Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 5 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Myrevin dziś Tajne służby i oficjalne stanowisko... i jeszcze dokumenty.... no i oczywiście wszystko wyśpiewają jak na spowiedzi.xxJeśli działanie było nie zgodne z prawem to tak jak w przypadku Mariuszka Kamińskiego jest oficjalne stanowisko i dokumenty, mimo, że CBA to tajna służba...

Gość gość
Najsławniejszym emigrantem był zapomniany juz Simon z Kamerunu. Przyjechał do Polski, bez badań dostał wizy i pobyt a miał AIDS. Stał sie wzorem dla wyzwolenia ze stereotypów aktywistek, młodych dziewcząt z głowami nabitymi ideami o równości. Umarły w strasznych męczarniach, gasnąc powoli ale nieodwołanie.

Ta nowoczesność kandydatek Nowoczesnej poraża. Przeszłam tylko przez początek tego filmiku na youtube i padłam zażenowana.

Gość gość
Mam takie marzenie: Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska po przegranych wyborach rozpada się na frakcje - Kopaczki i Schetyny i nigdy już nie przekracza progu wyborczego :D

Gość gość
Możliwość spełnienia takiego marzenia równa się mozliwości spełnienia marzenia Myrevina dotyczącego ożenienia sie z dwoma paniami.,

Unia Wolnosci tez miała trwać wiecznie :P Wewnętrze spory w PO są dużego kalibru. Nie wiadomo jak to się potoczy. Tym ludziom chodzi o kasę, a kasa będzie wtedy gdy się będzie płynąć. PO coś tak jakby ciut tonie...

Gość gość
Tonie? Poparcie jest stałe. Powyżej 20%. Czy to jest tonięcie? Wg mnie nie.A że nic nie jest wieczne to prawda. I PO kiedyś ulegnie likwidacji czy też przekształceniu. Podobnie jak każda inna partia.

Gość gość
W Bremie władze będą mogły konfiskować prywatne mienie na potrzeby uchodźców. x x :D:D:D

RAZ: Wszyscy wiedzą, jaki jest Jarosław Kaczyński. Wszyscy wiedzą też jednak, jaka jest dla niego alternatywa. Więc to, że gdzieś tam coś palnął, coraz mniej komukolwiek przeszkadza.

Gość wi fi
PO na śmietnik historii :) Jestem szczęśliwy, że dożyłem takiego pięknego momentu.

Gość gość
Jeszcze jeden sondaż. TNS Polska: 39 procent poparcia i samodzielne rządy PiS. :classic_cool:

Gość gość
Konfiskowac płacąc odszkodowanie.Co nie zmienia sprawy, że wg mnie i nie tylko, jest to naruszenie własności prywatnej i nic takiego nie powinno się zdarzyć.

20 % to dla PO porażka wyborcza. Jak nie będą u steru to nie będzie się kręcić biznes. Ludzie zaczną odpływać. Wróżę jej los UW.

Gość gość
Córka Donalda Tuska chce uczyć Polaków dobrych manier. Napisała o tym książkę x x Czy dalej "ubiera" sukienkę?:D:D:D

Gość gość
Zobaczymy... Wg mnie to nie porażka ale... Może masz rację.Na razie znikam. Oczywiście na czas jakiś...

Gość gość
W jednej z niezależnych czeskich stacji telewizyjnych odczytano list czeskiej lekarki pracującej w Niemczech, w którym opisuje ona szczegóły pracy wśród napływających do Europy migrantów. Poniżej przedstawiamy tłumaczenie listu. „Przyjaciółka z Pragi ma znajomą, która – jako emerytowany lekarz – wróciła do pracy w szpitalu w okolicy Monachium, gdzie potrzebowano anestezjologa. Prowadziłam z moją przyjaciółką korespondencję i przesłała mi maila od wspomnianej lekarki. Dziś rozmawiałam z nią na temat tego, jak bardzo nieznośna jest sytuacja szpitalu w Monachium oraz w okolicznych placówkach. Wielu muzułmanów odmawia leczenia przez kobiecy personel, a my, jako kobiety, odmawiamy udawania się do tych zwierząt, zwłaszcza z Afryki. Relacje pomiędzy personelem a migrantami stają się coraz gorsze. Ostatnimi czasy migranci udający się do szpitali muszą być eskortowani przez policję i psy policyjne. polizeiWielu migrantów ma AIDS, syfilis, gruźlicę otwartą i inne egzotyczne choroby, których w Europie nie potrafimy leczyć. Gdy w aptece otrzymują receptę, dowiadują się, że muszą zapłacić gotówką. Wywołuje to niewyobrażalne oburzenie, zwłaszcza jeśli chodzi o leki dla dzieci. Imigranci porzucają wtedy swoje dzieci i powierzają je personelowi apteki mówiąc: ‘W takim razie sami je wyleczcie!’. Policja ochrania więc nie tylko kliniki i szpitale, ale również duże apteki. Mówimy więc otwarcie: ‘Gdzie są ci wszyscy, którzy przed kamerami telewizyjnymi witali imigrantów na dworcach kolejowych z transparentami? Owszem, teraz granice zostały zamknięte, ale milion migrantów już tu jest i z pewnością nie będziemy w stanie się ich pozbyć’......

Te zdjęcia są wrzucane na oficjalną stronę Prezydenta na FB. Bo oczywiście w mediach publicznych ich nie uswiadczysz :O

Gość gość
jakie to jest piekne uwolnic sie od tematu tego palanta i zagladac tutaj raz na 1-2 tygodnie na chwile zeby zobaczyc te bzdury ktore ten oszolom non stop wypisuje i utwierdzic sie ze byla to dobra decyzja opuscic ten temat i unikac tego psychola:D to pisalem ja wawcia:D

Gość gość
O niespodziewanej, ale chyba coraz bardziej nieuchronnej dymisji, Donalda Tuska spekulacje pojawią się od dawna. Natomiast korespondencja reporterki RMF FM sprowadza się już nie "czy", ale "kiedy". "O tym, że obecny szef Rady Europejskiej jest niewidoczny, nie ma inicjatywy, nie spotyka się z ważnymi politykami i lekceważy Parlament Europejski – wszyscy od dawna wiedzą" - pisze Katarzyna Szymańska-Borginon. "Jednak przyczyna zmiany na stanowisku szefa Rady Europejskiej, o której się obecnie mówi, wynika nie tylko z oceny jego działań (czy raczej ich braku), ale także z kalkulacji politycznych największych grup w Parlamencie Europejskim" - dodaje. "Tusk nie rozumie wagi europarlamentu, co może go drogo kosztować. Jedyną szansą byłaby dla niego kanclerz Niemiec Angela Merkel, która go promowała na stanowisko szefa RE..." - napisała Katarzyna Szymańska-Borginon. Tusk okazuje się bardzo (nie)zależnym politykiem. x Oby...;)

Gość gość
WSZYSCY RAZEM: BYŁY KRUL EUROPY DONALD TUSK!