Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byly sie zeni

Polecane posty

Gość gość

A ja jestem zalamana, to ja powinnam byc jego zona. Co zrobic zeby temu zapobiec? Mam jeszcze prawie rok a on kiedys bardzo mnie kochal.

Gość sedx
Jestem wolny i chętnie zastąpię byłego! Wszyscy będziemy zadowoleni!

Gość gość
ale po co się wp*****lasz? rozstaliście się, więc wara od niego. pies ogrodnika się odezwał... ja np. już modlę się, by mój były oświadczył się swojej dziewczynie, z którą jest blisko 3 lata. ale z niego zawsze taka p***a życiowa była...

Gość gość
Zaden pies ogrodnika po prostu za pozno zrozumialam ze on byl tym wlasciwym. A bykam jego wielka miloscia tego sie nie zapomina nigdy do konca.

Gość gość
A spaliście ze sobą?

Gość gość
Nie mamy kontaktu to jest najgorsze

Gość gość
następna zdesperowana...obudź się! Też tak wszystko przeżywałam . Dziś się śmieje. Uwierz następny bd lepszy ale to wymaga odrobinę cierpliwości.

Gość gościnnie Felix
Tryskaj więc dobrym humorem, z jakiegoś powodu kiedyś się rozstaliście. Były nie jest wart łez, i żeby nie było - żadna była nie jest ich warta. Tak naprawdę, jeśli go nadal "kochasz" ;) życz mu szczęścia i zdrowia na nowej drodze życia, a sama szukaj go tam( tego szczęścia), gdzie do tej pory nie sądziłaś, że możesz je znaleźć. Odkryj to szczęście (cokolwiek to jest) przede wszystkim w sobie, a później w innych 🖐️

Gość gość
Nie chce myslec o nastepnym, mam meza ale to byla pomylka. Teraz to wiem. Chce sie rozejsc z mezem, gdyby nie dziecko juz dawno bym sie na to zdecydowala. Ale wiem tez ze moj byly by nie wzial kobiety z obcym dzieckiem :-( przynajmniej tak twierdzi

Gość gościnnie Felix
"..mam męża ale to była pomyłka", " gdyby nie dziecko już dawno bym się zdecydowała" - stanowisz niemały procent kobiet, które na początek robią coś, czego "nie chcą", a po jakimś czasie dopiero myślą, że mogą wrócić do tego, co było dawno temu, za górami za lasami. :D

Gość gość
Wtedy chcialam sie z nim rozejsc i byc z obecnym mezem. Po czasie stwierdzilam ze to byla pomylka ale on juz niestety znalazl inna. Ale ja wiem ze on nie kocha jej tak jak kochal mnie, jak go przekonac?

Gość gościnnie Felix
Przekonaj się sama bo co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr. Ty chcesz przekonywać jakieś mary senne, a facet jest już lata świetlne w innym, dogodnym sobie świecie. Ta, zapewne ciebie kocha, ale jest z inną na złość mamie by odmrozić sobie uszy :D Ech, te kobiety. myślałem, że wreszcie, któraś myśli, ale znowu się srodze zawiodłem.

Gość gość
Taaa nie kocha jej tak jak ciebie. Naiwniara. To jego miłość, byle komu się nie oświadczył, nie masz żadnych szans

Gość gość
Autorko,nawiąż z nim kontakt przez maila,smsa lub na fb albo na nk i napisz "Podobno sie żenisz?Oby Twoje małżeństwo było udane,bo moje nie jest.Żałuje że sie rozstaliśmy,nigdy Cie nie zapomne.". To wskrzesi w nim dawne uczucia,gwarantuję.

Gość gość
Gowno w nim wskrzesi, pewnie dawno zapomniał.

Gość gość
Ona jest z dobrego domu, ma kase. A on z rodziny w ktorej nigdy sie nie przelewalo. Bardzo cierpial po naszym rozstaniu. Mysle ze jest z nia z wygody choc on twierdzi ze ja kocha. Zastanawiam sie jak ponownie sprobowac zlapac z nim kontakt bo on go zerwal, pewnie wymogla to na nim bo widzi we mnie zagrozenie.

Gość gościnnie Felix
Zapewne ten mail pomoże uświadomić mu, że miał kiedyś do czynienia z kobieta pustą, naiwną i utwierdzi jeszcze więcej, że to, co wybrał jest jedynie słuszne. Ja w ogóle sobie myślę, że w tym momencie to już "próżne żale i próżny trud". Za błędy płaci się, to w końcu była twoja decyzja w obu przypadkach, i w obu przypadkach autorko nietrafna. Aż strach pomyśleć, co to dziecko pomyśli kiedyś o mamusi, która goni za widziadłami przeszłości.

Gość gość
Autorko,nie masz nic do stracenia! Napisz do niego wiadomość,nie patrz na nic.On żeni sie dla kasy,to pewne.Najwyżej zostaniecie kochankami.

Gość gościnnie Felix
Ten świat słów jest naiwny. A w ogóle lepiej samemu słownie argumentować niż cytować jakąś wieś, która nie dość, że tańczy i śpiewa, to jeszcze mataczy :D 🖐️

Gość gość
Właśnie chodzi o mataczenie! Autorka chce odejść od męża i z nim być wiedząc że sie żeni.

Gość gość
Felix nie rozumie tematu.Dokładnie,chodzi o to żeby "namatyczyć" w relacjach byłego z przyszłą żoną.

Gość gościnnie Felix
Miałem już w tym temacie nic nie dodawać, ale na takie dictum odpowiem jedynie, że dobrze jest czasem pomyć w świecie baśni, ale stałe przebywanie w nim grozi całkowitym oderwaniem się od rzeczywistości, do delikatnie pisząc, musi, w konsekwencji doprowadzić do solidnego kopa w zad i uczynić świat lepszym bo pozbawionym raz na zawsze bolesnych złudzeń. Tym razem żegnam w tym temacie i życzę autorce, jak i pozostałym słuchaczom tego słownego widowiska, większej rozwagi w wyborach na przyszłość oraz miłego dnia :D 🖐️

Gość gościnnie Felix
*pobyć - miało być 🖐️

Gość gość
Zablokowal mnie na FB i pewnie na sms tez nie odpisze. Wiem gdzie chodzi na treningi mysle nad tym zeby sie tam pojawic i porozmawiac z nim szczerze. Nie chce tego tak zostawic bo wiem ze powinnismy byc razem.

Gość gość
Hmmm.. dziewczyno, daj sobie spokój. Piszesz, że "nie chcesz tego tak zostawić"ale jesteś BYŁĄ, więc odpuszczenie sobie jest jedynym wyjściem.

Gość youiiiiii
Oj będzie, będzie wesele, oj będzie gości też wiele, oj będzie dużo radości, a ze strony byłej...dużo, dużo złości :D