Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie w taką paskudną pogodę? Jakie macie na dziś plany?

Polecane posty

Gość gość

U mnie wieje, leje, jest zimno, 5 stopni, łeb urywa. Więc dziś dzień lenia, mam obiad, chata w miarę ogarnięta, można posiedzieć przy kawie ;) A Wy? Jakie plany na dziś? :)

Gość gość
No ja w takie dni to lubię wyskoczyć do sauny i na basen. Dziś co prawda nie wybieram się ale jutro jak najbardziej.

Gość gość
Pogoda jest jak dla mnie piękna. Trzeba się cieszyć każdym dniem, mgła i zimno też ma swój urok. Ja wybieram się na szkolenie, jutro na studia, a potem z mężem do restauracji i do teatru :-)))

Gość gość
U mnie dzis piękna pogoda juz świeci słońce. na zewnątrz w cieniu 15 stopni i pewnie będzie więcej wiec jak dzieciaki wrócą ze szkoły pojedziemy na rowery

Gość gość
2xlekarz ,adwokat:))

Gość gość
U mnie 7 stopni i pada. Ale nie ma zmiluj trzeba pozalatwiac kilka urzedowych spraw, po szkole i przedszkolu zawieźć dzieci na basen, później iść do szkoły na zebranie, a wieczorem idziemy z mezem do kina.

Gość gość
Pogoda na dwoje na barabara

Gość gość
A ja tam uwielbiam takie dni ;) Pod warunkiem, że nie trzeba nigdzie wyłazić z domu, niczego załatwiać, nigdzie jechać. Czyli dziś jest dzień idealny - dzieci po szkole jadą prosto do dziadków, więc mam już weekend :D Siedzę sobie z kawą, ciachem, słucham ulubionej muzy, potem dłuuuga kąpiel, poczytam, zrobię coś pysznego do jedzenia i tak całe boże 3 dni :D

Gość gość
Siedzę cały dzień w domu z dwójką chorych dzieci-4 i 2 lata. Masakra

Piekę drożdżowe paszteciki z kapustą i grzybami do barszczu czerwonego a córcia śpi. Jak wstanie to pójdziemy na spacer bo właśnie przestało padać. Potem wróci mąż to ja ucieknę na zakupy i odebrać starszą z przedszkola. Później starsza z Tatą pójdzie na rower i tak wieczór nas zastanie. Czyli dzień jak co dzień - pogoda bez znaczenia.

Gość gość
Normalnie, w pracy będę, przecież weekend dopiero od jutra...

Gość gość
Ja zamierzam przelerzeć cały dzień:) cały tydzień miałam kupe latania to od dziś do końca week będe się lenić

Gość gość
No a gdzie to te wspaniałe opisy tego jak rodzinnie spędzacie aktywnie dzien na świeżym powietrzu? Przeciez każda na Kafe spaceruje minimum 3 godziny z dziećmi. Czyli co robicie jak wszystko mokre i nuda straszna? Bo jak dla mnie spacerują to tylko te ktore maja niemowlę w gondoli albo dziecko w spacerówce a ja nie zapakuje 2 łatki do wózka i nie bede łaziła zeby tylko normę wybyc na dworze.

Gość gość
10:52 Ja mam 2 latkę właśnie ;) Nie zamierzam nigdzie wychodzić. Leje, wieje, jest zimno. Nawet pies zawraca do domu na spacerze. Jeszcze mnie nie pogięło, żeby w taką burą pogodę ciągać dziecko po parkach. Wychodzimy zawsze kiedy jest normalnie - czyli kiedy przede wszystkim nie wieje. Temperatura nie ma tu znaczenia, bo wiadomo, ze można się zawsze cieplutko ubrać, ale jak wieje i wali deszczem prosto w twarz - nie, dziękuję, wolę taki dzień poświęcić na zabawę w domu ;)

Mam urlop :) na razie młodsze dziecko śpi, a ja sie o******lam na kafe :) potem odbieram starsze dziecko z przedszkola a młodsze przy okazji ma spacer...potem robię obiad. Wieczorem odwiedzamy znajomych i już po dniu :)

Gość gość
A ja dzis juz spacer z dzieckiem zaliczylam:P krotki to krotki ale musialam wyskoczyc po kase do bankomatu;) tez lubie takie dni. Wyspalismy sie,wyszlismy na troche na powietrze,potem zrobilam gofry,i zaraz sie zbieramy do babci bo jade do pracy na popolud nie. A po poludniu wraca mąż, odbiera synka i musi jechac z nim do lekarza na kontrole,wroca do domu,zjedza kolacje,wykapie malego i koniec dnia. Jak wrócę to pewnie maly bedzoe dopiero zasypiac. Chyba ze nie pojdzie spac w dzien. Ale watpie bo taka pogoda sprzyja spaniu:)

Gość gość
U mnie leje...siedze na kafe i pije herbatke, a dziecko spi....planuje grac na kompie ile sie da :p

Gość gość
A ja chciałabym pojechać z dziećmi do kina, ale po ciemku jechać i wracać w deszcz 60km to mi się nie uśmiecha, więc wieczór w domu, pewnie na porządkach bo w tygodniu nie ma czasu.

Gość gość
To samo pomyslalam jak przeczytalam:) moze zarowki jej padly i ma kabrioleta co dach sie zacial?