Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czyli co, krótko mówiąc, jesteśmy prostaczkami, tak?

Polecane posty

Gość gość
16:56 Nie spinaj się tak. Twój wpis to jeden wielki smutek. Temat dla ludzi z dystansem i poczuciem humoru, czego akurat tobie brakuje.

Gość gość
Jak zalosne musi bycnwasze zycie ze siedzicie tyle na kafe i czytacie wszystkie tematy i zakladaxie tak durnybtemat. Zal mi was

Gość gość
Dziękukujemy na wzajem :-)

Gość gość
Ja się nie śmieje z osób którym się powodzi... Raczej oni śmieją się i poniżają innych bo uważają się za Bóg wie kogo. Człowiek myśli, że mając pełen portfel może oceniać resztę ludzi.

Gość gość
Śmieję się z zamożnych, zdrowo odżywionych osób z kijem w doopie, i co mi zrobicie?

Gość gość
Dobra, żartowałam, wcale nie pisałam na poważnie tego postu o tym, że jesteście żałosne. Chciałam podkręcić temat ;) Ja osobiście kradnę koraliki z różańców podczas mszy świętych i dekoruję potem nimi waniliowe muffinki własnego wyrobu :classic_cool:

Gość gość
Oj dziewczyny jak się cieszę,że możemy się spotkać wszystkie w jednym poście

Gość gość
Dupa tam... Każdy niech żyje jak chce. Mam włoskie torebki z lumpeksu, ciężko pracuję, rozwiodłam się i nareszcie mam spokojne i szczęśliwe dzieci karmione produktami z Biedronki, dom bez "Pana" i święty spokój za cenę niższego standardu życia.Taki mój mały raj. A dobry obiad potrafię upichcić za dychę.

Gość gość
a ja was przebije rodzinne 77 zl to sie kazdemu nalezy ja a co tam dostaje 477 zl jestem na wychowawczym i maz ma tak niskie zarobki ze nam 400zl dodatku daja a co mozna?? mozna!!

Gość gość
To ja wygrałam. Dziele dom z rodzicami, jestem na utrzymaniu narzeczonego, mamy Male dziecko i to mój temat byl o obiedzie za 20zl. Hura

Gość gość
A ja was rozbawię -aż zaplujecie klawiaturę . Otóż nasza władza daje "uchodźcom" bodaj 1300 netto zasiłku na głowę . Oczywiście co miesiąc . Do tego darmowe zakwaterowanie . Możecie sie nająć do nich na służbę bo jak która 1500 zarabia to po opłatach ile wam zostanie przy dzieciach w domu ?

Gość gość
witajcie kochane :-)

Gość gość
Daleko szukać nie musisz:) ja zarabiam 1500! No teraz to nie zarabiam, bo jestem na wychowawczym.

Gość gość
Autorko od obiadu a czemu nie jadacoe u rodzicow?;) serio pytam. Kumpela mieszka obok teściowej(oddzielne mieszkania) i mimo ze na ten topik sie nie lapia to chodza dzien w dzien na obiadki do tesciowej ;) ona mimo ze maja 2 dzieci to jeszcze ani razu obiadu nie ugotowala. Ucz sie od najlepszych co nie bieduja a na obiad nawet 20 zl nie wydadza ;)

Gość gość
Ja zarabiam najnizsza, moj maz 2000-2400 i nie dostaje od panstwa nic, bo jestem bogaczka. Czaimy sie na kredyt, bo wynajmujemy, latam po biedronkach i promocjach. Pracuje, prace przyplacam fizycznie i psychicznie, a nie stac mnie na nic, ubieram sie w lumpach, dziecku edynie nowe kupuje i maz raz na rok zmienia garderobe na nowa.

Gość gość
Tu autorka od obiadu za 20zl. Nie chodzimy na obiady do mojej mamy dlatego, ze ona NNIGDY niw gotuje . Jeszcze ja ja dokarmiam :D

Gość gość
To ja jestem szlachcianka jak z koziej doopy trabka. Maz mnie utrzymuje, czasem nawet pyta czy cos potrzebuje do ubrania czy makijazu. Gotuje obiady bo taniej - dzisiaj np podgrzalam frytki z marketu z promocji z wegetarianskimi hot dogami. A co! Kto bogatemu zabroni?! Glupio Wam?! I mam kundla ktory jak dzis wyczailam ma pchly! Prostak jeden. Ze mu nie wstyd

Gość gość
Ale miło mi się Was czyta hahaha :) To i ja wyrzucę to z siebie. Jestem chwilowo na utrzymaniu mojego Pana, ale żeby nie było tak całkiem Źle - mam swoje 477 zł !!! Jestem na wychowawczym :D Kosmetyki muszę mieć, nowe ubrania też i dziecko też musi być dobrze ubrane. To mój priorytet a nie jakieś tam obiady hahahahahaha :D Co tu jeszcze dodać, mój ukochany uwielbia pieczeń z marketu za 15zł/kg. Czy to już plebs?

Gość gość
niestety plebs jak nic :classic_cool:

Gość gość
To ja co mi wczoraj temat urwało.Ja zasługuje na królową plebsu,ponieważ: 1.jestem na wychowawczym-płatnym,bo za mało zarabiamy z mężem

Gość gość
Dlaczego mi urywa posty???No widzicie jestem taka prostaczka,że nawet postu nie mogę dodać!

Gość gość
Dzień dobry, witam w ten smutny jak pi/zda dzień! Dziś na obiad pierogi ruskie. Co prawda domowej roboty, ale okraszone cebulozą ze skwarkami, to raczej po wiejsku, nie? :classic_cool:

Gość KingaStefankaFanka
Jeśli chodzi o obiady to bardzo często gotując dla dwóch dorosłych i jednego dziecka mieszczę się w 20-30 złotych. Drugiego dziecka nie wliczam bo to niemowlak i ma oddzielne jedzenie, a zupki ze słoiczków :) to dopiero prostactwo i dziadostwo :p

Gość gość
9.45 no prooooooszę cię...pierogi z cebulą???? Ja z cebulą jadam tylko kalmary! :classic_cool:

Gość gość
To i ja dołączę: Dzis obiad d**y nie urywa. Ryz z sosem i piersią. Ale za to mamy dodatek mieszkaniowy wysokości 90zl a na zasilek sie nie zalapalismy mój pan o 13 zl za dużo zarabia ale znowu zlozymy wniosek oczywiście mężuś jest moim sponsorem. Kupiłam synkowi w lidlu dres welurowy za 27zl to sporo co nie?

Gość gość
A ja mam wózek używany za 50 zl!!!!I co zazdrościcie?-to moje ulubione stwierdzenie!Aaa i moj maz,przepraszam Pan musi za.....c za granica,bo zachcialo nam sie kredytu na mieszkanie.No i oczywiscie ja jestem na platnym wychowawczym i dostaje zasilki rodzinne.Wygralam???

Gość gość
KingaStefankaFanka dziś pfiii 30zł? ja mam dziś spaghetti za ok. 15zł :classic_cool: zdradzę ci sekret ;) makaron, 50 dkg mięsa z szynki (promocja w Biedrze hehe), puszka pomidorów, cebula czosnek i tyle. doopcie urywa tak się zajadają

Gość gość
gość wczoraj Ja i tak Was wszystkich przebiję, a już Ciebie autorko to na pewno: ja mam psa. KUNDEL. Boże, jak mi lżej, że to z siebie wyrzuciłam *** boshe, ja mam kundla (mieszanca z piekinczykiem) i to ze schroniska...matkoo :P

E tam :p wczoraj miałam zupę dyniową, która kosztowałą mnie tylko około 1,50 zł za ryż i kilka groszy za użyte przyprawy bo reszta była z naszego ogródka za darmo, a dynia wyżebrana od sąsiadki :D