Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piuke

Kocha mnie tylko jak ma dobry humor

Polecane posty

Gość Piuke

Mój chłopak mnie kocha cały czas, ale okazuje mi to tylko jak ma dobry humor. Wystarczy, że w sklepie była długa kolejka, boli go głowa, albo się nie wyspał i jest dla mnie oschły, dosłownie muszę się go wtedy prosić o uczucie; żeby mi powiedział, że mnie kocha, albo przytulił. W dodatku wtedy jest nerwowy i chamsko mi odpowiada. Mam tego dość, on ma zły humor średnio co 3 dni... Jak ma dobry humor to jest idealny, miły jak w jakimś filmie romantycznym, ale szybko to się kończy... Najgorsze jest to, że ja jestem w nim wciąż zakochana i bardzo rani mnie jego zachowanie ;(

Gość gość
Sama go wybrałaś, pewnie był przystojny albo nadziany. Chciałaś księcia, masz księcia, bo tak się zachowuje rozkapryszona monarchia xD

Gość gość
Oj dzieci, dzieci...

Gość gość
"kocha mnie cały czas ale okazuje mi to tylko jak ma dobry humor" - hihi, czy wiesz, że jesteś głupia. jak się kogoś kocha, to niezależnie od "humoru" kocha się i już. on ciebie nie kocha, bawi sie w zależności od swojego nastroju, a ty łykasz wszystko jak pelikan i wymuszasz na nim,żeby mówił ci, że cię kocha, chociaż to jest sprzeczne z tym, co czuje. stad ta jego złość.

Gość Piuke
gość dziś "Mam tak samo" A próbowałaś z nim rozmawiać? Ile jesteście razem?

Gość gość
Mam tak samo ale w odwrotną stronę.. Dziwie się że mój facet to wytrzymuje.. Ale ja jestem dla niego miła tylko wtedy gdy coś potrzebuje..

Moim zdaniem jesteś egoistką,która ciągle chce być z centrum uwagi.Facet ma ciągle mówić Ci,że Cię kocha?Litości.W dodatku coś go boli lub ma problem a Ty "Misiu powiedz mi,że mnie kochasz plz,plz,plz".Ile Ty masz lat?