Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spragniony czułości, bliskości, pocałunków

Polecane posty

Gość gość

Moja ostatnia znajomość z kobietą była bardzo oschła, była dla mnie zimna pewnie jej się nie podobałem ale ciągła to z nieznanego dla mnie powodu bardzo długo. No i zostałem na lodzie wiem że z tamtą już nic nie będzie bo nawet się nie całowaliśmy jak para, nigdy nią nie byliśmy, tylko co najwyżej przyjaciółmi. Poznałem kogoś na portalu randkowym dzisiaj mamy się spotkać ona jest tak bardzo spragniona czułości jak i ja, kontaktu z kobietą i seksu nie miałem od 2,5 roku. Nie wiem czy to dobrze? jeżeli oboje tego chcemy czy robię coś złego?, mam straszny stres boję się że nie dam rady, zapomniałem jak to jest... co mam zrobić żeby nie być spiętym przy niej?, nie chce jej popsuć wieczoru. Oboje jesteśmy trochę przed 30-stką i nie mieszkamy w jednym mieście.

Gość gość
jeszcze się nie widzieliście a ty już o seksie???hahhaha typowy facet:-( chłopie wyluzuj, najpierw spotkanie i zobaczycie czy wgole jest chemia miedzy wami. Ja osobiście nie dałabym się nawet pocałować namiętnie na pierwszej randce a co dopiero mówić o seksie wiec dla mnie byłbyś spalony! Może właśnie zachowujesz się jak desperat i dlatego nie wychodzi ci z kobietami. A jeśli chodzi o seks to pewnie i tak by była klapa wiec tak się nie spiesz. Ja ze swoim facetem jak się pierwzy raz kochałam to nie dawał rady, było mu wstyd.

Gość gość
Ale przecież ja nie zrobię nic wbrew jej woli a tym bardziej nie mam zamiaru jej zmuszać, zdarzało mi się sypiać na pierwszym spotkaniu z kobietami poznanymi na portalu, one tego chciały i jakoś tak wychodziło że lądowaliśmy w łóżku... było to jednak wiele lat temu, boję się że ona będzie czegoś więcej chciała a ja nie dam rady :(

Gość gość
tzn o co ci chodzi? ze ona będzie chciała czegoś więcej to znaczy miłości a ty jej tego nie będziesz potrafił dać??? chodzi ci tylko o bzykanko??

Gość gość
gość dziś - wręcz przeciwnie, chodzi mi o to że w łóżku jeżeli będzie chciała to mogę nie dać rady, nie wiem jak grzecznie w razie co odmówić? nie chce jej zawieść ale zdaje sobie sprawę że mogę się zestresować...

Gość gość
Myślę, że to samo wyjdzie. Niczego nie zakładaj, ale radzę ci nie licz na sex na 1 randce i nie dąż do tego. To nie dobry pomysł. Jesli szukasz czegoś więcej niz tylko sexu, jesli brakuje ci czułości, przyjaźni itp. to poczekaj, poznaj ją choc trochę, niech będzi ci bardziej bliska - wtedy i stres troche minie.

Gość gość
Nie zakładam, ale mam stres przez to że zeszliśmy na tematy seksu i się nakręciła, może tylko żartowała.

Gość gość
Autorze. Jestem akurat na początku związku z kims poznanym w internecie. Przed pierwszym spotkaniem juz tez gadalismy przez tel. o wszystkim łącznie z sexem. Na 1 spotkaniu było super - całowalismy sie on był "napalony" ale byliśmy w kawiarni, na spacerze i oczywiście do niczego nie doszło, powiedziałam że muszę kogos trochę poznać, poczuć bliskość. Ponieważ myślimy o sobie bardzo poważnie to udowodnił mi że nie leci tylko na sex i do czegoś bliższego doszło dopiero na 5 randce. Był stres z obu stron ale to dlatego że bardzo obojgu zależało, ale wszystko było dobrze, tyle że bardzo grzecznie, teraz za każdym razem jest lepiej. Powiedz jej wprost, że zależy ci i się stresujesz (gdyby miało do czegoś dojść) Normalna kobieta zrozumie

Gość gość
Mam nadzieje że zrozumie... bo ja szukam na stałe kogoś zresztą jej to mówiłem.

Gość gość
To szukasz kogoś na stałe i myślisz o seksie na pierwszej randce? Patola

Gość nauka od życia
Czemu z tymi co na pierwszej randce poszedłeś do łóżka nie wyszły stałe związki? Oj... Będziesz płakał.... Bo jak ktoś powtarza stare postawy od początku i nic go życie nie uczy to taki jego los...

Gość gość
Też myślę abyś poczekał. Sex na 1 randce nie wróży dobrze. Ona może pomysleć, że chcesz ją tylko zaliczyć a Ty bedziesz się zastanawiał, czy ona każdemu tak "daje"