Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czyli co, krótko mówiąc, jesteśmy prostaczkami, tak?

Polecane posty

Gość gość
15:22 John D. Rockefeller - mówi ci to coś? Najbogatszy człowiek wszech czasów. Odkładał każdy grosik, umiał oszczędzać i zwiedził cały świat. Zatkało "kakało"? :P

Gość gość
do tego forum trzeba mieć ogromny dystans bo wiem jak to jest dziś ludzie w tej nerwicy, braku wiary i szarym życiu mają kafeterie siada i nikt jej czy jemu nie odbierze tego momentu ,chwili aby poczuła się lepiej napisała jakie życie by chciała bo może napisać wszystko puścić wodzę fantazji, obgadać ,zwyzywać i naubliżać każdemu a potem niestety znowu szara rzeczywistość czyli szybko szybko i pifkujący mężuś przed telewizorem z fajką w zębach a ja mój m i plebs w którym żyjemy nie palimy nie pijemy i biedujemy bo lubimy kupować w lidlu i biedronce .

Gość gość
Nie wiem, ja chcę mieć wybór, raz Lidl raz Alma, raz Zara, raz Michael Kors

Gość gość
ja do tego że plebs to na RÓŻANIEC z dziećmi chodzę bo jest październik i co mi zrobicie :-D czasem jak sobie pomyślę że miałabym przeczytać tu coś i się gorączkować to wymiotować mi się chce bo w sumie z kim ja tu piszę ??? no z kim ?? adresy telefony /fb?? nie w sumie kafeteria to takie niebo przypuszczamy że Bóg istnieje mimo wszystko każdy pojmuje go inaczej lub wcale itd. itp. na kafeterii to samo ja mogę przypuszczać że ktoś pisze prawdę ,ale czy oby na pewno piszę a może codziennie wymyśla nową bajkę ???

Gość gość
15 ;44 i chwała Ci za to

Gość gość
jasne ja też ma wybór raz Dior, raz Pepco, raz kolia z brylantami z Kruka innym razem wisior z diamencikami z bazarku - zależy jaki mam kaprys.

Gość gość
hmm to ja tez pewnie jestem prostaczka, bo poluje wiecznie na ciuchy w lumpeksach, nie zarabiam kokosow, nie lubie wywyzszajacych sie ludzi, dla ktorych glowna wartoscia czlowieka jest ilosc jego kasy na koncie...nieraz kasjerka z biedronki wydaje mi sie bardziej wartosciowym czlowiekiem niz biurwy plujace jadem. Taka to ja dziwna jestem.

Gość gość
gość dziś BRAWO!!! :)

Gość gość
Zwolenniczka konkubinatu to z ktos ma kase znaczy ze ma wiecej " smiesznego zycia" glupie porównanie:)

Gość gość
Prawda jest taka ze 90% z was chciałaby mieć więcej, jeść lepiej, jeździć na wakacje i mieć ladniejsze ubrania, albo udajecie przed innymi albo przed soba

Gość gość
A mi sie chce smiac, jak u nas w galerii pootwierali sklepy Ci co na targu handlowali, tylko ze w galerii mieli duzo drozsze ceny ale ELITA sie cieszyla ze ciuszki sobie " normalne" i nie z bazarku kupowala:D:D:D:D także kochaniutkie, i tak jesteście idiotkami w tym świecie:D też dajecie się nabrać na sztuczki handlu i podrów i kto tu jest mądry????:D:D:D:D:D

Gość gość
Dziewczyny a było tak miło...To nie musiały się zlecieć te lansiary i nam temat popsuć!!!Załóżcie sobie osobny topik!A co do tego jak nas oceniłyście to wyobraźcie sobie,że wyjechałam parenaście razy za granicę,pozwiedzałam trochę,w restauracjach bywałam i jem też czasem inne rzeczy niż kluski i pomidorówkę!!!Po prostu żyję normalnie a nie z palcem w d***e!I nie muszę nikomu pokazywac ani udowadniać,że stać mnie na torebke Korsa czy wózek Stokke.I po raz kolejny powtarzam,może też w imieniu innych tu mam NIE,NIE ZAZDRoŚCIMY wam,bo nie mamy czego!!!A teraz wynocha z naszego topiku!

Gość gość
16:07 spróbuj sobie przez chwilę wyobrazić że ktoś na prawdę może być szczęśliwy nie śpiąc na kasie :-)

Gość gość
Że mnie szlachcianka jak z koziej doopy trabka i jeszcze musze sie pochwalic jednym. Mieszkamy w domu, ktory dostalismy za darmo! Haaa, łyso Wam? wprawdzie nie będzie naszą własnością ale możemy w nim mieszkać dopóki mój Pan ma tę pracę. I co, że od pół roku śpimy na materacu, bo nas nie stać póki co na stelaż do niego. I co, że mamy 4 pokoje z czego dwa stoją puste, bez żadnych mebli. I tak wiem, że nam zazdrościcie. W jednym pokoju trzymam swój kapelusz kupiony na wakacjach. Jasne, że na przecenie, ale jest tak z***biaszczy, że ma swój pokój, kto bogatemu zabroni. I dzisiaj na lunch zrobiłam mężowi kanapki z masłem i serem. Na czymś trzeba oszczędzać nie? Jasne, że na mężu.