Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę sam siebie,że Ci to robię

Polecane posty

Gość gość
do czasu, paszczurzyco :D

Gość gość
"tatuaże ze mną zostaną, a ty?" :P

Gość gość
Jak wolisz,mimo wszystko dla mnie to ważny dzień :( miłego dla Ciebie także.

Gość gość
nie wiem czy potrafił bym być z tak czarno widzącą i niepozytywnie spoglądającą na świat i życie osobą :( :( :( wybacz

Gość gość
Ja także mam same problemy w życiu,całe życie właściwie pod górkę i wiatr w oczy...ale nigdy się nie poddaję i z*********m do przodu jak taran,nie moge pozwolić sobie na czarno widztwo i użalanie sie nad sobą,wiem,iż duzo przeszłaś w życiu i wiem że nie było i nie jest Ci łatwo,wiem jakie trudne i traumatyczne miałaś przeżycia i jest mi przykro z tego powodu,mam żal sam do siebie,bo to też trochę przeze mnie tak było,też przyłożyłem swoją rękę,zostawiając Cię wtedy,nigdy nie będę mógł Ci spojerzeć w oczy bo wiem,że cię skrzywdziłem,bez względu na sytuację jaka wtedy była,okazałem sie gówniarzem i w gruncie rzeczy cykorem,ale nie możesz ciągle widzieć wszystkiego w czarnych kolorach,ty na cmentarzu widzisz krzyże ja jak w tym powiedzeniu same plusy,ty mówisz, nie ma sensu ja.... trzeba spróbować,weź sie w garść dziewczyno,proszę Cię

Gość gość
11:22 ok wiem że miałeś trudno w życiu, chyba nie wiesz co to znaczy mieć ciężko w życiu, nic o mnie tak naprawdę nie wiesz miłego weekendu dla Ciebie

Gość gość
wiem,opowiadałaś mi :( miłego.

Gość gość
nic Ci nie opowiadałam:) dzięki

Gość gość
Piszę do Ciebie tak żebyś przestał mnie lubić i chyba mi się udało:) no cóż jesteś eksem więc nie mogę być inna...

Gość gość
niemożliwa jest przyjaźń między eksami, sorry:(

Gość gość
ok :( przyjąłem do wiadomości

Gość gość
Jedyne co Ci się udało to to,że dotarło do mnie,że chcesz całkowitego ograniczenia kontaktu,więc nie będę pisał,ani czytał tej z******tej kafeterii,więc bądz konsekwentna i też nie pisz,bo jeśli ci ktoś odpisze to na pewno nie będę to ja.... A co do drugiego celu,to nigdy nie uda Ci się osiągnąć,niegdy nie przestanę .... lubić,jak to określasz,niech Ci będzie,ze lubić :( powodzenia w życiu moja pierwsza Miłości :(

Gość gość
do tej z 1:08 - ile ty wkładasz wysiłku zazdrosna o byłego su/ko, żeby stanęło na twoim, i żeby ten facet był jednak, jak nie z tobą, to sam. jesteś na każdym wątku, gdzie pisze do jakiejś kobiety mężczyzna, i każdego obrażasz. jeśli cię ktoś kiedyś zostawił kobieto, to chociaż zachowaj godność i nic nie pisz bo tylko mieszasz innym, i uwidacznia się twoja podłość, za którą ktoś kopnął już cię w zadek. do autora: a ty koleś otrząśnij się i idź dalej bez tego biczowania się i samo niszczenia 🖐️

Gość gość
Dzięki za radę...ale tylko dodam abyś jej nie obrażał :( jeśliś był /a tak miły/a,to akurat nie ta osoba o którą Ci chodzi,moja znajoma nie wypisuje tutaj nie obraża nikogo,wiem o kogo Ci chodzi i ta osoba sfrustrowana wielokrotnie i mi d***bywała w swoich postach,ale na pewno nie jst to moja znajoma :( więc powstrzymaj się od obrażania niewinnej osoby,a za troskę dziękuję i pozdrawiam....a prpos nie jstem sam i nigdy nie byłem,The end.

Gość gość
To co tu robisz? Nie jesteś i nie byłeś sam, a jednak "nienawidzisz siebie,że jej to robisz"? Co takiego jej robisz, że się nienawidzisz? I kto ona dla ciebie?

Gość gość
długa historia...ale wybacz, nie na publiczne forum :( pozdrawiam i miłego dnia. a co ja tu robię ? Sam nie wiem :(

Gość gość
życzenia na publicznym forum, pa

Gość gość
swojej żonie takie złóż, życzę powodzenia w dalszym życiu zresztą nie wiem po co Ci to życzę miło było poznać Cię od nowa