Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka margitta

po wroze z kart klasycznych

Polecane posty

Gość gość
Czy mam napisac do bylego, wznowic kontakt? Asia

Gość gość
Wróżko czekamy na ciebie

Gość gośćin
Chłopak powiedział po 7 latach ze juz nie kocha.. Czy ma inna? On 25.01.1991 ja 10.02.1991

Gość gość
wrozko czy jest szansa wygrania procesu przeciwko mojemu bylemu, ktory mnie b skrzywdzil? Ania

Gość wrozka margitta
Ewelino tak zakochasz sie z wzajemnoscia bedzie to mezczyzna bladyn o zielonych lub niebieskich oczach w srednim wieku on jest Krolem Kier nastepna karta 10 kier i As Karo, As karo to mamony wiec zastrzyk finansowy z odpowiedzia na tak co do zmiany pracy....

Gość wrozka margitta
Jolu na internet nie bedziesz musiala dlugo czekac kwestia kilku dni.... Krol Karo i As Karo mowia ze bedziesz miala zalozony.

Gość wrozka margitta
Julio. Na pytanie czy pozalatwiasz sprawy zwiazane urzedowe odpowiedz jest na tak:-) Krol Karo pomoze Ci w sprawach urzedowych. Nastepne karty to Walet Kier oraz Dama Pik nie obejdzie sie bez wyjazdu. 9trefl As karo i Dama Kier mowia ze wszystko pozalatwiasz. Badz dobrej mysli nic negatywnego nie widac w kartach...

Gość ewelinaaaaaaaaaaaa
wróżko bardzo dziękuję za odpowiedź. Miłego dnia życzę.:D

Gość wrozka margitta
Nino, odpowiedz jest na Tak w kartach jesli chodzi o finanse to bardzo korzystana praca zarobkowa, Krol Karo mezczyzna w tej pracy wychodzi, oczywiscie mozesz skorzystac z oferty pracy lecz uwarzaj na kobiete o ciemnych oczach i ciemnych wlosach bedzie z nie checia w stosunku do Ciebie. Miej do niej dystans.

Gość gośćona aaa
Ja 13.08.1968 Czy zwiaze się jeszcze z kims uczuciowo i czy będę szczęśliwa? Z góry dziękuje

Gość wrozka margitta
Wiolu. Uklad jest nastepujacy, 10trefl, Krol Karo i Walet Serce Twoj partner to Krol Karo Ciemno bladyn, szatyn w srednim wieku. Rozpadu miedzy wami nie widac. Ale jest przy Tobie karta Waleta mezczyzny mlodego bladyna czyzbys miala romans lub interesowal sie Toba mlody mezczyzna ktory jednak pala uczuciem do ciebie....Wyjazdu za granice nie widac.Szansa jest za 5lat

Gość gość
Ola. Czy skoncze studia?

Gość wrozka margitta
Antonino niestety nie zostaniesz za granica gdzie obecnie jestes. Same czarne karty. Co do odpowiedzi na zdrowie bedzie po prawa.

Gość wrozka margitta
Moniko w kartch wychodzi ze bedziecie same serca kier. Wiec smialo:-)

Gość gość
czy po slubie pogorsza się nasze relacje? Ola

Gość wrozka margitta
Magdo zle zyczy mezczyzna brunet. W srednim wieku wiec omijac znasz ta osobe. Albo bylas z nim zwiazana lub znajomy obecnie. Ten mezczyzna jest w karcie Krol Pik i rownierz jest karta przy nim As trefl wiadomosc z jego strony. W ukadzie Dama Karo. Wiec mysisz temu mezczyznie nie ufac.

Gość wrozka margitta
Katarzyno obecnie wielkiej milosci nie widac, ale bedziesz nie bawem z mlodym od siebie mezczyzna. Potem poznasz mezczyzne w srednim wieku na stale Krol Kier mezczyzna do 40. Ciemny bladyn z firma.

Gość gość
Edyta 30.08.1981 Dlaczego Heniu 28.07.1988 wyludza ode mnie pieniadze opowiadajac bajki a potem zero odzewu po wzieciu kasy? Co ja mu zrobilam? Napisal ze ma powody. Za co mnie tak nienawidzi?

Gość wrozka margitta
Dysiu przedstawie Ci uklad kart Krol Trefl jest przy Tobie obecnie. Dama Karo i 10 karo za maz napewno wyjdziesz. I na pewno za tego szatyna.:-) Co do pracy obecnie zmiany nie widze....Najblizszy rok 2016 bedzie lepszy o finanse.

Gość gość
Czekam na odpowiedz. Ola

Gość wrozka margitta
Michal ze ciemne karty na odpowiedz ze nie zostaniesz, bedzie zmiana pracy na lepsza i w sumie nie nasz czym sie przejmowac bo ta praca ktora Cie czeka bedzie lepsza pod strefa finansowa i atmosfera

Gość wrozka margitta
Jaroslawie obecnie nie widze przy Tobie kobiety z ktora bys stworzyl zwiazek oparty na szacunku i milosci wzajemnej.

Gość wrozka margitta
Mariolu, widac ze jestes po przejsciach. Karty to sugeruja zla milosc ktora jest juz za Toba. Karty odpowiadaja ze tak poznasz mezczyzbe Krol Karo serce ciemnego bladyna lub szatyna z niebieskimi oczami w srednim wieku. Nastepna karta to 9 karo ktora to zapowiada. Nie bedziesz samotna do konca

Gość gość
Martyna 18.09.1986 czy spotkam milosc? kiedy? kogo?

Gość gość
Asiu nic z tego nie wyjdzie, byly nie jest juz w obecniej sytuacji sam.

Gość gość
wczoraj sie dowiedzialam, zgadza sie

Gość gość
Kasia Czy atmosfera w pracy poprawi się, a może czeka mnie awans? Jeśli tak to kiedy i na jakie stanowisko? 7.11

Gość wrozka margitta
Niestety bedzie rostanie. Karta 9 serce mowi o zakonczeniu relacji bo nie jest dla nas dobra. Karta 9 pik to potwierdzila pozwol mi odejsc. Niestety nie widze was razem na przyszlosc. Obecnie nie ma nikogo na boku. Ta decyzja jest spowodowana oslabnieciem uczuc. Wygaszeniem on mysli rowniez o rozwijaniu strefy zawodowej. Puzniej pozna Dame karo kobiete ciemno bladynke.

Gość wrozka margitta
Aniu morzesz sprawe zalorzyc sadowa ale bedzie to sprawa dluga i zmudna ale wyjdzie Ci z korzyscia dla ciebie bo widac karte mamonet pieniedzy. Z tej sprawy wiec oczkodowanie powinnas dotac nie beda to ogromne pieniadze ale cos na co napewno sobie przeznaczysz.

Gość gość
a jak dlugi bedzie okres trwania tej sprawy? Ania