Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przeżyć rozstanie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem 6 lat po ślubie , jesteśmy razem 8 lat ale chyba sie rozstaniemy tzn wiem ze musimy ale nie umiem podjąć decyzji. Jak to przeżyć ? Co robić żeby nie bolało? I jest jeszcze dziecko ....

Gość gość
oj najbardziej boli "dziecko"

Gość gość
Sama chciałabym to wiedzieć, bo ejstm na progu rozstania z facetem po 3 latach.. A jesteś kobietą czy facetem?

Gość gość
Kobieta, chyba kocham za bardzo...

Gość gość
To smutna sprawa że po tylu latach się rozstaje czy to konieczne?Chodzi o zdradę przemoc w rodzinie czy ty masz swoją miłość? Bo często izolacja przed mężem powoduje że zdradza i rozpada się związek. U nas nie ma tabu w małżeństwie mąż jest podczas każdego badania ginekologiczne go pochwy i wspierał porody bo intymność to ja i mąż a nie ja i ginekolog jak czyni to większość zacofanych partnerem. Takie przeżycia Łączą Związek! !!!

Gość gość
do usług kolezanki jestem po 20 latch bycia razem na rozdrozu:(( ale trzymam sie on nawet sie nie odezwal 2 miesiace milczy mieszka gdzies indziej ma kolegow alkohol a mnie w d***e ,to ja sie odwazylam i to zerwalam i wiecie co jest niezle poczatek byl trudny a teraz radze sobie swietnie zaczelam lepiej sie psychicznie czuc dostalam nawet ostatnio komplement o zgrozo:))))) zaczelam cwiczyc i jejeu schudlam :))) zaczelam myslec racjonalnie i wypieknialam ,facet dzis szczezyl sie do mnie jak idiota na miescie :: wiecie co podobam sie mezczyzna , odkrylam ze moge byc cos warta .moge byc szczesliwa choc sama czy to nie dziwne? moze poznam kiedys pieknego pana

Gość gość
Rozstałam się z miłością mojego życia po 7 latach….. Czułam się tak tragicznie że jest to wręcz nie do opisania… trzeba to przeżyć… Koleżanka dała mi namiary na pewnego rytualistę (strona o ile pamiętam to http://urok-milosny.pl) nigdy nie wierzyłam w magię, ale byłam zdesperowana i postanowiłam spróbować. I jak się okazało było warto. Wrócił do mnie po 6 tygodniach od zamówienia uroku. Teraz znowu czuję szczęście.