Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś pojmuje kobiety spod znaku ryby?

Polecane posty

Gość gość
opis wyzej pasuje do kazdego :D

Gość gość
Może i głupiutkim pasuje ale baby ryby to indywidualistki :P

Gość gość
Jestem zodiakalna ryba coz wiekszosc w moim przypadku sie zgadza ;) wiem ze mężczyzni mieli ze mna ciężko ;) teraz jestem mężatką i mąż tez ma ciężko ;) generalnie zawsze bylam nie zdecydowana co do mężczyzn z jednym bylam i niby go kochalam a zawsze w mojej glowie byl ktos inny i tak jest do teraz. ... zawsze mialam powodzenie u mężczyzn cos ich do mnie ciągnęlo mowili ze mam cos w sobie takiego ale żaden nie potrafil wytłumaczyc co :)

Gość gość
właśnie, o to chodzi "że jest tak ciężko", DLACZEGO? czy to Wam coś ułatwia, czy po prostu tak jest i same nie macie pojęcia dlaczego takie jesteście? Możecie wytłumaczyć albo cokolwiek wiecej napisać na czym u Was ma polegać ta specyficzna "rybia taktyka", np. ze pojawianiem się, znikaniem od facetów, czekaniem na ich sygnały itd ludzie Was lubią bo jesteście tak inne, że wszystko są w stanie wybaczyć, ale zrozumiec Was i próbować układać coś z Wami nie może być łatwe, taka Wasza wada (dlatego ten watek, zeby kazdemu zylo sie chociaz troche lepiej;-)

Gość gość
.. ryby to irytujące osoby majace sie za wrażliwe i uduchowione w rzeczywistości maja wygorowane mniemanie o własnej ważnosci i oryginalnosci. wrazliwe na pokaz, maja dwie twarze szybko chodzą do łozka z nowo poznanym facetem a nastepnię dopisują ideologie do tego faktu jak to dają sie pozniesc chwili nie są dobrymi kumplami ani znajomymi bo za bardzo koncentrują sie na sobie. robią dobre wrażenie na chwile,przy blizszym poznaniu (szybko) dobre wrażenie znika.

Gość gość
ryba=sobek i radzę bardziej dbac o higiene osobistą bo z tym macie problem. dla ryby usiasc tykiem na sedesie w publicznym wc to jest normalne .dom ryby to stajnia augiasza ale dla ryby to artystyczny nieład ..yhym

Gość gość
Nie umiem wlasnie tego wytlumaczyc tak poprostu mam i tyle zawsze tak mialam.A jesli chodzi o porzadek to jestem na tym punkcie przewrazliwiona nnajmniejszy okruszek mnie denerwuje ;)

Gość gość
To chodzi o to że lubimy jak facet się stara i pokazuje że mu zależy ale takie osobniki jak ty autorze tego nie zrozumieją no bo jak to tak masz dać coś od siebie? Żenada. Boli cię to że trudno nas zaliczyć i tyle.

Gość gość
nie chodzi tutaj o sex, ale o kontakt (w tym celu nikt by nie robił takiego zachodu). Można jeszcze znaleźć, że jedną z przyczyn rybich nawyków jest to że nie lubią być pod wpływem emocji innych. Dlatego uciekają i ich unikają

Gość gość
Ryba to balaganiara Jak tylko urosna jej cycyki to lata za facetami i to z rocznika jej ciotki dlatego :z nauka jest na bakier od najmlodszych lat Ale braki w wiedzy i intelekcie tlumaczy swoim "szczegolnym poslannictwem" rekompensuje zajmujac sie tzw sztuka Szybko konczy edukacje bo nie ma do tego glowy Pochopnie wchodzi w zwiazki, szuka na sile dramatow rodem z telenoweli, ryba ktora nie zakrecila sie za mlodu kolo zonatego to wyjatek Wczesnie zostaje matka i wczesnie zostaje sama z dzieckiem. Dokonuje katastroficznych w skutkach wyborow, ale za konsekwencje i porazki wini innych a z siebie robi ofiare i cierpietnice Starsza ryba robi sie bardziej wyrachowana i szuka kogos kto ogranie za nia to co narobila dotychczas Wazne sa dla niej pieniadze dlatego stawia na ilosc, zawod nie wysokich lotow, zwiazany z finansami i obrotem gotowka, jakze trudno to pogodziac z jej domniemana duchowoscia, tajemnioczoscia i eterycznoscia, prawda? :D

Gość gość
17:02 bingo. Pasuje do każdej znanej mi ryby. I są łase na kasę a zawód taki żydowski trochę. Sory ktoś pisze coś o okr****ch? Przecież ryby zyją często gęsto ze zwierzętami to o jakiej higienie i pedanterii tu mowa? :D Stada pcheł, zrzucanego futra, smrodu psa i kota tego nie wyplenisz.

Gość gość
o to to to...i jeszcze ja np rzadko sie myje bo uwazam,ze ryba musi smierdziec! :D

Gość gość
Ryba smierdzi nawet jak sie umyje tak ze spokojnie :mozesz sie myc regularnie ;)

Gość gość
zmien towarzystwo? :0

Gość gość
Lubia farbowac się na blond i szukają latwego życia.

Gość gość
Po mistrzowsku udają spolegliwe i delikatne zwykle wybierają malointeligentnych prostakow na partnerów zyciowych. Czesto się rozwodzą albo żyją w konkubinacie . No i mają dzieci przynajmniej z dwoma facetami

Gość gość
pracują w burd/elach i mają choroby weneryczne,facetow zmieniają jak rękawiczki i zawsze chcą się bzykac bez prezerwatyw licząc na to,że zarażą swoją ofiarę

Gość gość
Jesteście nienormalni...

Gość gość
To zazdrość im ślepka zalewa :D

Gość gość
ryba to najbardziej wymagający i ciekawy znak i typ osobowości, widać to nawet po ilości tego w internecie, po prostu dominują i fascynują Niestety mają też haczyki, ta zmienności i podejście.. Jaki facet to wytrzyma? czy jest mowa tylko o samobójcach lub wariatach? Czy drogie rybki jest cokolwiek, co Was zmieni i ostatecznie przekona żebyście zrezygnowały z rybiej postawy? Czy nawet jeżeli Wasz partner udowodni Wam że jesteście najważniejsze, pokarze wszystkie dowody, wykaże że przeznaczenie jest dla Was, to czy wam to wystarczy? czy dalej robicie swoje..

Gość gość
znak taki jak każdy inny, jeśli partner je kocha to potrafią być niezmienne:D

Gość gość
Co wy się tak na te biedne ryby uwzięliście :D? Nie rozumiem co z nimi jest niby nie tak?

Gość gość
partner powinien okazywać uczucie na co dzień i być blisko tylko wtedy buduje się zaufanie i pewność ale to dotyczy każdego znaku nie tylko ryb

Gość gość
Najlepsze są wagi i to te z trzeciej dekady 😍

Gość gość
Bzdury, bzdury i jeszcze raz bzdury! Co niby znak zodiaku ma wspólnego z charakterem?

Gość gość
Są tacy, co wytrzymują i najmniejszej im to trudności nie sprawia :) I nie muszą wcale przekonywać. Rybki tylko popatrzą i wiedzą wszystko, co chcą wiedzieć. Zresztą co dwie głowy to niejedna.

Gość gość
Pogrzalo. Radze skonsultowac sie z psychiatra. Ktos kogos nie zna to desperacko czepia sie daty urodzenia i dopisuje ideologie zwiazana ze znakiem zodiaku. A gdyby sie okazalo ze zaszedl blad w nr pesel to co? runalby twoj swiat? Albo ryba w gruncie rzeczy nie wierzy sama w zodiak i nic jej sie nie zgadza? albo blizszy opisowi jest jej ascendent? ktorego nie znasz.

Gość gość
I otóż to właśnie - jeśli ktoś kogoś nie zna, to czytając tej osoby horoskopy nie pozna ani nie pojmie.