Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość subtelnaja

czy piszą tu jeszcze kulturalni i nie wulgarni mężczyźni?

Polecane posty

Gość gość
Ciotka masz swój temat? Nara stąd albo pisz na temat!

Gość gość
Nie da się niczego usunąć z internetu gdy myślisz , że coś usunąłeś to tak naprawdę jest tylko ukryte.

Gość gość
Na temat, gimbusku ("nara" :classic_cool: )? Gubię się spośród jakich mężczyzn typować, bo tyle ich tutaj zostało :D

Gość CzwarteImperium
Tak Eve. Popełniłam... :( straszne to było i moje sumienie do dziś dojść nie może do siebie. W dodatku zablokowałam się na wirtualny seks i mogę tylko w realu. :( W opowieściach tych, pobudzając się ręką, dałam upust wszystkim emocjom, waląc z całych sił palcami...w klawiaturę. ;) Ale mi też została jeszcze pociecha w ...kocie, który jest kotką. ;)

Gość gość
Już któraś strona leci nie na temat:o

Gość samansara
Tryb incognito wystarczy?:D w sumie rozwód mi nie grozi, ale strzezonego Pan Bog strzeże:D

Gość CzwarteImperium
Samansaro, mi też nic nie grozi , bo ja jestem taki ku...rczę aniołek. Aureola, lśniące jasne włosy i skrzydła. Podobno nawet jestem święta. :O

Gość gość
A pytanie dotyczyło kulturalnych nie wulgarnych mężczyzn.:-D

Gość muszka śmierdziuszka
Podobno wszystkiemu winna jest kusza. Ode mnie się proszę odstosunkować. Dobry wieczór i dobranoc :) 🖐️

Gość gość
Domyślam się, 4-te, jak cierpisz z mękami sumienia :( Spowiadać Ciebie z grzechów, to byłoby doświadczenie! ;) Uciekam chwilowo pogęgać na innym kanale ;)

Gość CzwarteImperium
Tak Sam, pieprzyć słowem możemy. Ale nie pieprzyć na prywatnym kanale. :( Eve...nie mów hop. Może jeszcze spotkamy się w konfesjonale. ;)

No to jeszcze dodam że nie da się usunąć jeśli nie znasz głównego hasła a nawet jeśli dasz do dobrego programisty i on to zdoła zablokować lub usunąć to przecież wszystko zostanie na mailu więc jaki to sens są programy do wykrywania tych szpiegów ale to trzeba się na tym b.dobrze znać

No to jeszcze dodam że nie da się usunąć jeśli nie znasz głównego hasła a nawet jeśli dasz do dobrego programisty i on to zdoła zablokować lub usunąć to przecież wszystko zostanie na mailu więc jaki to sens są programy do wykrywania tych szpiegów ale to trzeba się na tym b.dobrze znać

Może i płacze Zimny Draniu, ale ze śmiechu, czyli 2 w 1, uniwersalnie.

Gość subtelnaja
Witam:) zrobiło się hm niepewnie...

Gość chcę tylko Ciebie
witaj :) niebezpiecznie spokojnie tu dzisiaj :)

Gość subtelnaja
W kontekście wczorajszych rozmów, może noc była zbyt krótka na wyczyszczenie całej historii działalności w sieci, albo uwierzyli co niektórzy że szpiedzy wstecz nie działają i lepiej późno niż wcale:)

Gość blednygosc
o jaki fajny temat :) odpowiadam. yhhhyy ( odchrząknął) poprawił sie i z dostojnoscia pewnie acz wolno odpowiedział : -oczywiście k***a ze są. O czym chcesz popisac? :D

Gość chcę tylko Ciebie
jestem pod wrażeniem wiedzy niektórych użytkowników odnośnie programów szpiegowskich :) teraz to chyba wstyd się przyznać, że moja wiedza w tym temacie zerowa:P dzisiaj piątek piątunio - jak dobrze :)

Gość subtelnaja
Swoją drogą to rzeczywiście, gdyby każdy miał pojęcie jak bez problemu sprawdzić partnera...jak dobrze że ja już wiem:) blednygosc, jeśli dwoje ludzi ma się dogadać to zbędne jest narzucanie konkretnego tematu:)

Gość chcę tylko Ciebie
Zimny a to dlaczego? pracujący weekend? :)

Gość subtelnaja
Dlaczego Zimny draniu? Świadomość działa na Twoją korzyść przecież.