Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka margitta

po wroze z kart klasycznych

Polecane posty

Gość gość Synthia
Wrozko,tak mial za skora moj maz,dlatego mam watpliwosci.Dziekuje za postawienie kart,trohe lepiej sie czuje psychicznie dzieki temu,mam nadzieje ze mu sie to nie powtorzy,moge zadac jeszcze pytanie czy bedziemy miec dziecko,albo czy ja bede miala w przyszlosci?

Gość gość
Julia , dziękuje Ci bardzo. Poczekam Pozdrawiam

Gość gość
Wróżko zadałam pytanie-czy ten mezczyzna ktorego mi przepowiedziałas bedzie mi wierny i będziemy szczęśliwi? Zaneta

Gość gość
co ukrywal przede mna byly chlopak? Asia

Gość edyta    aaa
Witaj wrozko :) Czy znajde wkrotce prace z dobrymi zarobkami ?

Gość gość
Witold , Zgadza się mam partnerkę( żonę) faktyczne tak jak napisalas problem że zmiana mieszkania lezy po stronie urzędu. 100% Twoje wróżby są trafne . Dziękuje Bardzo. Proszę Cię o jeszcze jeden rozkład kart Obecnie pracuje , ale praca nie przynosi mi satysfakcji ,myslie nad zmiana coś w kierunku spedycji/transportu to bardzo lubię , długo pracowałam w tym zawodzie. Czy zmiana pracy wyszła by mi na lepsze,czy w ogóle uda się znaleźć mi pracę w tej dziedzinie z przyzwoitym wynagrodzeniem ,może poszukać w innej dziedzinie , a może zostać tu gdzie jestem Dziękuje Wszystkiego dobrego Witold

Gość gość
witam Alicja podoba mi się pewien mężczyzna nie mówię tutaj o mężu,czy On jest mną zainteresowany?

Gość gość
nie, Alicjo on chce cie tylko uwiesc

Gość gość
to taki fajny facet co karty mówią wiecej o tej znajomości?

Gość gość
zniszczy cie psychicznie , pamietaj pozory myla

Gość gość
Wróżko dlaczego nie odpisujesz wszystkim?

Gość gość
wróżko ,czy ja błędnie oceniam tą znajomość? ,czy będziemy parą Alicja

Gość gość
nie, skompromitujesz sie i maz ci nie wybaczy, skladalas przysiege przed oltarzem?? to gdzie sie pchasz?

Gość wrozka margitta
Jutro przystopie do nastepnych odpowiedzi z kart pozdrawiam wszystkich i zycze udanej nocy... Niestety takie wrozenie tez oslabia wiec odpoczynek:-) dziekuje za odpowiedzi co do wrozb postaram sie jutro wszystkim odpisac...

Gość jola1111
kiedy spotkam odpowiedniego partnera?

Gość gość
Tak, jestem brunetka i mam piwne oczy ;-) skad pani to wiedziala,

Gość gość pawel
Czy moja partnerka jeszcze mnie kocha? Czy ten zwiazek ma szanse?

Gość gość
Iwona, Kiedy skończy się moja samotność i Kiedy będę w szczęśliwym związku?

Gość wrozka margitta
Magdo jest przy tobie mezczyzna Krol Serce wspiera Cie pod jazdym wzgledem, na nim mozesz polegac Ty jestes Dama trefl i w ukladzie jest 9 trefl, nie bedzie zle jak myslisz ze jest. Masz duza podpore w mezczyznie. Na pytanie odnosnie czy wyzdrowiejesz karty nie mowia zle ale rez nie do konca jest 10 traf w kartach trudnosci, wyczekiwanie napewno po prawa bedzie....

Gość wrozka margitta
Do synthia, rozlozylam na to pytanie karty i uklad jest mianowicie taki maz w tej chwili nie ma innej, ale odnosnie zapytania czy bedziecie mieli razem dziecko wyszlo ze nie z nim pani synthio. Z innym mezczyzna. Pani synthio on nie chce miec dzieci. Moze pania zwodzic jakies komplikacje przy tym sa by z nim miec, w glebi serca on ma obawy. I tu znak zapytania jest dla waszej wspolnej przyszlosci.

Gość wrozka margitta
Zaneto tak karta walet serce oraz As kier mowia ze bedzie wierny, ale karta 10 pik mowia o nie porozumieniach pewnych i od Pani bedzie zalezyc czy z nim bedzie. I czy pani go nie zdradzi z innym mezczyzna krolem pik to mezczyzna sniady ciemne wlosy posturny ktory tez bedzie chcial pania

Gość wrozka margitta
Asiu odpowiadam na tak lub nie z kart ze zrozumialymi pytaniami.

Gość gość
czy spotykal sie z inna? zdradzal? Asia

Gość wrozka margitta
Edyto tak karty dwa czerwa w ukladzie odpowiadaja ze tak As kier symbolizuje monety i wiekszy zastrzyk gotowkowy, Krol kier symbolizuje ze bedziesz miala za szefa mezczyzne. I dopre stosunki....

Gość wrozka margitta
Witoldzie rzeczywiscie praca w ktorej obecnie wykonujesz Cie nie satysfakcjonuje w ukladzie 2 piki 9 i 10 pik napewno marzysz o nowej pracy i tak bedzie na drugi uklad rozlozylam nastepne karty 3 czerwa to 10 traf bardzo dobry wybor zmiany i finansowej tak samo, jesli myslisz o powrocie do zawodu to dobry pomysl karty Ci sprzyjaja do tej decyzji i bedzie satysfakcja dla ciebie bo z przyjemniscia bedziesz wykonywal prace ktora lubisz w kazdym badz razie zmiana pracy Ci wychodzi....

Gość wrozka margitta
Alicjo mozesz smialo sprubowac swoich sil ku temu mezczyznie, karty 3 czerwa sa w ukladzie.

Gość gość
Wróżko a czy wróżysz o potomstwie? Chciałabym sie dowiedzieć ile bede miała dzieci i moze jakiej płci-Żaneta z gory dziękuje

Gość wrozka margitta
Pawle niestety jej uczucia sie wypalily ale to nie znaczy ze szansy dla was nie ma. Jest ale musisz sie postarac...

Gość wrozka margitta
Iwonko samotna nie bedziesz... Karty kiery 2. Czyli 10 kier mowi ze teraz borykasz sie z samotmoscia ale to minie, nie pisane jest Ci samotnosc. Postawilam tez karty na pytanie czy bedziesz w zwiazku tak bedziesz, karta dama pik oraz As serce i As kier mowi ze znajdziesz partnera i nie bedziesz juz samotna....

Gość gość
Iwona Czy widać kiedy to będzie? Czy wtym czy w przyszłym roku, czy później?