Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość33lata

Poszukuję puszystej dziewczyny, kobiety do rozmów w długie jesienne wieczory.

Polecane posty

Gość gość33lata
Gościu 16:28 Dla ciebie i tobie podobnym krzykaczom - frustratom, nie mającym nic ciekawego do powiedzenia, mam pewną radę. Nie wchodź na wątki które cie nie dotyczą i nie interesują. Nic mądrego do rozmowy nie wnosisz a jedynie się kompromitujesz.

Gość gość33lata
Miało być do gościa 16:25

Gość gość
Zadna inna cie nie chce tylko leniwe tlusciochy?:-)

Gość gość
A moze on ma tak mala pytke ,ze woli ladowac w fałdy? Haha..

Gość gość33lata
Odezwali się. -Przeciwnicy fałdek. -Nawet ych na korze mózgowej;)

Gość gość
16.28 To czemu patafianie nie posuwasz teraz szczupłej modelki tylko dajesz upust chorym urojeniom na czyimś topie

Gość gość
mozesz mnie wziac jestem przyjemnie puszysty... :-)

Gość gość ona81
Hej autorze. Dobrze ze są jeszcze tacy faceci którzy lubią takie kobiety. Możemy popisać jak chcesz ;)

Gość gość
Ja jestem puszystą kobietą..z du/pskiem i cy/cem..jestem zadbana.pachnąca.. i wiecznie stado facetów za mną łazi .i młodych .i starszych..czyli nie tylko autor jest fanem puchatek! Zadbana,atrakcyjna kobieta e każdym rozmiarze jest sexi!milego dnia🖐️

Gość gość
17:05 tak sobie wmawiaj

Gość gość
To ciekawe,na roku jest kilka puszystych i jakos brania nie maja wcale

Gość gość33lata
Hej ona 81. Pewnie że możemy i pewnie, że chcę. W końcu taki był zamysł tego wątku. Odnośnie 17:05: To prawda, tak bywa. Coś o tym wiem ;)

Gość gość ona81
Czyli nudzisz się w te zimne brzydkie deszczowe wieczory :)

Gość gość33lata
Właśnie, że nie nudzę się kompletnie. Zawsze intrygowały mnie nowe znajomości, te wirtualne i te prawdziwe. Oczywiście wiem że to wada, iż bardziej intrygują mnie nowe znajomości niż te stare, ale cóż poradzić - taka natura:) Dlatego też z przyjemnościa, wysupłuję ten skrawek czasu na pisanie np. tu. Ale dopuszczam przeniesienie się na inny grunt ;)

Gość gość ona81
Acha. No ja powiem szczerze , że zdarzyło mi się pisac z panami na necie.

Gość gość33lata
No, to raczej nie zaskakuje. W dzisiejszych czasach... I jakie jest Twoje zdanie na temat takich znajomości?

Gość gość ona81
Raz miałam nie przyjemna sytuacje. Ale ogolnie to ok. Zdarza się , że jeśli fajnie nam się pisze to spotkamy się na kawę czy obiad.

Gość gość33lata
Nono, odnoszę wrażenie, że to "zdarzało mi się pisać z panami na necie", to nie tylko się ''zdarzało'' lecz się ZDARZA i nie "czasami" a rególarnie. Mam rację?

Gość gość ona81
Do gość 17:37 musisz mieć bardzo nudne życie skoro sprawia Ci przyjemność bluzganie i obrażanie kobiet. Nie muszę Ci się tłumaczyć i zapewniać , że to prawda. Ja nie mówię , ze umawiamy się na seks. Do rozmowy nie potrzeba wyglądać jak Brat Pitt czy miss świata . Ważne , że rozmawia się fajnie , na luzie , na każdy temat.

Gość gość ona81
Czasem jest tak w tygodniu pisze z dwoma a czasem jest tak , że 3 tyg nie zaglądam na neta bo brak czasu albo nie mam ochoty na rozmowy.

Gość gość33lata
Popieram przedmówczynię (ona81) - do rozmowy nie trzeba wyglądać jak Brat Pitt (i do seksu też nie;) )

Gość gość ona81
Oczywiście. Ważne są umiejętności ;) ładna buzia , kaloryfer na brzuchu nie wystarczy.

Gość gość33lata
Oczywiście do seksu kobieta musi już wyglądać jak mis Świata. Z inną nie zdarzyło mi się jeszcze pójść do łóżka. Z perspektywy czasu niejednokrotnie zrewidowałem moją ocenę. Ale gdy kobieta jest u faceta na topie to jest po prostu mis świata. I tak ja w to wierzę jak i ona.

Gość gość33lata
A ty mis81 yyyy... sorki - ona 81 jakich lubisz facetów? Powiedzmy 3 cechy fizyczne i 3 charakteru. Dawaj.

Gość gość ona81
Fizyczne hmm Lubie facetów do których jest się fajnie przytulic , takich miękkich:) , uśmiech i czyste dłonie :) . Charakteru wrażliwy , zabawny , szczery . A Ty jakie lubisz kobiety ?

Gość gość33lata
Oj, to ja się nadaję. Miękki na pewno nie jestem. Może dlatego lubię miękkie. Co do reszty może i pasuję :) Jakie kobiety mi się podobają ? Cechy fizyczne: -zadbane (o tak - to istotne) -ważące o przynajmniej 10 kg więcej ode mnie -niższe ode mnie conajmniej o 5 cm Cechy charakteru: -stałość -dojrzałość -typ domatorki (nie do końca, ale byle nie szalona imprezowiczka). To tak w dużym skrócie.

Gość gość ona81
Cechy charakteru pasują do mnie :) a fizyczne nie wiem .zależy ile Ty wazysz i ile masz wzrostu . Czyli jesteś szczupły ?

Gość gość33lata
176 cm 80 kg

Gość gość ona81
Ja mam 168 , ok 90kg