Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie małe mieszkania

Polecane posty

Gość gość

I w ile osób mieszkacie, czy macie zwierzęta? Ja 35 m, dwie osoby dorosłe i dwoje dzieci, dwa psy i kot :D

Gość gość
Bardzo malutkie. Jak się tam mieście. Ja dom 140 metrów kwadratowych, 4 osoby.

Gość gość
54 metry i mieszkam sama. Nie wyobrażam sobie życia w takim ścisku jak ty i na dodatek brania sobie na głowę zwierząt. Masakra.

Gość gość
32m. Dwoje dorosłych i dziecko,jest ciasno. Msks 2 lata po mieszkamy

Gość gość
35m ja maz i 1,5r synek. Jest nam w miare ok choc wiem ze z czssem bedzie ciasno kiedy synek podrosnie. Tez mam dwa psy ale zostawilam je u rodzicow jak sie wyprowadzalam bo nie wyobrszsm ich sobie w tym malym mieszkaniu. Tam maja dom podworko swobode

Gość gość
Same k***a miliarderki na porodowym:D A naprawdę we troje w wynajętej kawalerce albo w jednym pokoju u rodziców:D

Gość gość
52 m2 dwoje dorosłych i roczne dziecko oraz mały pies

Gość gość
20.56 dokładnie! Jak pisałam w innym temacie ze mieszkamy we trójkę na 38 metrach, dwa pokoje, to mnie wyzwaly od biedaczek :D

Gość gość
20:56 co ty piszesz 90% moich znajomych mieszkania min.60m2 co prawda na kredyt ale żadne kawalerki i żadne mieszkanie u teściów. ... widać w jakim "towarzystwie" się obracasz :o

Gość gość
60 m 4 my i 2 dzieci

Gość gość
Dom 120 metrow. 2 doroslych, 2 dziec*****es i kot.

Gość gość
Ta z 21.53 jesteś nienormalnsa, w Polsce są takie chore realia ze rodziny gniezdza się średnio na 40 m 2 a ty wrzucasz ze ktoś obraca się w złym towarzystwie. Tutaj należą się współczucia w jakim kraju i biedzie żyjemy a nie gwiazdrzenie pseudo gwiazdy 'na poziomie'

Gość gość
57m2 zamieszkujemy 2+1 Mam pokoj syna, sypialnie, salon i jadalnie, kuchnie, łazienkę i przedpokój. Jest w sam raz. Marzymy o budowie domu za kilka lat/ale myśle ze na marzeniach sie skończy :P ja nie lubie latać z mopem a brudnych podłóg tez nie lubie wiec większy metraż chyba tylko gdybym nie pracowała...piec****alenie w nim tez nie dla mnei...no i zostawienie domu ma wyjazd to tez ryzyko. Ale to moje odczucia.

Gość gość
Na kredyt to sobie budujcoe nawet zamki warownie. My kupiliśmy mieszkanko 2pokojowe bez kredytu i święty spokój wart więcej niż dodatkowe pomieszczenia

Gość gość
110m mieszkanie w starej kamienicy z jednej strony fajnie, bo jest klimat ale weź to ogrzej 3.5 metra wysokości, a weź te wysokie okna myj :P no ale cuś za cuś :P

Gość gość
Nie ma nic fajnego w starej kamienicy. Wspolczuje

Gość gość
72 metry. Ja mąż dziecko w drodze i kot. Parter domu, na piętrze rodzice.

Gość gość
250m2 dom piętrowy, mąż i ja. Dzieci na swoim.

Gość gość
48 metrów, blok, 3 pokoje, ja, mąż, 1 dziecko (pokój gościnny, sypialnia, pokój dziecka)

Gość gość
82 m2 plus duży taras, dwoje dzieci, kot. Na 35 metrach nawet kota bym nie miała, bo to niehumanitarne...

Gość gość
Stara kamienica, współczuję.Wilgoć i grzyb w ścianach, i nie pisz mi ze nie, bo tak jest w KAZDEJ kamienicy która ma ponad 60 lat. Mieszkałam 25 lat w kamienicy, mam astmę, mąż astmę i problemy z plucami, dzieci astma i alergia wszystko od grzybów, potwierdzone badaniami!! Wole klitke w Nowym bloku niż pałac w kamienicy!

Gość gość
Wolę mieć na kredyt i żyć jak człowiek, a nie jak świnia w chlewie, której wystarcza dostęp do koryta i ciut miejsca na wyciągnięcie nóg (nieważne, że śpi z ryjem w tyłku drugiej świni...).

Gość gość
ja mam 19 lat niedawno dostalam od miasta kawalerke 25m sama dla siebie, ale moja ciocia musiala przedstawic do zbilk ze ma 20 tys na remont i wyremontowac

Gość gość
22.17 widać że się znasz na zwierzęta jak kura na pieprzu :D są rasy psów i kotów które doskonale się czują w ciasnej przestrzeni, ale trzeba mieć trochę wiedzy na ten temat a nie klepać dyrdymały :O

Gość gość
72m, 2 dorosłych, synek, kot - całe szczęście nie mam żadnych kredytów

Gość gość
gość dziś w łeb sie walnij na całym świecie ludzie biorą kredyty i żyją ja miałam na 10 lat z mężem i w zeszłym roku spłaciliśmy domek szeregowy w ogródkiem. Na cholerę innych wyzywasz? bo nie żyją tak jak ty? jak ktoś żyje inaczej to gęś i udaje bogacza? ty za to zaradną udajesz, a słoma z butów ci wystaje na pół metra w tej twojej celi.

Gość gość
Taaaak... a ludzie to już w ogóle gatunek stworzony do życia na kupie... i w kupie.