Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresja dekompresja

Poznam dziewczynę z depresją.

Polecane posty

Jak Same literówki, wybacz.

Gość deprecha dekomprecha
Co w dwóch pustych odpowiedziach z poprzzedniej strony było, bo z jakiegoś powodu nie wyświtliło się?;)

Gość gość
Dzis czuje sie ok;-) A Ty jak sie masz dzis? Wybaczam;-)) Tak bardzo chciałbys dotykac kobietę...

To dobrze, ja dzisiaj całkiem dobrze. Dzięki za wybaczenie;). Skąd jesteś, bo może fizycznie moglibyśmy się spotkać?

Gość gość
Nie mieszam w Pl. A ty skad, jesli mozna wiedziec?

Gość gość
I cieszę sie, ze dzis dobrze czujesz sie:-))

Ja z Polski. ;)Naprawdę nie mieszkasz w pl, czy nie chcesz napisać? Szczerze poproszę.;) Jeżeli nie chcesz napisać to oczywiście nie naciskam. Już się nie cieszę, bo Ty nie z pl, jeszcze widziałem wstępne wyniki wyborów.

Gość gość
Szczerze, nie mieszkam w Pl. Nie smutas sie, głowa do gory... Jakie rejony Polski zamieszkujesz, jesli mozna wiedziec?

To wybacz, że musiałaś się tłumaczyc. W Warszawie mieszkam, miasto biurokracji i urzędników. Z ciekawości, z jakiego miasta piszesz, albo przynajmniej kraj? Ale jak nie chcesz to nie ma sprawy, rozumiem.;) Głowa do góry...jasne. Hej, a Ty? Dlaczego uśmiech z Twojej buźki znikł?;) Nie ma co smęcić, przytulmy się.;)

Gość gość
Nic nie szkodzi. Warszawa- to tylko jakies 1041 mil dzieli nas. Tylko troszke zniknął uśmiech z mojej twarzy.... Kontakt fizyczny nie możliwy, na dzien dzisiejszy..... Przytulamy,,,,chce poczuc dłonie Twe gorące..., ;-))

Kontakt będzie fizycznie skondensowany w literkach.;) a dłonie gorące gdy Ciebie dotkną, Kochanieńka;) Pozwól dłoń proszę... powolny całus...usta pozostawiam chwilę na dłoni ...delikatny masaż palców...powoli do strony wewnętrznej....poproszę drugą;)...

Gość gość
Czuje usta Twe gorące, drżące na mej dłoni....prosze druga....przyjemnie....;-)) Wybacz, mam pytanie, w jakim przedziale wiekowym jestes?

Jeżeli dziewczyna pyta o wiek, to nic w tym do wybaczania. Około 30stki. Nie ma problemu jeżeli nieodpowiada, nie musisz się tłumaczyć. Przeszkadza, to zakończ bez skrępowania.Domyślam się, że jesteś pełnoletnia, ale nie pytam, bo nie wypada. Mmm...całus z ustami wlepionymi na dłużej;) oplatam Twoje palce moimi i przyciągam Cię do siebie....nasze piersi stykaja się, a serca uderzają z tą samą mocą;) ... wzrokiem pełnym pożądania patrzę na Twoją miłą buzię...wnikam w Ciebie;););)

Gość gość
Nie przeszkadza, jestesmy w podobnym wieku;-) Mmm...całus....dłuższy, namiętny... Ten moment, gdy przyciągasz mnie do siebie,,,,odpływam,,,nasze serca biją jednym rytmem...patrze gleboko w oczy Twe... Twoj wzrok mowi wiecej,,,;-))

Missis Pożądanie oddalam się w sen...dobranoc...przyjemnego snu...

Gość gość
Oddalaj sie. Przytul...na dobranoc;-))

Myślałem, że już nie odpiszesz dzisiaj, a jednak. :)To jeszcze chwilę zostanę.

Gość gość
Wybacz, ze pytam, jestes z Warszawy, trafiłeś na kafe, szukac dziewczyny.

Gość gość
Zostań.... Ogrzej mnie... Przytul... Na dobranoc...

Niby wiek nieistotny, ale fajnie że w podobnym jesteśmy.:) Mój wzrok mówi, że chce wniknąć w Twój i poznać Twoją duszę...przutulam i namiętnie całuję....ciepłe i wilgotne wargi...zamykam oczy i wsłuchuję się w Twój oddech...w objęciach namiętności;)...pocałuj mnie jeszcze raz proszę;)

Gość gość
Całuje namiętnie...

Gość gość
Przyciągnij mnie do siebie...W objęciach namiętności, w rytmie naszych oddechów, ktore sa jednością...całuje namiętnie...usta Twe słodkie, gorące...

Gość gość
Gość niech będzie dwa razy na Twoje pytanie: tak.

Gość gość
Nie wnikam. Przenikam...wzrokiem swym...

Przyciągam Cię i trwajmy tak w objeciach pożądania spojeni w nieskończoność...Twój namiętny pocałunek sprawia przyjemny szum w głowie...po chwili wpijam się ustami w Twoją szyję... powoli osuwam się do Twoich piersi...;)

Przytulam na dobranoc ... całuję w dłoń...dobranoc...miłego dnia;) ...odpłynę w sen;)🖐️

Gość gość
Odpływaj w sen głęboki...całuje...dobranoc;-))

Z Twojego powodu miałem problemy ze snem bo pobudziłaś myśli;) ale i tak wyspany;) mam nadzieję że też wyspana? Wyspana i radosna w środku:) A pytanie o to czy dziewczyny tu szukam i że z Warszawy, to myślałem że ktoś inny zadał, a to Ty byłaś tak? Dziewczyno z depresją z której prawie wyszłaś?:)

Gość gość
Dzien dobry. Miłego dnia zycze. Ja rowniez nie mogłam zasnąć,,,, Pobudziłes zmysły me... jak całujesz mnie po szyi....;-)) Wyspana i uśmiechnięta...