Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 5 archiwum

Polecane posty

Gość gość
A gdzie w ogóle jest padre directorre tego tematu?

Gość shatyn no pasaran 4 rp
zaczymać 4 er pe :classic_cool:

Pamiętam epokę rządów Jarosława Kaczyńskiego i PiS. Pamiętam wszechwładzę służb specjalnych, prowokacje policyjne, kamery montowane w gabinetach lekarskich. To był czas, kiedy Polska wydawała się państwem podejrzliwości i strachu. Dziś wiele wskazuje na to, że powrót tamtego czasu jest możliwy. Głosy oddane na Pawła Kukiza wskazują na to, że wielu z nas chce zamienić porządek demokratyczny na tłum obecny na koncercie rockowym. Paweł Kukiz ma tyle wspólnego z ewentualnym prezydentem RP, ile ja z Elvisem Presleyem. Koalicja Dudy i Kukiza oznaczać będzie rządy Kaczyńskiego z Macierewiczem, rządy absurdu i szczujni. To oczywiście jest czarny scenariusz polskiej przyszłości. Wierzę, że można temu jeszcze zapobiec. Dla tak ponurej przyszłości - szkoda Polski. Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75968,17895493,Szkoda_Polski__Wierze__ze_mozna_zapobiec_czarnemu.html#ixzz3oZjMYLFA x Polecam :classic_cool:

Gość gość
Padre directorre tuvo un ataque al corazón.:(

Gość gość
na pohybel Szatynowi 🖐️

Gość gość
kamery montowane w gabinetach lekarskich buahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahaha

Szmiejesz sie z Michnika, jesteś ANTYSEMITĄ. Jesteś brudnym polskim szowinistą :classic_cool:

Gość gość
Nie ma sensu tracić czasu na czytanie wynurzeń idiotów dostających pieniądze na jedzenie w zamian za straszenie pisem.

boję się PiS 😭

Gość gość
Czytaj więcej te głupoty a nabawisz się prawdziwej psychozy:D

Gość gość
A nie mowilam,że ten topik to kabaret? :)

kto nie boi się PiSu ten jest ksenofobem, antysemitą i cieszy się z płonącej tęczy i pluje księdzu Charamsie na jego włoskie buty 😭

Gość poruszenie_W_bokserkach
Ależ się boją tego pisu :D

Gość gość
shatyn no pasaran 4 rp Napisz jutro tak od rana. Shatyn z.pewnością będzie bardzo podniecony. Może nawet.....stanie.:classic_cool:

dzięki temu, że moja matka nie karmiła mnie piersią (bo miałem trupi jad w ślinie), nie wyssałem antysemityzmu z mlekiem matki i dlatego bez lęku biorę do ręku Gejzetę Aborczą :classic_cool:

nikt nie będzie mi mówił, co i kiedy mam pisać sam to wiem z Gejzety Aborczej i Tygodniaka Poszernego i z dumą to mówię że w moim domu ksiądz Charamsa zostawił włos łonowy włos na mej podusi :)

Gość gość
Ktoś ją jeszcze czyta ? Oprócz urzędników bo jest prenumerowana w urzędach

Gość gość
Aha.:classic_cool: To pewnie do poduszki czytujesz pewno książki pewnego profesora który lubi dodawać do historii swoje trzy GroSSze. :classic_cool:

Gość gość
dziś To on się tam nie goli? A to brutal. :classic_cool:

czytamy ją my elita intelektualna i MORALNA a wy jesteście tacy mali i tacy brudni jak ten PiS my jak jeździmy do stoli europejskich to nas witają i klepią po plecach i my możemy z dumą powiedzieć że jesteśmy eine gut polacken a wy jesteście polnisshe banditen partisanen i na was jest druczek 1066 i artykuł 18 :D

Eduardo się goli regularnie Krzysztof okazjonalnie :) i właśnie była okazja użyłem jego jakże mocnego i tak błyszczącego w świetle ulicznej latarni łonowego włosiska zamiast banalnej nici dentystycznej :classic_cool:

Gość gość
Shatyn jutro ci to każe udowodnić. :D

śmiej się śmiej się jak przyjdzie 4 er pe to ci zamontują kamerę w łoter klozet i gunwo zrobisz 😭 ty sobie nie zdajesz sprawy z powagi sytuacji :classic_cool:

tu nie ma czego udowadniać ksiądz Boniecki osobiście dawał głos w wielu domach otwartych i światłych satanistów którzy nigdy nie podarliby Gejzety Aborczej bo to antysemityzm tak jak obrażać artykuł 18 centymetrów księdza Charamsy który dał głos w Tyszerniku Poszernym na temat homofobii, która tak utrudnia karierę w Kurii Rzymskiej :classic_cool:

dobrej nocy ludziom prawym i oświeconym reszta paszła won ja jeszcze jak Adaś Miauczyński poczytam sobie GW do poduszki :classic_cool:

Gość gaajowy
shatyn no pasaran 4 rp wczoraj Szmiejesz sie z Michnika, jesteś ANTYSEMITĄ. Jesteś brudnym polskim szowinistą. Xxx ty pejsaty śmieciu. Niepasuje ci ten kraj? Nie pasują ci Polacy? To won z tąd. Do swojej ziemi obiecanej. To wy, żydzi pozmienialiście sobie nazwiska udając polaków, zepsuliście dobre zdanie o Polsce i Polakach. WON.