Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie widziałam żadnej dyskusji w której zwolennik PO wygrałby na argumenty

Polecane posty

>>>czyli reasumując Misio: - pobierał nauki u wybitnego, światowej sławy historyka, którego oczywiście nazwiska nie podał<<< x A po co mam narażać na wyzwiska, swoją rodzinę ? x >>>wybili mu szyby pisowscy siepacze, których oczywiście nie ujawni bo przez 8 lat rządów PO boi się PiSu<<< x Napadów na mnie i moje sklepy dokonywały osoby, które policja zwolniła z aresztu, a sad NIGDY nie skazał, więc nie mam prawa publicznie ich oskarżać. Nigdzie też nie napisałem, że byli to siepacze PiS-u i jeżeli tak uważasz, to są to Twoje prywatne domniemania :D. x >>>pracował w PRLu nad czymś, co przyniosło korzyść nam wszystkim, Polakom ale nie powie nad czym<<< x Bo w odróżnieniu od Was, nie robiliśmy tego ani dla pieniędzy, ani dla poklasku :). Można powiedzieć, że naszą motywacją był zdrowy patriotyzm. Gdyby wtedy upublicznić tą sprawę, to wiele osób straciłoby pracę lub trafiło do więzienia. A po latach, możemy najwyżej pośmiać się z tego, w gronie przyjaciół :). Ani mi, ani pozostałym osobom, nie zależy na nagłośnieniu tego :). x >>>kto czytał jego wynurzenia o miłości do kobiet otyłych, ten wie jest gorszy od Shatyna, który raczej okupuje tylko jeden, własny top<<< x Moje upodobania seksualne są moją prywatną sprawą i dopóki nie szkodzą innym, to żaden NIEDOUCZONY DEBIL, nie ma prawa naśmiewać się z nich. Niestety zachowanie Tobie podobnych, nie ma z jakąkolwiek kulturą nic wspólnego :(. x Jak dotąd nie OBALIŁEŚ żadnego mojego konkretnego argumentu i nadal tylko ujadasz i za nogawkę szarpiesz :P.

Gość gość
Misio w czynie patriotycznym produkował prezerwatywy unimilu, za to sb biło go gumowym kablem i wsadziło mu gumowy penis w tyłek, stąd jego zamiłowanie do analu. I widzisz misio sprzedałeś się jednym głupim tekstem, dziadku z demencją. Narcyzm cię zgubił. Chyba szukasz głupszych od siebie , aby uwierzyli,że byłeś inwigilowany w technikum ,od koniec lat 80. Wtedy system się już sypał , i bardziej byli zajęci chronieniem własnych tyłków niż inwigilowaniem ułoma w technikum.masz pecha , bo są tu ludzie , którzy żyli w tym okresie. A ten sławny historyk to zapewne Grabski,

Gość gość
>>>czyli Pilecki robił kłopoty na UB<<< x Nie, on tylko wrócił do Polski, by szpiegować, sabotować i MORDOWAĆ przedstawicieli LEGALNEJ władzy. To nie jest propaganda, ale oficjalna informacja z jego autobiografii. Doceniam to, czego dokonał w czasie wojny, ale skazany został w rzeczywistości za to, co usiłował robić PO WOJNIE, a nie w jej trakcie. x W was Kali zabić komucha to dobrze, ale komuch zabić Kalego, to już źle smutas.gif . xxx Ktoś, dla kogo agentura moskiewska, była legalną władzą, kto deprecjonuje bohaterów i bagatelizuje czerwony terror, jest po prostu moralnie odrażający. Pytanie, skąd się to wzięło? Możliwe, że cała rodzina to ubecka agentura? Nie wiem, ale uważam, że warto stawiać takie pytania :D

>>>Ktoś, dla kogo agentura moskiewska, była legalną władzą<<< x Ja wiem, że NIEDOUCZONY DEBIL nie rozumie pojęcia: legalna władza. Przypomnę więc, że ta władza była uznawana przez WSZYSTKIE rządy tamtego okresy z rządem Wielkiej Brytanii i USA włącznie. x >>>kto deprecjonuje bohaterów<<< x Ktoś, kto morduje zwykłych Polaków, wcielonych do ówczesnego wojska i robi to na zlecenie i ZA PIENIĄDZE obcego kraju, nie jest dla mnie bohaterem, tylko zdrajcą. x Armia Krajowa walczyła o wolność Polski i została rozwiązana w styczniu 1945 roku. Bandy, które potem mordowały Polaków, walczyły o wkroczenie do Polski Anglików, Amerykanów i NIEMCÓW i za ich pieniądze niszczyły odbudowywany kraj. x >>>bagatelizuje czerwony terror<<< x Jeszcze raz powtórzę Waszą maksymę :P : Kali zabić czerwonego, to dobrze, czerwony zabić Kalego, to źle. Jak bandy strzelały do LEGALNEJ WŁADZY, to ta miała ich za to jeszcze po główce gładzić ? Poczytaj sobie, jak przed wojną katowano czerwonych w Berezie Kartuskiej i z jak błahych powodów, ludzie do tego obozu trafiali. x >>>Pytanie, skąd się to wzięło? Możliwe, że cała rodzina to ubecka agentura? Nie wiem, ale uważam, że warto stawiać takie pytania<<< x Jeszcze mnie od Żydów i masonów zwyzywaj UJADAJĄCY OBSZCZYMURKU :P :P :P.

>>>Misio ... sb biło go gumowym kablem<<< x Nie kablem tylko pałką, podczas manifestacji na warszawskiej starówce. x >>>wsadziło mu gumowy penis w tyłek<<< x Własne MARZENIA pozostaw dla siebie :P. x >>>Chyba szukasz głupszych od siebie , aby uwierzyli,że byłeś inwigilowany w technikum ,od koniec lat 80. ...masz pecha , bo są tu ludzie , którzy żyli w tym okresie.<<< x Ty z całą pewnością nosa z domu nie wyściubiałeś i dlatego tak tamte czasy opisujesz :D.

Wracając do tematu: To czego można spodziewać się po rządach PiS-u, pokazują już jego zwolennicy. Dziennikarze Radia Rock zadzwonili do znanego aktora Jerzego Zelnika i podając się za jego kolegę z Kancelarii Prezydenta Dudy, poprosili o sformułowanie "czarnej listy" aktorów, których należy posłać na wcześniejszą emeryturę. Zelnik bez mrugnięcia okiem wymienił nazwiska aktorów nieprzychylnych Dudzie. http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zelnik-ofiara-zartu-dziennikarzy/4lxd5t

Gość gość
hehe, jesli argumenty to chamskie odzywki , zarzuty bez pokrycia, odwracanie kota ogonem, hejty - to rzeczywiscie, kulturalny czlowiek takiej dysusji po prostu nie ciagnie, bo to ponizej godnosci. Jak np mozna by dyskutowac z przekupą Pawłowicz?