Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodalekarka89

Zakochana w młodym przystojnym chirurgu

Polecane posty

No więc sama też jestem lekarzem przygotowuję do zrobienia specjalizacji na chirurgii ogólnej ;c Studiowałam w Warszawie ale staż dostałam w Radomiu... Dużo słyszałam o tym szpitalu że, to szpital Kopacz że,w długach ale co tam to tylko staż.Pierwszy raz w szpitalu wchodzę na izbe dużo ludzi jest ostry dyżur także dużo karetek itp. Ok przez ordynatora zostałam wcześniej poinformowana gdzie mam iść itp. mam kluczę no to idę się przebrać.Widzę go po raz pierwszy wychodzi z gabinetu zabiegowego odwracam głowę w jego stronę on na mnie uśmiecha się do mnie ale też ale co idę dalej zastanawiam w czasie drogi do szatni kto to był wiem że jakiś lekarz nic po za tym.Przebrałam idę znów go widzę podchodzi do mnie i pyta czy nazywam się Asia W no to ja że tak a on na to że będzie moim opiekunem stażu zdziwiło mnie to bo wczoraj ordynator powiedział że ,,Zajmie się tobą mój zastępca'' myślę jakiś stary lekarz a tu.... wooo kurde on jest wolny i taki przystojny szarmancki kulturalny no i miły i jest miedzy nami mała różnica wieku... Miałam z nim dopiero 2 dyżury ale jest ekstra ;) Chyba się ''Zabujałam'' Pomocy !

Gość gość
Kochliwa z Ciebie lekareczka. To jesteś na stażu czy już na specjalizacji? A skąd wiesz, że jest wolny?

Gość gość
No to jesteś na stażu a nie ma specjalizacji z chirurgii ogólnej. Dziwnie to napisałaś. No to w czym problem? Bierz go! :D Ej, a może jest gejem?

nie gejem nie jest pytałam ale nie wiem jak...Zawsze mężczyźni ustawiali się do mnie w kolejkę ale tu co?! niby wychodzimy razem na kawę ale to nie to samo jak mam do niego zagadać ?

coś te intro jakieś przydługie, rozumiem, że fabuła musi być, ale bez przesady, znajdźcie jakąś wolną salę, ty niby źle się czujesz, bawicie się w lekarza, a potem zaczynamy właściwą akcję, ach ci aktorzy amatorzy :-(, chyba będę musiał w Radomiu dostać zawału i sam wejść w kadr :-)

Gość gość
sieć2 dziś :D :D :D

Gość gość
Młody, przystojny i do tego bogaty facet nie ma kobiety? Gej na 100. Dlatego "nie ustawia się do Ciebie w kolejce".

Gość gość
Bo to jakieś prowo jest. Lekarka, która nie wie czy jest na stażu czy na specjalizacji.

Gość gość
Do specjalizacji też są potrzebne staże, a zaraz po studiach lekarze muszą przejść przez te podstawowe oddziały jak interna,pediatria,ginekologia,chirurgia i coś tam sobie wybiera na specjalizację z tego,albo jakieś inne np.dermatologia,okulistyka,mają w czym wybierać. Wiem,bo brat skończył w tym roku.Też go atakują koleżanki z branży,jeszcze fizjoterapeutki,farmaceutki,położne, ale beka.Laski lecą na lekarzy.

Gość gość
Najpierw jest staż a potem można starać się o specjalizację. Autorka na początku napisała, że specjalizuje się w chirurgii ogólnej a potem, że jest na stażu. Kręci coś.

Nie jest Gejem chyba tak mi powiedział jego kolega neurolog przejść do akcji w jakieś innej sali ale wszędzie są pielęgniarki ;cc Wyjaśnię wam że po studiach które trwają 6lat każdy lekarz odbywa obowiązkowy staż 13-ms i przygotowuję się do specjalizacji po stażu jest 2 lata specjalizacji :) Zawał to nie nasza fucha może jakiś wyrostek ? :)

Gość gość
Sieć neuronowa, miałeś rację. To jakaś komedia jest i to nieoparta na faktach :D Specjalizacja na 3 roku studiów? :D O matko! Jak chcesz się podszywać pod lekarza to zrob to bardziej umiejętnie :D

Gość gość
Nienormalny !!!! Masz jakieś niespełnione ambicje panie gimnazjalisto ???? Zna dużo szczegółów więc historia nie wyssana z palca!!!! Pewnie to jakaś zakręcona lekarka a ty idź się lecz a jestem z Radomia i wiem o który szpital chodzi i znam lekarzy z chirurgi bo pracuję w szpitalu na recepcji jest 2 młodych chirurgów jest jest żonaty a drugi to nie wiem!!! A ty idź się LECZ może ci ta zakręcona lekarka pomoże !

Wyrostek ??? Takie coś to prawdziwy facet sam sobie wycina a potem zszywa. A Rambo to zrobiłby nawet na trzeźwo. Za to katar i kaszel to jest choroba. Prawdziwi faceci na to umierają.

Gość gość
2 lata specjalizacji? :D Chyba bajkopisarstwo :D

Gość gość
Lekarz z chirurgii rzadko równa się lekarz z urazówki na SORze.