiu, jest szczęśliwy to by była bajka, stąd te hejty.

Gość gość
To nie był żaden haczyk. Wybacz rzeczywiście nie powinienem Cię prosić o to publicznie, ale jako człowiek też uczę się na swoich błędach. Mam swoje powody dlaczego piszę na tym forum tylko publicznie.

Gość gość
To nie koke bez przesady. Koke nie ma zony. Ale tym tematem to jej tylko dojebałeś zamiast pomoc

Gość gość
Wsparcie to pomoc. Wierzę, że na tym forum jest sporo osób, które też wsparłyby bellę.

Gość gość
Wsparły w czym? W puszczaniu? :D

Gość gość
"Wsparły w czym? W puszczaniu? smiech.gif" Dowcipniś z ciebie. Jeśli tak to cię mierzi, to poszukaj innego forum, bo erotyczne za dużo emocji w tobie wywołuje.

Gość bella 86
Ale ja nie potrzebuję niczyjego wsparcia, a tym bardziej pomocy, sama umiem się obronić, już wcześniej pisałam, że nie mam zamiaru tu gwiazdorzyc, nie zależy mi na niczyjej opinii, piszcie sobie co chcecie, nie mam zamiaru się tłumaczyć ze swojego postępowania. Na forum brana byłam już za faceta, gimnazjalistke, geja, starą babę, wiec teraz przyszła kolej na puszczalską. A myślcie sobie co chcecie. A ty autorze dziwnie przypominasz mi sp

Gość gość
Czułem się w obowiązku Cię wesprzeć. Z chęcią bym dołączył do Twojego dymanka z mężem. Szkoda, że już nie poczytam opisów Twojego seksu z mężem...

Gość bela 86
Nie ma obaw nadal będę pisać, może mniej szczegółów z życia erotycznego, a więcej o fantazjach. Nikt swoimi hejtami mnie nie przestraszy i nie przepędzi. Sama lubię czytać pikantne historie bardzo mnie to kręci, więc nie dam się zmienić bo komuś się to nie podoba.

Gość gość
Bella 86, to super! :-) A podnieciłem Cię dziś?

Gość bela 86
Tak bylam dziś podniecona,ale nie wiem czy to Twoja zasługa może trochę. A Ty po co piszesz jarasz sie tym, czy tylko mnie podpuszczasz, żebym więcej pisała.

Gość belka 86
Wsadziłam sobie do ci/pki marchew z Lidla 2,99 za kilo.Efekty nie samowite ,po 15 minutach męczarni osiągnęłam w końcu orgazm.Polecam marchew z Lidla wszystkim połowicom kiepsko *****nym przez swoich ślubnych.Cena niewielka ale jaka satysfakcja👄

Gość bela 86
13:58 teraz już rozumiem, czemu nie moge krzystać ze starego nicka podprowadzilaś mi go, mam wrażenie, że masz jakąś obsesję na moim punkcie. Pewnie od rana tylko ty hejtowałaś moje wpisy, bo na forum jest garstka osób, tylko nie ukradnij mi tożsamości:D a sama nie masz pomysłu na zaistnienie na forum tylko się podszywasz?:D:D:D

Gość gość
Kogo obchodzi jakaś bezrobotna niedopchn/ieta / mężatka grzebiąca w c****e paluchami? nikogo. Pragnienia się realizuje z żywymi facetami nie nickami z hejterskiego forum. Lecz sie babolu na ten pusty łeb :classic_cool:

Gość gość
Bella tylko wtrąca posty jak ma czas. HAHA , cały dzień siedzi i odszczekuje na każdy post :D

Gość gość
"Tak bylam dziś podniecona,ale nie wiem czy to Twoja zasługa może trochę. A Ty po co piszesz jarasz sie tym, czy tylko mnie podpuszczasz, żebym więcej pisała." Cieszę się, że byłaś :-) Bardzo lubię czytać o Twoim seksie z mężem, można powiedzieć, że "jaram się tym", chętnie bym dołączył. Jak mogę podpuszczać? Nawet temat w Twojej obronie założyłem. Nie wszyscy tutaj są trollami i "rzucają" hejtem. Niestety widzę, że nadal zbierasz jego żniwo.

Gość gość
"a pracuję, a to że czasem uda mi się coś napisać z tel.to inna sprawa,nieroby przesiadujace dzień i noc na forum" xxxxxxxxxxxxxx No właśnie, czy wy nie rozumiecie, że jeśli ktoś ma pracę głównie przed komputerem, to wchodzenie na forum i odpisywanie, zajmuje czasem poniżej jednej minuty (można to też zrobić ze smartfona). Zazwyczaj delikatnie mówiąc "bezrobotni" nie potrafią tego pojąć, że praktycznie nie ma takiej pracy biurowej, aby ktoś przez 8-12 godzin się non stop koncentrował na pracy i nic innego nie robił niż wykonywanie obowiązków służbowych.

Gość gość
Pamiętam jak kokej pisał na forume-podobno z klubu a laska robiła mu loda:classic_cool:

Gość gość
gość 15:52 Można i tak, jak ktoś ma podzielną uwagę, ale musiał być to słaby oral.

Gość bela 86
Cześć hejterki tęskniłyście za mna, bo ja za wami tak, byłam chwilowo zajęta oczywiście seksem, pozdrawiam kochaniutkie i kochani, ale ze mnie gwiazdę zrobilyście tu na forum, może wystąpię w ktorymś zkultowych tematow: kto jest najpiękniejszy na forum, kto jest najbrzydszy na forum, z kim z forum chcielibyscie spędzić noc z forum itd. Mam wam opisać jaki seks uprawiałam, a może jest tu moj podszywacz?

Gość gośćm
Witam nie rozumie was,by się nie chce pisać ranicie innych,i bawićie się ich kosztem,ale pamiętajcie piłka się odbija.BELLA 866 trzymaj się:-)

Gość gośćm
Aż się nie chce pisać tak miało być

Gość bela 86
16:54 dzieki za wsparcie post powyżej Twojego pisała bella nawet oryginalny nick mi zablokowały teraz tylko ironią pzostaje mi odpowiadac, ale celebrytką zostałam mimo woli, a jeszcze wczoraj byłam szarą myszką

Gość gość
Gosc m uwaga zboczeniec do wszystkich zarywa. Bella 86 co to jest? Nie rozumiesz,ze robisz z siebie idiotke takimi wpisami?

Gość gość
To nie pisz, analfabeto; "nie rozumie", hahaha, ze wsi na Podlasiu jesteś :D "bawićie " :D

Gość gośćm
Gość 17.01 lubię pisać o wszystkim ale z osoba która wie co i jak a nie z gowniara co ma mleko pod nosem,idź do lekcji

Gość gośćm
Widzę tu samych prawie samych palantow,bądź idiotki ale mam to gdzieś,nie dorastacie mi do pięt